34 ZT 4704 plakalı gri renk transpoerter Açık kasa kamyonet Dikkat...
-
27 Ağustos 2014, 00:05
34 ZT 4704 Plakalı araç büyükçekmeceden güzelce yönüne doğru giderken sağ şeritten üstümüze kırmıştır.
Olay şu şekilde gelişti:
Eşimle motorsikletle sol şeritten ortalama 90-100 km hızla büyükçekmece-Güzelce istikametinde seyir halindeyken sağ şeritteki 34 ZT 4704 plakalı gri renk transporter açık kasa araç sağ şeritten sol şeride üstümüze kırdı.
Eşim haliyle biraz korktu,ben aracın yanına yanaştım bizi görmedin mi falan derken şahsıma küfür etti sonrasında ben bu aracı 155 polis imdada şikayet ettim.Bu akşam karakoldanda suç duyurusunda bulunacağım.
Eğer bu aracı görürseniz lütfen dikkatli olalım.
Ben kanun nezdinde yapılacak tüm şikayetleri ilgili mercilere yapıcam
Reklamlar
-
27 Ağustos 2014, 00:15
eşinin yanında olmasına gerçekten üzüldüm. çok geçmiş olsun.
-
27 Ağustos 2014, 00:16
geçendede şile yolunda benim başıma geldi kasalı reno master üstünde ağır kablo yüklü aynadan baktım aşırı hızlı geliyor direk emniyet şeridine geçtim yanımdan hızla geçti benim hızımda 90 km polise şikayet edene kadar plakayı unuttum o anda ama bunların yaptığının insanlıkla alakası yok demekki çoluğu çocuğu yok bir insanı büyüteceksin emek vereceksin serserinin teki gelip altına alacak yazık ne diyim .
-
27 Ağustos 2014, 00:43
ticari araç kullananları hepsi maalesef bu şekil yapacak bir şey yok. takip edip döveceksin yada lastiklerini keseceksin polisinde yapacağı fazla bir şey yok kanunen kamera kaydıda işe yaramıyor çünkü bizdeki savcılık konumu 17. yüzyıldan kalma olduğu için kamera kaydını delil olarak değerlendirmiyor.
-
27 Ağustos 2014, 01:39
namus yok bunlarda adam allah korusun eşiyle birlikte giderken bişey olsa motorcuyu suçlu bulurlar yok hızlı yok bilmem ne . şikayetinin sonucunu merakla bekliyorum umarım iyi bi ceza alır.barkın diyor ya bunların allahı kitabı yok diye e doğru diyor
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
-
27 Ağustos 2014, 02:14
eşinizin olması talihsizlik olmuş. Benim gibi yapıp aracı takip edip bütün lastikleri kesip kaportaya mahlukatın sıfatına yakışır uygun yazıyı kazıyacaksınız ki bir daha böyle bir dingillik yaparken düşünecek itoğlu it
-
27 Ağustos 2014, 03:28
Çok sağolun arkadaşlar,inanınki yanına yanaştığımda bana kusura bakma görmedim dese yine basıp giderim ama küfür edince tepem attı.
Yarın karakola gidip şikayette bulunacam bu akşam 155 aradım aracın plakasını aldılar,
O adamla yüzleşmek istiyorum.Eşim olmasaydı yanımda olaylar daha farklı olurlu ya ben ya ya o ama yapamadım işte sonuçta yanınızda bayan var.
-
27 Ağustos 2014, 05:43
Merhabalar
Geçmiş olsun.Yasal olarak yapılması gerekenleri tabiki yapın.Ancak pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.Çıkar ise takipçiniz.Ama yine de herkez yasal olarak şikayette bulunmalı ki birşeyler yapılsın devlet tarafından.
Bilg.
Sayg.
-
27 Ağustos 2014, 09:17
iyi ki eşiniz varmış yanınınzda yoksa durduk yere çok daha tatsız şeyler yaşarmışsınız.
