Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arkadaşlar bana bir cup önerin.

REKLAM ALANI

arkadaşlar ilk motorumu almayı düşünüyorum. şöyle iki kişiyi taşıyabilecek başıma sıkıntı çıkarmayacak uzun süre kullanabileceğim bir cup önerir misiniz? yamaha crypton, honda wing-go ve mondialin cup serileri arasında kaldım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    forumda "oyuna geldim" nickli bir kullanıcı var. o hem honda hem de yamaha cub kullandı bildiğim kadarıyla. alırken muhakkak inceleme yapmıştır. hemmencik yakala ve sor.

KmlTkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja300 ABS
    modenas ve yamaha cublari gayet iyidir die düsünüyom
    Kontrol edemediğin güç , güç değildir.

Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    bajaj boxer var fıyatıda gayet uygun 150 cc bence bı bak

arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. daha farklı yorumlarınız varsa beklerim.

ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    Modenas gt135 çok güzel yedek parça çok pahalı.2013 yamaha cryptonum var şubat 2014 te aldım 5500 km keyif alarak kullanıyorum günü birlik uzun yolda yaptım çok yaptım. orman yollarında da kullandım rahat.Parasının hakkını veriyor. Bakım harici servisi unutursun.

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Crypton Diyen arkadaşlar motoru incelediğinizde marş motorunun konumlandığı yere dikkat ettinizmi,bu motorun yan ayaklığı neden yoktur
    Ve 3800 tlyide unutmamak lazım

bajaj boxer diyen arkadaş ne içiyorsan ayninden istiyorum

h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    mondial hyena tarzı 2.elinden bulursan al. 15000km yaptım 2.5 yılda şimdilik lastik patlatması dışında bir sorunun görmedim(lastik değiştirme olimpiyatlarına katılacağım yakında )ha bide hız yapamazsın. motoru bozmak için kafaya koymadıysan kolay kolay bozulmaz.

Orn1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nasipse kanuni cup 100s
    Eğer bütçem iyi diyosan direk hondaya git al wingoyu ama eğer durumum yok diyorsan kanuni önerebilirim uygun fiyatlı kullananlarda memnun mondialin yanından bile geçme sakın çok sıkıntı çıkıyor mondialde

kotucocuk13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila
    bence bütçe iyiyse mondial degil honda yada yamaha derim. sorun cıkarmaz guclu makineler çinlilerde arıza japonlara gore cok daha fazla cıkar.
    Kaskını tak yoluna bak :D

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Honda yada Yamaha alacak bütçen varsan Mondial'e sakın bakma ( Mondial sahibiyim ) Honda olsun Yamaha olsun ikisi'de muazzam cihazdır, illa tercih yapılacaksa benim gönlüm yamahada'dır

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    18000 km. Yamaha Crypton kullandım. Çok memnun kaldım. Sorun çıkarmayan bir model. Bazı bakımları (yağ değişimi, zincir bakımı vs. gibi) kendin yapabilirsen servis yolunu unutursun. Kullandığım dönemden birkaç hatıra fotoğrafı;

Motosikleti
    HONDA cbf 150
    yamaha criypton iyi tercih olur bence!!!

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    herkes yine kafa bulacak biliyorum ama bulabilirsen yuki paşa modelini al kardeşim sınıfında en serilerden ve en hızlılardan biridir. 1 depo ile ben şehir içinde 145 km yol yapıyordum.çokta memnundum motorumdan şimdi ise daha 2 gün önce mondial Z-ONE 180S aldım hayırlısıyla. inşallah sende gönlündeki aslana kavuşursun hayırlısıyla.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Yamaha beyaz olanı

teşekkürler arkdaşlar yorum için. yorumlarınızı bekliyorum yine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

2 kişiyi taşısın. başıma sürekli sorun açmasın yeterli. zamanımı servislerde orada burada harcamak da istemem. motora gereken özeni gösteririm. sert kullanmam.

EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    Cup dersen modenas ı öneririm
    ahmetunuver bunu beğendi.

arkadaşlar yamaha crypton ve honda wave 110 i arasında kaldım. sizce hangisi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı. pek bir fark yok. wave biraz daha pahalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

yamaha daha çekici geliyor ama wave de enjeksiyonlu ve yan sehpa var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    İlla cub ile başlamak zorunda değilsin öncelikle. Cub un tek farkı az yakması ve sehir içi manevra kabiliyeti ve surus kolaylığı sağlamasıdır. İlk motorun olacaksa 2. el bir motor almanı tavsiye ederim. Cub veya debriyajlı 150 cc ye kadar olan bir model tercih edebilirsin bütçene göre. Forumda biçok öneri mevcut onlardan yararlan. 2. el ybr, cbf, bajajın yeni modelleri ya da iste cublarda olabilir. Ben cub ile başlayayım sonra vitesliye geçeyim diyorsan hiç ugrasma vitesli al. Ha az yaksın diyorsan cub en mantıklısıdır her zaman

aslında ybr almak istiyoum ama istanbuldayım. ybr göze çok batacaktır bulunduğum yerde. o yüzden çalınma ihtimali çok yüksek. ama cub tarzı motolara kimse bakmaz. bu yüzden eli yüzü düzgün başıma sürekli sıkıntı açmayacak bir cup almak istiyorum. istanbuldan çıkınca da elimin altında olacak hakimiyetim altında olacak bir 125 veya 150 cc olabilir. bu yüzden.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)