Benimkinde çok basit ayaklığa sıkıca basıp selenin yan taraflarında artçının tutması için demirler var ordan ve gidondan tutup geri doğru çekiyorum 2 saniye :D
Benimkinde çok basit ayaklığa sıkıca basıp selenin yan taraflarında artçının tutması için demirler var ordan ve gidondan tutup geri doğru çekiyorum 2 saniye :D
size en pratik yol
motosikletinizi arkaya doğru elinizde iterken ayaklığa basın elinizlede yukarı doğru çekiniz çok daha kolay bir şekilde orta ayaklığa alacaksınız
Alıştınmı , zorlandığının farkına bile varmıyosun
Arkadaşlar bende motorunu orta sehpaya kolay kolay alamayan acemiler arasındayım ama merak ettiğim farklı bir husus var.Bir gün motorumu park edip işe gittim ( yan ayak ile ) ve geldiğimde motorumun orta sehpaya alındığını fark ettim.Sizce,motorum rüzgardan düştü de (ki bu mümkün mü ?)bir hayır sever orta sehpaya mı aldı dersiniz ?
tek elle yapıyorum,
motosikletten inilir, arka tekerleğin yanında durulur, orta sehba demirine basılıp aynı zamanda motosikletin arka tarafındaki artçı tutacak demirlerinden motosiklet geriye çekildiğinde çok kolay birşekilde orta sehbaya alınır.
Sizinki Yine 125 Lik. Adamlar 600F'i Nasıl Alıyor Acaba
bu ne sapık bir mesajdır, orta sehpaya nasıla lınmaz bir motosiklet?dahasehpaya alamazken nasıl kullanıyorsun? size motor verende kabahat birde konu açıp yer işgaliyesi yapiyorsun, ben yönetici olsam varya forumdaki konuların %60 ını siler, kişilerinde en az %50 sini banlardım.
okadar gereksiz konu ve cahil çoluk çocuk takımı varki forumda insan her girdiğinde acaba nasıl saçma bir konu göreceğim diye korkuyor artık foruma.
hemşerim sakin ol . adam yardım istemiş arkadaşlar da yardımcı olmuş.motor kullanmak ile parketmek farklı şeyler bence .ayakkabı bağlamayı bilmeyen yürüyemez mi örneğin ?
orta sehpaya almanın tekniğini bilmezsen çok zorlanırsın.belli ki arkadaşımızın da yardıma ihtiyacı var,yardımcı olmak ta bize düşer
İşte bu yüzden sen yönetici değil üyesin Adam yan sehpaya alamıyorum demiyor! Orta sehpaya alamıyorum diyor, yani tekniğini bilmiyor. Yardım etmek istiyorsan edersin etmeyeceksen konuya girme zahmetinde bulunmazsın. Adam "Lütfen bir yardım" diye konu açmamış. "Motosikleti orta sehpaya almak" diye açmış. Madem orta sehpaya almayı bu kadar iyi biliyorsun neden giripte konuya değerli vaktini harcıyorsun?
Yan ayak desteği aslında motosikletin en güvenilir, mühendisliği en iyi yapılan parçalarından biridir(çin motorlarında da öyle mi bilmiyorum tabii), yani eğer çok dik bir yokuşta çok dengesiz falan bırakmadıysan rüzgarın kolay kolay devireceğini sanmıyorum, anca dengesiz durumda birisi üzerine yüklendiyse falan düşebilir tabii.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)