Şu Kros kaskında yegane tırstığım şeydir.
Şu Kros kaskında yegane tırstığım şeydir.
Benimde sağ bilekten içeri süzülmüştü şerefsiz tam u virajda bide hemen çektim sağa ordaydı hala kıyamadım bu vicdan acısıyla yaşamasın diye öldürdüm . ondan 1 sene sonra kasksız yazlık yerde gezerkende kuş çarptı kafama Ve hala arazideyken kaskın içine börtü böcek toplayıp gezdiriyorum onları. Bu yüzden kışın gözünü seveyim . Toz yok börtü böcek yok arı yok .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Geçen yaz köy yolunda giderken montun yakası ve kask arasındaki minicik boşlukta çarpma ve yanma hissettim. Elimi attığımda bir şey yakalayamadım ama boynumda kabarıklık vardı. Doğruca yakındaki bir hastaneye gittim, 10 dakikamı aldı. Alerjim olduğu için baya korktum ama paniklemedim İğneleri yedim, 1 saat tuttular sonra yola devam ettim.
Bilekleri sıkıca kapatmakta ve buff takmakta fayda var. Kaskı hiç söylemiyorum bile...
Kazasız, arısız günler!
benimde kulağımı sokmuştu şişmişti baya bi
Bunun ilacı amonyaktır. Özellikle uzun gezmelere çıkarken sırt çantanıza sargıbezinin arasına minicik bir şişe amonyak sıkıştırmanızı tavsiye ederim. Anında acısını ve şişliğini alır.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
amonyak iyidir yoksa üstüne işemek de bir nebze fayda saglar
arazide hem kolumdan hemde göbegimden iki tane kocaman essoglu essek arısı soktu, allahdan alerjım yok
ama sokulan yerlerde sigara yanıgı gibi izler kaldı.
bu işin sakası olmaz,
NOT: boyun,bogaz,yuz cevresinden sokulmada alerjık kişide aneflaktik şok tehlikesi ve ölüm tehlikesi vardır
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Unutamadığım 2 arı sokması vakası var. Datça ya giderken, şerefsizin biri yol kenarına kovan koymuş, 5-6- tane arı kaska çarptı, ardından "oturduğum noktada" müthiş bir acı, 10-15 dk. mola vermek ve hafif acı ile yolu tamamlamak zorunda kaldım. İkincisi, yolda iken bacağıma sert bir şey çarptı, tabi hemen şiddetli bir acı, durup bacağıma baktım, arının iğnesi kot pantolonun üzerinde apaçık duruyor. Bacak bir şişti kot pantolon streç kot gibi oldu.
yanlız olmamak sevindirdi dün montumun içine girip 6 yerimden soktu namuzsuz arı tabi direk sağlık ocağına vınn iğneyi yiyince rahatladım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)