önünden geçmeyle olmuo,,adamlar bütün motorları kapının önünde mi bırakacak
önünden geçmeyle olmuo,,adamlar bütün motorları kapının önünde mi bırakacak
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Yerine firmasına göre değişir arkadaşlar.kimi scooter kullandırır kimi ybr kimide R1....
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
hahahaahahaa R1 le gelen olmadı bizeee
en güzel kurye motoru hayabusa olur valla organ bile taşınır hastaneler arası acil durumlar için birebir motor...
organlar motorla taşınmıo ama...
Motorla ancak kendinin ve artçının organlarını taşırsın o kadar..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
olsun arkadaşlar yenilikçi düşünün sarsıntısız bi çantayla gayet hızlı bi şekilde götürelebilir bu arada muhabbet nerden nereye geldi...serkankiyak adlı üyeden alıntı
oohhhooo sen bekle daha nerelere gelir,,adettenslayer adlı üyeden alıntı
organ mafyasımı var motorlamı çalıyorlar organları yoksa
arkadaş bende bir eczacı ve scooter kullanıcısı olarak yazayım ybr al daha kullanışlı olur yağmur çamur kar durmadan devam etmelisin aynı zamanda yakıtı daha az olur ve sessiz
arkadaşlar sadece yakıt daha fazla olur diyorsanız o önemli değil zaten yakıtı şirket karşılıyo onu şirket düşünsün
Abi , adamlar YAMAHA ile anlaşmış.ferrari_tayfur adlı üyeden alıntı
YBR diyolar başka bişey demiyolar..
sefaköy de honda activa lar ilaç dağıtımı yapıyorlar gayette hoş olur ama benim bildiim kadarıyla kendi motoruyla işe girenlere 200ytl fazla veriolar 200ytl ye deymz kendi motorunu ziyan etme
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Zincirlikuyu'da kuryelerin beklediği yerin yakınından sık geçiyorum, hiç scooter görmedim.
İki CBR125 (biri repsol renklerinde) bir de Kanuni Racer 200 (o da repsol) gördüm kuryelerde. CBR'a da mı kurye motoru desem acaba
kardeşim haklısında adamlar motoru kendin alacaksın diyolar şart koşuyolar yani.banistercaq adlı üyeden alıntı
"Egzos, çamur ve karla boğuşan sert adamlar"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)