Öncelikle iyi akşamlar herkese.
Alt komşum topcase ile cbf 150 kullanıyor. Bugün çevirmeye girmiş, ruhsatta işli olmadığı için 72 tl ceza kesilmiş.
Kullanan arkadaşların bilgisine.
İyi forumlar, kazasız kilometreler.
Öncelikle iyi akşamlar herkese.
Alt komşum topcase ile cbf 150 kullanıyor. Bugün çevirmeye girmiş, ruhsatta işli olmadığı için 72 tl ceza kesilmiş.
Kullanan arkadaşların bilgisine.
İyi forumlar, kazasız kilometreler.
nereden işletecez ve kac para tutar ki?
70 den dazla ise ceza öderim daha iyi ztn 40 yilda bi çevirmeye giryoz.
Sadece İstanbul'da mı yoksa tüm şehirlerde mi geçerli ?
621 lira ruhsata işletme için toplamda farklı mevkilere ödemen geren rakamların toplamı
hayda Manisa da babam trafikçiye sordu sadece pizzacıları durdurup ruhsatlarını kontrol ediyoruz diyor
4 tekerli araçların (arabalar) tavan üstlerine taktıkları bagajlar için de geçerli mi bu cezalar acaba ?
Böyle saçma yasak mi olur bu nedir ya madem yapıyon belirli bir hacim üstü diye kriter koy . Ruhsata işletmenin maliyeti ne kadarmış ?
Denizli'de bu yönde uygulama yok henüz... Bizzat bir yunusa danıştım, ticarileri kontrol ediyoruz diyor. Çevirmeye de girdim bir sıkıntı çıkmadı. Başka illerde çevirmeye girmediğim için bir şey diyemiyorum fakat kabul edilebilir bir uygulama değil. İlle adamı illegal yollara itiyorlar. Radar bir bu iki...
Ben Balıkesir'deyim trafik polisine sordum "Daha önce uygulama yapılıyordu ama şuan öyle bir uygulamamız yok" dedi. Bu nasıl iş la?
Adana'da da böyle bir uygulama yok arkadaşlar. Herkes kafasına göre geziyor...
Yönetmelik olarak var ama bunu uygulayan iller de var uygulamayan da. Biraz onların insafına kalmış. İsterse bir güzel yazar cezayı.
rize de cevirmeye girdim cantayı sormadılar bile evrakları gosterdim gectım
Komşunuz internette yayınlanan ceza iptali kararı ile beraber (izmir idari mahkemesi ) ceza tutanağını iliştirsin ve idare mahkemesine ceza iptali için dillekçe versin .Yoksa enayi parası olur o para .
Ben bu işi anlamıyorum. Her gün şehir içinde 42 km yol yapıyorum, tek bir tane polis bile çevirmedi beni ki, çoğu zaman 5 metre yanlarında duruyorum. Forumlarda şu konular olmasa hiçbir polisin böyle bir düzenlemeden haberi olmayacak neredeyse. Polisin yanında durup, işin aslı astarı var mı diye soran adamlar biliyorum ben...!!! Saçma sapan bir yönetmelik çıkmış, uygulamayacak olan adama zorla uygulattıracağız bunu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)