Başımdan geçen bir olay,
Sabah evden çıkmadan önce tam takır hazırlıklar yapılır, kıyafetler giyilir, dizlikler takılır, airbag mont çekilir vücuda ve kask takılır kafaya en son olarak da ayakkabılar giyilir. Motosikletin başına geçilir iki disk kilidin açılması o kadar zor olur ki hiç bu kadar zorlanılmamıştır, hele o halat kilit yok mu her gün tik diye açılan şey o gün açılmayacağı tutar ve hatta açıldıktan sonra kitlenmeyeceği tutar. Her neyse hepsini atlattıktan sonra yola çıkılır, istikatim bir bilgisayarcı ofise geçmeden bir parça alıp geçmem gerekiyor ki tanıdık birde ya bilgisayarcı gidip bir bardak çay içilecek. Bilgisayarcıya ulaştıktan sonra motosikletin disk kilitlerini kitlersin bir güzel ( ki sabah açmakta zaten zorlanmıştık ) dükkana girilir alışveriş yapılır ve çaylar içilir bir güzel, sohbetin sonu gelir ve kalkarım sandalyeden tekrar kask takar ve montu giyerim üzerime sonra disk kilidinin anahtarlarını bulmaya çalışırım üstümü başımı her yerimi tarumar ederim fakat anahtarlar piyasada yoktur
Meğer yolda gelirken cebimden düşmüş
Tabii ki bende sinir harbi yaşanıyor, kafamda şimşekler çakıyor, anlımdan terler boşalıyor
Takım taklavatı çıkarttım üstümden başladım bir çilingirci yada artık Allah ne verdiyse o kilidi kesebilecek birilerini bulmaya ki buldum ve kestirdim
Sonra çıktım yine yola takım taklavatı giyerek.
Yıllardır kullandığım evimin yakınlarında ki 4 yol ağzında arabanın biri ile ( amcayı da tatlı dille camını açtırarak uyardım ) de burun buruna gelmem ve kazayı atlatmış olmam benim için zaten varılabilecek en son noktaydı artık " Bir şeyler bana dur diyor, yalnız benim ofise de yetişmem gerekiyor. " diye içimden geçirmiş bulundum ve bir nefes bile almadan yoluma devam ettim. Çevreyoluna bağlandım ve çıktım FSM Köprüsü istikametine doğru giderken birazda trafik olunca emniyet şeridine girdim " eee emniyet şeridi arkadaş bu arızası olanlar çeker orayı yada acil bir geçiş üstünlüğü olan araçların yol aldığı bir şerittir orası ne giriyorsun dimi ? " emniyet şeridinde biraz da hızlı ilerlerken BG ( Bulgar plaka ) bir araba dörtlüleri yakıp emniyet şeridine atlayınca, bende biraz hızlı olunca missss tadından yenmez bir kazaya sebebiyet verdim ki allahtan köprücük kemiği çatlağı ile kazayı atlattım ve motorumda hiç bir hasar olmadı sadece basit tek parça grenajda basit çizikler oldu başka da birşey yoktu şükür
Kısacası anlatmak istediğim, bir daha böyle şeyler başıma gelirse gerçekten ama gerçekten evin önüne çekip arabamla yol alırım yada hiç yol almam