kışında motora biniyomusunuz??
Reklamlar
-
29 Ağustos 2014, 12:29
Sabah erken saatte işe giderken yolun gölgelik kalan kısmında gizli buzlanma olabileceğini görmezden gelerek sürdüğüm için düşmüştüm. Dört kaburga kırığım olmuştu. Gizli buzlanma riskinin olduğu veya yerlerin çiğden dolayı çamurlu-kaygan olduğu günlerde sürmüyorum.
Reklamlar
-
29 Ağustos 2014, 12:32
Motorumu bu yaz başı aldığım için bu sorunun cevabı bende yok. Bereket İzmir' de yaşıyorum. Yağmursuz, kuru günlerde binme niyetim var. Motosikleti kapatıp aylarca binmeden durabilir miyim bilmiyorum. Haziran ayında bir kere yağmura yakalandım, scooter için çok sevimsiz bir durum. İzmir' in nemli soğuğu ne yapar? Ekipmanlar ne kadar korur? bekleyip göreceğiz...
-
29 Ağustos 2014, 22:07
Yaz kış biniyorum. Hatta kışın daha çok biniyorum, çünkü Muğla da yaşıyorum.
-
29 Ağustos 2014, 23:11
[QUOTE=AttilaXtreme;3430864]EK OLARAK;
Havalar ısınınca gevşedik, dün yazmayı unutmuşum;
Göğüsten soğuk almamak için en az 4 yaprak ikiye katlanmış gazete fix.
Tavsiye ederim. İnsanı her türlü hastalıktan korur.
Dalga geçmek yok ama Biz bandana yerine anasının okunmuş yazmasını boynuna dolayan motorculardanız [/QUOTE Aynı kuşaktanız galiba 1985 te ilk motorumu almıştı babam,jawa 350,yaz kış biniyordum,ozaman ekipman yok kışın dediğiniz gibi gazeteyi göğüs kısmına koyardık botların içine naylon poşet su geçirmesin diye..şimdi başka
-
29 Ağustos 2014, 23:49
Peki kar için araba da olduğu gibi özel lastik varmı varsa da ne kadar işe yarıyor kullanan varmı tecrübe eden.
-
30 Ağustos 2014, 03:23
-
30 Ağustos 2014, 09:57
tt768 adlı üyeden alıntı
Motorumu bu yaz başı aldığım için bu sorunun cevabı bende yok. Bereket İzmir' de yaşıyorum. Yağmursuz, kuru günlerde binme niyetim var. Motosikleti kapatıp aylarca binmeden durabilir miyim bilmiyorum. Haziran ayında bir kere yağmura yakalandım, scooter için çok sevimsiz bir durum. İzmir' in nemli soğuğu ne yapar? Ekipmanlar ne kadar korur? bekleyip göreceğiz...
Kislik mont , full face kask , pantolon altina iclik , eldiven , bide buynuna bise sardinmi rahatca kullanirsin
-
30 Ağustos 2014, 14:02
İstanbuldayım. Kar ve don yoksa devamlı binerim. İçlik giymeyi ihmal etmem.
İstanbul'a zaten 10 dakika kar yağsın, ortalık hallaç pamuğu gibi olur. Kendim düşmekten çok, kayıp sağa sola çarpacak araçlardan korkarım.
Geçen kış mecburen çıktım. Benzincinin rampasından çıkamayıp yan yan bana doğru kayan, bayan şöförün kullandığı linea ile öpüştükten sonra iyice nefret ettim karda kullanmaktan. Tavsiyem sert havalarda çıkılmaması.
-
30 Ağustos 2014, 14:59
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Usta böyle yerlerde kullanmak gerçekten keyif verir ama istanbul böyle mi sizin orda ki karın çamur versiyonu burda olur ve arabalar delice gider üstün başın pislenir :(
-
30 Ağustos 2014, 15:04
Yaz-kış kullanıyorum İzmir'deyim
-
30 Ağustos 2014, 15:40
Kışlık ekipman almalısın mesela yazlık eldivenin varsa yandın parmak ucların uyusup sızlayıveriyor 10 dakkada bir durmak durumunda kalıyorsun bi sızladımı 5-10 dakka kıvranırsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)