Kac kisiyiz ya merak ettim gelin bir kucaklasalim
Kac kisiyiz ya merak ettim gelin bir kucaklasalim
ben de varım
motor ehliyetini bekliyoruz bakalım 1 ay sonra direksiyon sınavı var.önce ehliyeti alalım motora da bakıcaz daha sonra
[B]Bende bu ayın 5 inde başlıyorm Ehliyet işlerine.
Eylül başında ehliyeti alabilirsem yakın zamanda da Cbr 125 almayı planlıyorum. Bakalım
bende varım hocam ehliyet bekliyorum :D
En eziginiz de benim o zaman :D kasimin sonunda ehliyet basvurusu yapicam subat sonu martin basi alicaz insallah motoru RABBIM BUTUN MOTOR, EHLIYET BEKLEYINLERE HAYIRLISIYLA VERIR INSALLAH ) Allah herkese gönlüne gore versin )
Bu akşam inşallah evrakları teslim alacağım sürücü kursundan, umarım en kısa zamanda randevu alabilirim ehliyet için
ben locayı hazırlamıştım size http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmayanlar.html
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Bende sınavı geçeli 10 günü geçti bugün yarın dosyamı alıp ehliyetimi çıkartıcam umarım motoru aylar öncesinde almıstım
Ehliyet tamam. Motoru tam alacaktım param başka yere aktı bende kaldım motorsuz:( en ama en kısa sürede İnşallah... Hepimizin gönlüne göre olsun..
Sınav zor mu?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Allahim, Yuce rabbim hepinizin gonlune gore verir insallah. Hepinizde kader dostlarimsiniz benim
Bende Şahinbeyliyim
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
motor bahçede yatıyor ehli yeti bekliyorum. yazılı sınavı geçtim sırada direksyon var
Bende pazartesi yazıldım bakalım ne kadar sürecek alması ehliyeti Allahtan B var da sınava girmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)