çok büyük geçmiş olsun. maalesef memleketin ne adalet ne emniyet fonksiyonları tam işlevli çalışmıyor.
polisler top case için ceza yazmaya başlamış, orada harcayacakları zaman ve emeği bu ayıları ıslah etmek için harcasalar hem daha medeni bir trafik düzenine sahip oluruz hem de kazalar azalır.
tekrar büyük geçmiş olsun badire atlatmışsınız.
-
27 Ağustos 2014, 09:23
Arkadaşlar ben kask kamerası kullanıyorum, Büyükçekmece de oturuyorum ve zeytinburnun da çalışıyorum hergün gidip geliyorum, böyle durumlarda en güzeli kask kamerası, görmemiş olabilir veya başka bişey ama kasti durumlarda sahil yolundan hemen yeşilköy emniyetine uğrayıp görüntüyü gösteriyorum, ve canlarını okuyorum.... Tavsiye Ederim..
-
27 Ağustos 2014, 09:26
Hocam gecmis olun , 2 kisinin tanikligi ise yarayabilir isin pesini birakmaki birdaha kufur edip kurtulacagini dusunmesin...
Bu arada hocam ufak bir tavsiye... Motosiklet biraz tehlikeli biliyorsun, eger ozellikle cocuklarin varsa yada oldugunda 1 sepete 2 yumurta asla koymamalisin...
-
27 Ağustos 2014, 09:29
gebzeden istanbula doğru tem üzerinden sağ şeritten gidiyorum. beyaz bir bmw otomobilinin aynadan geldiğini gördüm, herif slalom yapıyor. adam son anda beni gördü ve deli gibi selektör yaptı!
adam en sağdan herkesi geçmeye çalışıyor bir de selektör yapıyor. hıyar sana yol vermek için sol şeride mi geçeceğim. aynanızı da kontrol edin, çantanıza motosikletinize 3M yansıtıcılar yapıştırın, yelek konusunu da es geçmeyin.
-
27 Ağustos 2014, 10:13
Büyükçekmecede oturuyorum bende dikkat edicem bu araca bulursam birşeyler yaparım
-
27 Ağustos 2014, 10:36
çok geçmiş olsun Allah korusun
-
27 Ağustos 2014, 12:23
34 HU 4443 plaka beyaz yeni kasa polo...40-50 yaşları biri kullanıyordu..hemen hemen yakın mahalde benzer olayı yaptı.bu tarz plakaları ve olayları paylaşmamız faydalı olur kanaatindeyim.açık konuşayım bu beyaz polo ben arabadayken trafikte karşıma çıkarsa "o'na reddedemeyeceği bi teklif yapacağım".
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
27 Ağustos 2014, 12:49
-
27 Ağustos 2014, 12:55
Malesef bu şekilde insanlarla karşılaşıyoruz yolda. Geçtiğimiz ay akdenize gidip geldim bu şekilde kaç olay yaşadım. Trafikte insanlarımız bencil ve cahilce hareket ediyor. Geçmiş olsun.
-
27 Ağustos 2014, 17:47
araç almadan önce mutlaka plakayı google'da aratırım. böyle başkalarına saygısız adamların araçlarına nasıl davrandığını tahmin etmek zor değil.
-
27 Ağustos 2014, 22:26
peki istanbul gibi sayko bir yerde, haksız olduğu halde size küfreden adam ile kavga etmeye kalksanız, emaneti çıkarıp üzerinize boşaltsa şarjörü ne olacak? savunma tekniklerinde ileri seviye iseniz bilemem... ama yol verme kavgasından insanlar ölüyor memlekette...
-
27 Ağustos 2014, 22:52
Çok geçmiş olsun aynısı benimde başıma kadıköyde sarı dolmuş yapmıştı kız arkadaşım vardı ben polisi aradım plakayı verdim güzergahı belli bostancıya gidiyordu dedim nerede olursa durdurulsun şikayetçiyim telefondaki polis tamam deyip suratıma kapadı o gün bu gündür ne şikayet ederim ne polise güvenirim ne de yolda giden ticari CAHİLLERE ama bu trafikte yaptıklarını öbür tarafta sırat köprüsünde yapamayacaklar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)