Umarım beğenirsiniz iyi seyirler ;
Çok güzel. Tekeriniz düz bassın aman dikkat Allah kaza bela vermesin
Allah kaza bela vermesin bi fakire sadaka ver abi nazar boncugu tak nazar deger valla :D
intro harika olmuş, yüksek süratler aman dikkat, kazasız belasız..
Passionately in love with Motorcycle
Çoook güzel.... Ama çok tehlikeli yahu.
Özellikle 4:17 de aklım bi an gitti valla...
Yinede tebrik ederim...
Maaşşallaahh rabbim kaza bela vermesin kardeşim çok iyi
3,10 ile 4,00 arasında ve finalde kullandığın makine ducatti mi yada şöyle sorayım o makine neydi
tek tekerler gayet başarılı bi ben beceremiyorum şöyle kaldırıp gitmeyi ama piste girmenizi tavsiye ederim pistten sonra tek teker hariç hepsi boş oluyor
I Love My GİXXER
işte buna çılgınlık deniyor arkadaşlar
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Bu forumda bir çok insan, motor kullanan arkadaşları olumlu yönde motive etmeye, trafik kurallarına uygun hareket , eğitim ve okuma ile bilinçli kullanıcı olma konusunda yönlendirmeye çalışırken sizin bu tarz bir videoyu buraya yüklemeniz, bilinçsiz, acemi sürücüleri kötü yönde etkilemenize neden olacaktır. Çok iyi motorlarınız olabilir, çok iyi sürücü olabilirsiniz, trafikte kural ihlali yapmaktan da çekinmeyebilirsiniz, bu sizi ilgilendirir. Ama lütfen kötü örnek olmayalım genç arkadaşlara.
Bir zamanlar bunun gibi konular daha açıldığı anda silinirdi. Hey gidi eski günler hey ...
Gayet haklısınız ama acemi arkadaşlar 1000 lik makina kullanmadığı gibi , 300 gidip tekerde yapamayacakları için kötü örnek olmuyorum malesef..
Bu motorlArı hep iki şehir arasını kısaltmAK için istemişimdir.
Araba ile İstanbul sivas 6 saat45 Dk indirdim aşşagısı mevcut araba ile çok zor gibi anca böyle bir motor ve sürücü gerek :D
ben de ingilizce yazılara taktım. elin gavuru kendi dilinin yanında başka hiçbirini görmek istemezken biz her yere soktuk. adamlar kendi ülkelerinde yabancının kendi dilini konuşmasından hoşlanmıyor biz şehir merkezi yazısının altına centrumları soktuk. her tarihi yerde ingilizce açıklaması. sömürülen bir millet olarak çok da hor görmemek lazım galiba.
yakında trafiğimiz diğer sömürü ülkeleri gibi tersten giderse de şaşmam.
Daha bir kaç ay önce acemi bir arkadaş 1000RR ile eşiyle birlikte Bursa'da kaza yaptı. Daha önce doğru dürüst motor tecrübesi yoktu, ama gitti RR aldı ve dediğiniz süratlere çıkmayı da oyun sanmıştı. Kısaca acemiler de cüzdanları doğrultusunda kuvvetli makinalar alıp sürat denemeleri yapabiliyor, hem de sıklıkla.
Ek olarak tecrübenizden dolayı size tehlikesiz gelse bile o süratte işlerin ters gitmesi bir çakıl taşnıa veya başka bir aracın ani şerit değişikliğine bakar
Heyecanlı ve adrenalinli zamanlar olmuş, umarım bundan sonra bu işleri piste taşır, yollarda güvenli sürüşü tercih edersiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)