Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ilk motor icin yardim

REKLAM ALANI

Arkadaslar s.a araniza yeni katildim. Allahin izniyle yarin 6000 lira kredi basvurumu yapip kismet olursada cuma gunu ilk motorum olacak olan ybr esd almayi dusunuyorum. Ogrenci oldugum icinde malum parasal anlamda bu miktarin ustune cikamiyorum. Fakat sifirmi alsam yoksa temiz 2. El mi alsam karar weremedim. Sifir alsam ortalama 5300-5400 e falan geliyor. Ama 2014 kasa 2. El 4400 lira 1200 km de zenon far ve arkasinda ufak Bi cantasi var bunumu alsam. Ilk ve tecrubesz biri olarak sizden acil yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Survivalsyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar
    Sakın kredi almayın.Gerekirse birtarafınız şişşin.Ama yine de çekmeyin.Yığınla insan,aile var ocağı yıkılan.
    Bilg.
    Sayg.
    Ertugyigit ve A.Volkan bunu beğendiler.

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    2. El Al 4.400 Yüksek Bir Rakam Lakin 4 Liradan Fazla Verme, 0 İyidir Ancak Sen Bu Motoru 1 Bilemedin 2 Yıl İçinde Değiştireceksin Ne Gerek Var 2 - 2.5 Milyar Zarar Etmeye ?

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Kredi ile ugrasmaya degmez, ihtiyac kredisi ise faizi yuksek olur arac kredisi ise ipotek koyar ugrasirsin, japon motosikletleri saglamdir, 2. el almayacaksinda hangi marka alacaksin... daha bunun 1500-2000 tl guvenlik ekipmani var...
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    KANUNİ S170T
    bende bir hafta oluyor ilk motorumu aldım kanuni s170t 3300 tl ama tabi ekipmanlarıyla trafiğiyle 4000 buluyor sizede hayırlı olsun. sıfır almanızı tavsiye ederim

Peki napsam ben arladaslar bilemedim. 0 alsam plaka masrafi falan filan cikio 5400 buluyo 2. El motorda 4400 ve 1200 km de. Herhangi bi dusmesi kalkmasida yok sizce bu alinmazmi

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Mondial'in 100 UAG'si var. Sıfırı 1900 lira. En azından hem ilk motorunu alırken fazla para vermemiş olursun, satarken az zarar edersin. İyice piştikten sonra bakarsın gerisine.
    cenkito bunu beğendi.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Peki napsam ben arladaslar bilemedim. 0 alsam plaka masrafi falan filan cikio 5400 buluyo 2. El motorda 4400 ve 1200 km de. Herhangi bi dusmesi kalkmasida yok sizce bu alinmazmi

Scarty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam kredi ile alacaksınız, derim ki ikinci el alın.Ama temiz bulabilirseniz , birde onun muayeneleriyle uğraşmayın.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Aleyküm Selam sakın kredi çekme sakın.Bende nasipse ybr alıcam ehliyetimi alırsam.Bende sıfırlarına bakıyorum.Zaten fiyat farkı çok az.Bu durumu anlayamadım.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Anahtarini sen cevir 1000 lira fazlaya al. Ilk adam nasil kullanmis napmis bilmiyorsun. Bide bekleyebilirsen kasimdan sonra almaya bak hatta ocak subat icinde al. 5 ay sonra 2015 yilina girdigimizde motor 2014 model olucak. Bende allah kismet ederse babam kredi cekip ocakla mart arasinda alcaz. Hem piyasa durgun olur fiyatlar duser hemde 2015 model olmus olur. Bana sorarsan kredi cekiyorsun bari cektigin paraya yakisir bi 0 motor al. Beklerimdebdersen ocaktan sonra al.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Bizde kredi cektik borcunu aslanlar gibide ödedik bir tarafımızda sismedi

Şu an kredi cekermiyim mecbur kalmadıkca cekmem bende 250 cc ye g3cmek istiyorum ihtiyac kredisinde gercekden geciriyorlar

Bu sezonu gec kısın zaten motora binilmez sezonun acılması temmuzu buluyor o zamana kadar saglam para biriktirebilirsin biriktirdim ama kurtarmıyorsa bir miktarını pesin bir miktarını kredi kartına taksit yapabilirsen daha iyi olur

Bende 250 cc ye gecm3k istiyorum ihtiyac kredisi ceksemmiki diye düsünüyorum ortalama 1.500 tl faiz veriyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Düsük cc yede 5 lira para baglanmaz en fazla bir sezon binip 250 cc ye gecmek isteyeceksin ödedigin faize yazık öbür sezona kadar bekle.saglam para biriktir 250 cc al kalanınada kredi kartına felan taksit yaparsın

