Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

en sonunda yeni motoruma kavuştum

REKLAM ALANI
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün itibariyle ikinci motorum olan mondial z-one 180 almış bulunuyorum.ilk günden buradaki drag pistinde 120yi gördüm 2 - 3 defa ancak iyi mi yaptım bilmiyorum. bu arada fdrenlemesi çok sağlam ancak sanki motor altımdan kaçacakmış gibi oluyor. sert mi frenliyorum acaba.birde 3. viteste giderken sabit hızda birden gaz açtı motor aldığım yere gittim sordum onlar 2 kademeli normaldir dedi. titreşim yok desem yeridir şimdilik.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KmlTkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja300 ABS
    Sfir motosikletse fazla zorlamamanizi tavsiye ederim parçalarin alişmasi için(rodaj)
    Kontrol edemediğin güç , güç değildir.

ilker_efe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 sym gts250i evo
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
    Emniyet şeridinde tın tın giden birini görürseniz bilinki o benim...

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    yok normalde fazla zorlamazdım ama 2,5 yıllık bir ayrılıktan sonra biraz yüklenmek istedim doğrusu.

amin cümlemize inşallah

hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah. nasıl motor memnunmusunuz bende bugün gördüm onu görünüş olarak çok hoşuma gitti ama işte mondial olması biraz düşündürdü beni. motor hakkında olumlu olumsuz yönlerinide yazarmısınız. net te pek fazla bi bilgi yok sizinde görüşlerinizi almak isterim. teşekkürler

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    teknocuk kardeşim valla ilk izlenimlerim gayet olumlu titreşim olayı neredeyse hiç yok desem yeridir.hızlanması çok iyi frenlemeler aynı şekilde çok güzel. ancak lastik konusunda şimdilik bir şey diyemem çünkü üzerindeki o ince tabakadan iyicene bir kurtulması lazım. şu an için yüksek hızda frenleme yaptığımda sanki motor altımdan kayacakmış gibi oluyor.bakalım bir kaç gün daha geçsin inşallah lastikler konusunda da daha net bir şeyler yazarım yakıtı konusunda filan bu gün depoyu fulledim 79 TL'lik benzin aldım bakalım ne kadar gidecek. bugün işte bir heyecanla kalktım piste gittim 120km'yi hiç zorlanmadan gördüm hatta daha da yüksek bir hıza çıkacağından eminim ben pistin sonunu tam kestiremediğim için genelde 120km'de gazı kestim.

ancak bir tek sorunu var motorun moto çalışır vaziyetteyken boşa alamıyorum motor boşa geçmiyor. bende mi sorun var motorda mı bilemedim. ama stop ettikten sonra çok rahat boşia atıyor vitesi. yani kırmızı ışıkta beklerken elim sürekli debriyajdaydı.

bakalım ilerleyen zamanlarda daha net bilgiler verebilirim.

hmm o zaman mesajların devamını bekliyoruz :d. he bide 0 mı aldınız ne kadara patladı toplamda. motora ne ödediniz, plakaya, sigortaya ne ödediniz? çok soru sordum biliyorum :D şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    önemli değil sormadan öğrenilmez ağlamayan çocuğa meme verilmez misali ben motoru 4600e sıfır aldım ancak henüz ruhsat plaka sigorta yok çünkü biraz geç kaldım. o işleri halledemedim motoru çıkardığımda saat 16:30 filandı o yüzden kaldı artık haftaya kadar akşamlar orda burda sokak aralarında süreceğiz bakalım. hayırlısı inşallah

aman hocam dikkat et bide başına iş alma. bence en kısa zamanda hallet onlarıda kafan rahat bi şekilde takıl. hadi bakalım

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    yok zaten gündüzleri çalıışyorum geceleride geç çıkıyorum işten mecbur yani 1 hafta bakışacaz motorumla

yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    internetten baktım bu motor 11,5 beygir eğer yanlış bakmadıysam sorum şu bu beygir gücüyle 120 yi nasıl rahatça gördün onu merak ettim açıkçası yanlış anlama inanmamak yada dalga geçmek değil niyetim gerçekten merak ettim zira benim cbr de 120 kolayca görülmüyor
    Motork08 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı anaconda84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ancak bir tek sorunu var motorun moto çalışır vaziyetteyken boşa alamıyorum motor boşa geçmiyor. bende mi sorun var motorda mı bilemedim. ama stop ettikten sonra çok rahat boşia atıyor vitesi. yani kırmızı ışıkta beklerken elim sürekli debriyajdaydı.
    Debriyaj ayırmıyor, tel ayarından yeterli miktarda teli ger lakin manette 5-10 mm boşluk olsun gergin olmamalı.
    anaconda84 bunu beğendi.

dundeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 r Aprilla rs4 125 4t
    Alıntı anaconda84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teknocuk kardeşim valla ilk izlenimlerim gayet olumlu titreşim olayı neredeyse hiç yok desem yeridir.hızlanması çok iyi frenlemeler aynı şekilde çok güzel. ancak lastik konusunda şimdilik bir şey diyemem çünkü üzerindeki o ince tabakadan iyicene bir kurtulması lazım. şu an için yüksek hızda frenleme yaptığımda sanki motor altımdan kayacakmış gibi oluyor.bakalım bir kaç gün daha geçsin inşallah lastikler konusunda da daha net bir şeyler yazarım yakıtı konusunda filan bu gün depoyu fulledim 79 TL'lik benzin aldım bakalım ne kadar gidecek. bugün işte bir heyecanla kalktım piste gittim 120km'yi hiç zorlanmadan gördüm hatta daha da yüksek bir hıza çıkacağından eminim ben pistin sonunu tam kestiremediğim için genelde 120km'de gazı kestim.

bakalım ilerleyen zamanlarda daha net bilgiler verebilirim.
    kesinlikle mondıallerde ortak sorun olsa gerek bende de aynı sıkıntı bosa cok zor gecıodu tam 1-2 arasında kalıo ortada ama bazende gecıo aslında zaman gecsın sızde alısırsınız kesınlıkle hayırlı olsun tekerınız duz bassın..
    anaconda84 bunu beğendi.

nisanci93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150 Vulture
    11.5kW olarak gördüğünüz 15.4 beygirdir 15 beygirlik bir motor rahatlıkla 120 yapar
    anaconda84 bunu beğendi.
    MANİSA - AB RH+ - MONDİAL MR VULTURE 150 2011

Vulture24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 MR Vulture..
    Hayırlı olsun 5 bin deviri geçmemenizi, 25 km yi aşkın yollardan sonra 3-4 dj rolantide motorunuzu çalıştırmanızı tavsiye ediyorum.
    anaconda84 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    pulsar ns200
    hayırlı olsun rodajda sakın zorlamayın 1000km den sonra zorlamaya başlayın 2000km de tam açılıyor rolantisini 1500 e getirin stop etme ortadn kalkıyor iyi bir seçim yapmışsınız tekrar hayırlı olsun
    anaconda84 bunu beğendi.

splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    hayırlı olsun kazasız belasız bol keyifli sürüşler...

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Kirmizi isikta zaten elin surekli debriyaj da ve motorda viteste olacak ki acil durumda kacabil yoksa sakiz gibi yapistirilar adami...
    anaconda84 bunu beğendi.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    hayırlı uğurlu olsun kardeşim.

Motosikleti
    Yok.
    Hayırlı olsun motorunuz.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)