Arkadaşlar 16 Ağustos'ta A2 direksiyon sınavına girdim ama hala kurs dosyamı hazırlamadı. Benimle aynı tarihte sınava girip ehliyetini alanlar var mı? Bu problem kurstan mı? Artık kursu şikayet etcem, bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar 16 Ağustos'ta A2 direksiyon sınavına girdim ama hala kurs dosyamı hazırlamadı. Benimle aynı tarihte sınava girip ehliyetini alanlar var mı? Bu problem kurstan mı? Artık kursu şikayet etcem, bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Bazı kursalar boyle yapıyor araba ehlıyetındede yapmıslardı sıkayet etsen bır sey farketcegını sanmıyorum normal tarıhten 2 hafta sonra sınava gıren bırını tanıyorum normal bence Türkiyedeyız
Evet kazandım tek iş dosyamı alıp emniyetten ehliyet almak kaldı
sertifika meb'ten geliyor. 10 günde zor. 2-3 haftada anca.
bu agustosta cumartesi girdim direksiyona cumaya aldim dosyayi
Yanlışınız var biz As Sürücü Kursu olarak 16 ağustosta yapılan direksiyon sınavının sertifkalarını 22 ağustos cuma günü teslim ettik,
Bu gecikme büyük ihtimalle ilçe milli eğitimden kaynaklanmıştır tam tatil dönemi denk geldiği için şube md.veya ilçe milli eğitim md tatilde olabilirler,gerçi bunlar tatile çıktıklarında yerlerine vekil tayin ederler ama büyük ihtimalle sürücü kursu sertikanın üzerine tatile çıkan veya izindeki müdürün adını açmış olabilir.
Gecikme kanımca bundan kaynaklanmıştır.
Ben 1 ay bekledim sertifikanın gelmesi sürüyo senin dosyan zaten hazır. Tavsiyem ara ve sıkıştır ilçe milli eğitimi arayıp soracağını filan söyle sertifikanın yollanıp yollanmadığını çünkü bir arkadaş bana bunu söyledi 2 gün içinde de sertifikası geldi bende aynı şekilde arayıp sıkıştırdım benimkide 2 günde geldi belki şanstır ama denemende fayda var. Üstelik bulunduğun yeri bilmiyorum ama çok heveslenme kart çıkarmanda ortalama 1 ay sürebilir.
Yok artik ne 2 haftasi ne 3 u ne bir ayi sakami yapiyoniz ben pazar sinava girdim cuma gunu dosyami ayni gunde ehliyetimi aldim balikesir merkez ...
Galiba yerine göre değişiyo bu iş. Beklemek zor. Motor hazır herşey hazır ehliyet yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)