Yok yok ole cc yukseltme gbi ne istegim var ne de imkanim var. Alinca allah kaza bela vermedigi surece kış haric ise gdip gelmeye kullancam arada da ole gezmeye falan gidersem giderim. Yani motoru aldim bundan skikdim degstrim yada yukseltim gbi bi sansim zaten yok. Bu sebepten dolayi bana uzun sure dayanacak bi motor olmasi lazim bunada en yakin ybr gibi gorunuyor. Yanlis dusunuyosam duzeltin

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

güncellllll

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

güncellllllll

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    ybr cb 125 en mantikli secim olur

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı teknocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yok ole cc yukseltme gbi ne istegim var ne de imkanim var. Alinca allah kaza bela vermedigi surece kış haric ise gdip gelmeye kullancam arada da ole gezmeye falan gidersem giderim. Yani motoru aldim bundan skikdim degstrim yada yukseltim gbi bi sansim zaten yok. Bu sebepten dolayi bana uzun sure dayanacak bi motor olmasi lazim bunada en yakin ybr gibi gorunuyor. Yanlis dusunuyosam duzeltin

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

güncellllll

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

güncellllllll
    Şİmdi iş değişti. Maksat sadece pişmek için ilk motor değilmiş..

Saygıdeğer kardeşim bugünlerde alınabilecek ve uzun yıllar kullanılabilecek en ekonomik motor Mondial 150 MG King. Hoşuna gider gitmez bilemem ama Mondial ürünlerinde sezon sonu indirimi yaptı ve bu motorun sıfır fiyatı 2.250 TL. Kredi kartına faizsiz 9 taksit yapıyorlar. İstersen 24 aylık banka kredisi ile de veriyorlar. Bir düşün derim. Vites göstergesine kadar her şeyi var motorun.

plectrum ve cenkito bunu beğendiler.

yok be abi yaşım 24 biraz spor görünmesi benim için önemli. çok teşekkür ederim yinede. aslında param olsa ve tecrübeli olsam cbr 125 aklımdaki tek motor ama işte tecrübesizlik ve parasızlığın gözü kör olsun .

nese ybr için ne diosunuz abi. he bide bugün gezerken mondial zs 180 gördüm kasa görünüş olarak baya bi cezbedici. biraz araştırdım öle çok sıkıntılı yorumlar görmedim ona ne dersiniz acaba ?

Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şİmdi iş değişti. Maksat sadece pişmek için ilk motor değilmiş..

Saygıdeğer kardeşim bugünlerde alınabilecek ve uzun yıllar kullanılabilecek en ekonomik motor Mondial 150 MG King. Hoşuna gider gitmez bilemem ama Mondial ürünlerinde sezon sonu indirimi yaptı ve bu motorun sıfır fiyatı 2.250 TL. Kredi kartına faizsiz 9 taksit yapıyorlar. İstersen 24 aylık banka kredisi ile de veriyorlar. Bir düşün derim. Vites göstergesine kadar her şeyi var motorun.

http://i.hizliresim.com/1jOLy1.jpg

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı teknocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok be abi yaşım 24 biraz spor görünmesi benim için önemli. çok teşekkür ederim yinede. aslında param olsa ve tecrübeli olsam cbr 125 aklımdaki tek motor ama işte tecrübesizlik ve parasızlığın gözü kör olsun .

nese ybr için ne diosunuz abi. he bide bugün gezerken mondial zs 180 gördüm kasa görünüş olarak baya bi cezbedici. biraz araştırdım öle çok sıkıntılı yorumlar görmedim ona ne dersiniz acaba ?
    Abicim beni affet. 6.000 TL bankadan kredi çekip motor almaya kalkan bir kardeşime tavsiye edebileceğimin zirvesi Mondial 150 MG King. Diğerlerinin sorumluluğu altına giremem. Benim derdim senin fazla riske girmeden ve bir çılgınlık yapmadan en az paraya iyi bir motor sahibi olmanı sağlamaya çalışmak. Gerisi beni aşar.

Saygılarımla.

Motosikleti
    TVS APACHE
    ABİ MONDİAL KAÇ YIL GİDECEK ALLAH İÇİN.ÇİN İŞİ MOTORLARA HİÇ BULAŞILMAZ.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı HAKKI CEM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABİ MONDİAL KAÇ YIL GİDECEK ALLAH İÇİN.ÇİN İŞİ MOTORLARA HİÇ BULAŞILMAZ.
    Düzgün kullanırsan o seni eskitir sen onu eskitemezsin. Kötü motor yoktur kötü motorcu vardır.
    İlker41 bunu beğendi.

saolasın atilla abi. pekı sizce bu mondial zs 180 nasıldır ybr ile kıyaslanabilir mi?

Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düzgün kullanırsan o seni eskitir sen onu eskitemezsin. Kötü motor yoktur kötü motorcu vardır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

günceeeeelllll

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)