Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha XT 125X kullanan var mı ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    CartaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150 mondial
    Arkadaşlar Bu motoru çok merak ediyorum. Mondial Zat 150 kullanıyorum memnunum ancak içime bir enduro ateşi düştü.

link:http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...id=10&u_id=217

Forumu araştırdım ancak pek detaylı bilgi bulamadim. Bu motosikleti kullanan arkadaş varsa memnuniyet ölçüsünü, ödenen paraya değip değmediğini benim gibi 100 kiloluk bir adama yakışıp yakışmayacağını vs. yazabilir mi ?

Ayrıca tarzlar çok farklı olsa da maxi scooter dan böyle bir enduroya geçersem benim ZATın rahatlığını bulabilir miyim ?

yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Bildiğim kadarı ile YBR motoru ile aynı motor kullanılıyormuş. Kanımca segmenti için çok pahalı bir motor. Zaten piyasada tutulduğunu da sanmıyorum. İkinci el bir Honda XL200 daha mantıklı bir seçim olur kanısındayım.
    I'M BACK !!!

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Komşumda var,tam enduro değil daha ziyade supermoto denen asfalt endurosu.
    Diğer endurolara göre selesi daha rahat,ama maxi scooterın konforunu bulabileceğinizi zannetmiyorum;cüssenize onun kadar uygun da değil bence.Yakışıp yakışmadığını söylemek bana düşmez,bana yakışır ama

kucukprens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eli kulaginda!
    ikinci el kilometresi dusuk bir Honda XL200 bence bundan daha iyidir. Hem kendini ispatlamis bir motor, hem de gercekten arazide enduro yapabilecegin bir arac. Ayrica BG acisindan daha guclu bence honda xl 200. Bunu alacagin paradan daha az bir parayla ikinci elini bulabilirsin. 3500-3800 civari degisiyor fiyatlari. Malum artik türkiyeye getirmiyorlar.
    1 MAY

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler