BU motor hakkında tecrübe ve bilgisi olan var mı ?
BU motor hakkında tecrübe ve bilgisi olan var mı ?
Sesi güzelmiş...
royal deki sese tav olduysanız..TDM 900 e de el yapımı bi açık eksoz çalışması yaparsanız aynı sesi elde
edersiniz..Nuda ya o kadar para veremeye gerek yok
Çok güzel motor. Al sana kallavi süpermoto...
Yahu yengeniz olmasa vallahi öyle motorlar varki alınacak
Ama biz elimiz mahkum artçısı rahat olacak motora biniyoruz...
youtube'da royaljordanian diye bir motorcunun kanalı var, londra'da yaşıyor ve günlük gözlemler ( daily observations ) diye bir video serisi var. insanları motorun sesiyle korkutmakla ünlüdür)
o kanalda motorun performansı, hangi egzozu kullandığı bilgilerini veriyordu eski videolarında. bir göz atın ingilizceniz yeterliyse..
son olarak türkiye'ye de bu şahane motor getirilmiyor diye biliyorum. son durum nedir fikrim yok...
edit : link vereyim de tam olsun
http://www.youtube.com/user/royaljordanian
bilgi almak için başlık açmanız çok sevimli ama hiç google lamıyor musunuz
bmw husqvarnayı ktm ye sattı. nudadaki ve diğer yeni husky motorlarda motor bloğu bmw ye ait olduğu için ve ktm nin bmw gibi planları olmadığı için nuda sadece bir sene bilemedin 2 sene üretildi. nuda yı türkiyede kullanan var hatta ben ümraniyede rastladım ayaküstü sohbet ettik biraz. r değildi yalnız. motor muhteşem bir şey alabiliyorsa numunelik iyi bakılmalı gözünüz gibi saklanmalı.
ilerde klasik olma ihtimali büyük
Youtube royal jordanian, akropovicle harikalar yaratiyor ;)
Bir ara düşündüğüm bir motor,fuar da bol bol incelemiştim.
Tasarımı çok farklı,performansı da çok iyi.Çok renkli bir motor.Özel bir makine ona göre değerlendirmek lazım.
Ama uretimden kalkti diye biliyorum. Bir arastirin...
Aynen RJnin nudasını çalmışlar
Bugün itibariyle çalınmış... Youtube'a koyduğu son sürüş videosunda açıkladıklarının özetini geçmek gerekirse; Evinin yakınlarında bir arkadaşının evine gidiyor ve 10 dakika bile durmadan çıktığında motoru bulamıyor. Takip cihazları koparılmış oluyor sanırım... Normalde sıfır km yenisini alma şansı var sigorta ve anlaşmalar dahilinde fakat motordan sıfır kilometre hiçbir yerde olmadığı için mümkün olmuyor. Adam gittiğini kabullenmiş zaten.
türkiye de satışı sadece 1 tane var şuanda sahibinden 3-5 gün önce bende bayaa bi baktım hoş bi sesi var
royal kendi motorunu geçen gün çaldırdı ve son videosundada bu konuya değindi.adam çok kızgındı hırsızlara,bizdeki barkın olayının bir benzeri olmuş evine 10 dakikalığına girip çıktığında motor ortada yokmuş,tufaya getirmişler yani.yazık olmuş.
o motor güzel seri bir alet ama fiyat olarak pahalı gelebilir.Birde servisini parçasını düşünmek lazım bir motor alırken.
bu şekilde göz önünde olan adamlara musallat oluyolar işte.
demek ki ülkemize has bişe değilmiş.
sen misin o kadar hit al, senin motoru çalalım da gör bakalım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)