Fikrimi söyleyeyim öyleyse: Bana beyaz daha hoş görünüyor
İkiside çok seksi ben beyazı alırdım yok yok siyahı yok beyaz yokyok siyah hehe beyaz
Beyaz kesınlıkle sekıl bakımından daha on planda bence
Siyah mı beyaz mı ? En büyük Beşiktaş Şaka bi tarafa da,Beyaz;ben burdayım mayk diyo Siyah;Ben varken onamı bakıcan diyo.. Yani aslında bilemedim yorumsuz kalıcamda niye yorum attım ozaman dimi Herkez beyaz demiş bende siyah diyim ozaman
Ulen şu makine 2silindir ve 400cc olsa ne olurdu bee
Kardes o siyah degıl gri onu soylıyımde :D
ikinci el alıcağın için hangisi daha temizse onu almanı tavsiye ederim renk olarak ikiside güzel
Mat gri kesinlikle çok daha hoş duruyor. Benim fikrim tabiki ama Koyu renk daha bi asil duruyo
Beyazı alsam iki gün sonra griyi almadığım için pişman olurum. Griyi alsam aynı şekilde niye beyaz almadım diye kafamı duvarlara vururum :D İşin içinden çıkamadım ama içimden gri geçiyor nedense
Kesinlikle mat gri. Dehşet bbi havası var. Siyahla karıştırılmasın
Ben beyaz derim Gri çok kötü duruyor ve beyaz trafikte daha çok farkediliyor ve koyu renkler nedense daha bir pislik tutuyor
Mat gri iyidir
bir arkadaşımda beyazı var mat olan rengini de yakından gördüm ikisi de güzel ama mat gri ve jantı sarı alabiliyorsan görüntü olarak çok iyi oluyor
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
beyazı var bende. griside çok güzel. bende 2. el aldığım için renk seçme lüksüm pek olmadı. beyaz iyidir ama :D
Ben alirken 2 sini yanyana koydum.Satıcının kardesinde vardı.Mat gri daha hacimli ve şık duruyor( bence).
Beyaz daha hacimli durur renk olarak kıyafettede öyledir zayıf gorunmek için siyah giyersin. Birde beyaz her renk kıyafete uyabiliyor koyu renklerde motorun ustunde koyu renk harici giyinirsen biraz kelebek gibi oluyorsun durumu var :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)