My Life - Berke Kelebek (Video)
Reklamlar
-
28 Ağustos 2014, 18:39
Berke bey ben izlerken heycanlandım.Zevkli ama çok tehlikeli Allah korusun
Reklamlar
-
28 Ağustos 2014, 20:49
-
29 Ağustos 2014, 17:29
viperking adlı üyeden alıntı
Daha bir kaç ay önce acemi bir arkadaş 1000RR ile eşiyle birlikte Bursa'da kaza yaptı. Daha önce doğru dürüst motor tecrübesi yoktu, ama gitti RR aldı ve dediğiniz süratlere çıkmayı da oyun sanmıştı. Kısaca acemiler de cüzdanları doğrultusunda kuvvetli makinalar alıp sürat denemeleri yapabiliyor, hem de sıklıkla.
Ek olarak tecrübenizden dolayı size tehlikesiz gelse bile o süratte işlerin ters gitmesi bir çakıl taşnıa veya başka bir aracın ani şerit değişikliğine bakar
Heyecanlı ve adrenalinli zamanlar olmuş, umarım bundan sonra bu işleri piste taşır, yollarda güvenli sürüşü tercih edersiniz
Bu işin şakası yok doğru diyosunuz benim itirazımda yok zaten.Kimseyi gaza getiricek veya sidik yarıştırcak birşeyde koymadım.Tam videoları koysak demekki neler olcak Bişeyleri düşünerek yaptık videoyu
I Love My GİXXER
-
29 Ağustos 2014, 18:32
Berke kardeşim, videoların her zaman çok güzel, hızın güzel sürüşün de güzel, umarım uzun yıllar sürmek nasip olur.
-
30 Ağustos 2014, 01:30
evilded adlı üyeden alıntı
Berke kardeşim, videoların her zaman çok güzel, hızın güzel sürüşün de güzel, umarım uzun yıllar sürmek nasip olur.
hep beraber inşallah dostum
I Love My GİXXER
-
30 Ağustos 2014, 02:18
Kazasız sürüşler güzel video olmuş
-
TRaKYaLeee adlı üyeden alıntı
Kazasız sürüşler güzel video olmuş
teşekkürler hepimize inşallah
I Love My GİXXER
-
Maşallah hacı video harika eline sağlık sende olmasan sitede 1000cc ss sahibi video koyan olmayacak gözümüz gönlümüz adrenaline doyuyor yok kötü örnek oluyorsun yok çakıl çıkar vs vs diyenlere de pek aldırma iki teker 10 cc de sürsen 10000cc de sürsen şeytan işi en iyi motosiklet en kötü arabadan güvensiz o xsman hiç sürmesinler motosiklet sarhoş un biri gelip çarpar
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
Maşallah hacı video harika eline sağlık sende olmasan sitede 1000cc ss sahibi video koyan olmayacak gözümüz gönlümüz adrenaline doyuyor
yok kötü örnek oluyorsun yok çakıl çıkar vs vs diyenlere de pek aldırma
iki teker 10 cc de sürsen 10000cc de sürsen şeytan işi en iyi motosiklet en kötü arabadan güvensiz o xsman hiç sürmesinler motosiklet sarhoş un biri gelip çarpar
Klavyede yazarken ölen insanlar tanıyorum ben ))
I Love My GİXXER
-
@Zuzuuw Bunuda ver
-
Aynı konu mevcut, kirlilikten başka bişey değil.
-
motosikletde deneyime güvenilmez her an her saniye başınıza bir şeyler gelebilir...
acemiler bin lik almıyoki zaten lafıda -kalbinizi kırmak istemem ama- biraz absürt olmuş...
ama animasyon 10 numara...
ama dediğin gibi senin hayatın...allah kaza bela vermesin...
-
Gereksiz prodüksiyon, gereksiz hareketler.
-
video Almanya`dan izlenmiyor. Telif ayarlarini degistirmen mumkun mu?
-
Vallahi seni anacığına söylerim kaldır o videoyu
-
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...ca-carpti.html
Yukarıdaki linkte verdiğim ölümlere pek çok örnek daha bulabilirim. Medya tarafından 7/24 pompalanan davranış biçimlerinin etkisi altındaki bu gençlere yazık olmuş. Altlarındaki kommuter motorlarla özendikleri, kendilerine özendirilen şeyleri yapıyorlardı. Belki de en temel korumaları bile yoktu.
Bu tür medya içeriklerinin zararları bonzai'den az değildir.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)