BİMER e şikayet edin. Konuyu detaylı olarak anlatın. Resmi bir başvuru olduğu için resmi yolla cevap alacaksınız. Hatta sözlü ifadeye bile çağrılabilirsiniz.
BİMER e şikayet edin. Konuyu detaylı olarak anlatın. Resmi bir başvuru olduğu için resmi yolla cevap alacaksınız. Hatta sözlü ifadeye bile çağrılabilirsiniz.
Ehliyetsiz yakalandığınızda, motor orada size bakar, siz motora bakarsınız. Polis derki, ehliyetli birini getir, motoru götür.
Seninde bulunduğun yere bir tanıdığının gelmesi mümkün değildir. Bu yüzden sağdan soldan ricacı olursun.
adam ceza yazmamış bir şey rica etmiş senden sen adamı şikayet etcem diye uğraşıyosun ne diceksin şikayetinde merak ettim valla yasadışı olan da sana ceza yazmaması sanırım kasksız binen motorcuya gram saygım yok bi de gelip marifet gibi yazıyosun
Vay anasını sayın seyirciler. Polis gecenin köründe insanlık yapmış. Yolda kalan karıya,kıza yardım etmiş.
"Motorcuyum benyaaa" tribindeki beyimiz 2 kağat imzalayamamış.
Ve forumdan kimsede demiyor ki "ağa gece 12'lerde Bebekte, Sahilde gezmeyi biliyorsun da, Yolda kalan motorcuya yardım etmeyi bilmiyor musunuz"
Her zaman ayni yorumu yaziyorum, kamera takin su motora.
Bence bütün gerginlik Polisle kızın arasındaki samimiyet... Katil evinizdeki kuş bile olebilüüeer
Kasksız artçı alan sen , kasksız artçıya ceza yazmayan polis ,ehliyetsiz motor kullanan motorcu , yolda ehliyetsiz kalanın motorunu bağlamayan yardımcı olmaya çalışan polis , kötü olan gene polis.
Vay anasını hemen linç edilmeli o polis , tez kellesi vurula
Bu bilinç altınızı yıkatın bi'.
Polisin görevi iyilik değil,yasalar gereği cezasını kesip görevini yapmaktır,hatuna yaranmak değil. Kasksız motora binen varsa kesecek cezasını,ehliyetsiz binenin motorunu bağlayacak. Ben angut muyum motoru alıp,2 ay ehliyet bekledim sezonun yarısı boyunca ? Ülkede kimse görevini yapmadığı,kimse sorumluluklarını bilip ona göre gezmediği için zaten 3.dünya ülkesi kıvamındayız. Birde bunu haklı göstermeye çalışanlar var ya ne diyeyim..
arkadaş ilk defa sokağa çıkıyor galiba
Daha geçende polis ceza yazdı diye sövenler şimdi polis yardımcı olmaya çalıştı diye yine sövüyor. Adam zaten cezayı yazmış kayırmamış yani ee ne istiyorsunuz, olay burda bir kızın başına geldiği için polis kıza yaltaklanmış oluyor mantığınıza göre ki idrak edemeyenler anlasın diye tekrar yazıyorum cezayı kesmişler zaten. Sizin başınıza gelseydi diyecekmiydiniz polise " hayır notorumuda bağla, ben otoparktan teslim aldırırım diye" buna evet diyorsanız tamam haklısınız ama diyemeyeceksiniz.
Kız ehliyetsizmiş yalnız motorunun bağlanması gerekirdi eşek başımıyız biz de ehliyet için o kadar kasıyoruz bunun yolda kalmakla alakası yok bu işin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Ve o kağıdı imzaladıktan sonra kız kaza yapsa sizden biliniyor çünkü motor sizin himayenizde gözüküyor sizden soruluyor yani hasar ve cezası
Benim başıma gelmişti. Motorun sahibi rica etti, 100 metre kadar motoru götürüp ileride sahibine teslim edersem polis kabul ediyor ama ben yapmadım. Zaten ilaç kuryesiyim o kadar vaktim yoktu. Vaktim olsa ben yardım ederdim sonuçta bir sürü anlamsız gereksiz cezalar mahkemeler. Polisin ricasi da iyi niyetindenmis, yardım etmek gerekirdi. Fakat nereye kadar ehliyetsiz sürecek. Zaten sürücü kurslarında neyi ogretiyorlar ki ehliyet alınca gerçek sürücü olunuyor.
biz motorcuyuz birbirimize yardımcı olmamız lazım kurye değilse ticari calışmıyorsa yaralı parmağa işemekte bir sakınca görmüyorum
Arkadaşım ehliyetsiz kullanmak suç ve yasak , bitti. Ödesin 1400 tl mi ne kadarsa cezası aklı başına gelsin bir daha da ehliyetsiz çıkmasın , ve bir kızın dişiliğini bu şekilde kullanması utanç verici birşey bence
Kime gore neye gore 1400 lira ceza? Neden 1300 değil? Bu ülkede hırsızlar sokakta geziyor, suç işleyenler tutuksuz yargılanıyor. Ceza kesilmesi gereken biri varsa sorumsuz ve umursamaz sürücü kursları. Bu kadar vergi harç ötv kim koyuyor ve hangi hakla her yılbaşında otomatik zam yapıyor. Benim yaptığım gibi alın ceza makbuzunu yirtip atın çöpe. Trafikte terör estiren ticariler var , otobüs minibüs ve taksiler var. Bunların ehliyetleri varda ne oluyor. Bu işin ehliyetle ilgisi yok. Önce saygılı bir toplum gerekiyor. Bunu yapamiyorsa sorunun kaynağı egitimsizlik. Ve en büyük açık ise devlet denetimi yok. Herkes trafikte istediğini yapıyor ve hesap sorab yok. Bir kamyonun sıkıştırıp ezdigi bir motoru düşünün, o yerde yatan cenazenin halini düşünün. O kamyon soforunun ehliyeti benim yaşımdan daha büyüktür belki. Demekki bunun ehliyetle alakası yok. Öyleyse cezalar da haksız ve zaten caydırıcı değil.
Polis insanlık yapmış ama tabi nerden bilebilirki insan var insan var.
Arkadaş polis ne yapsa yaranamaz size.Gereken cezayı zaten vermiş ehliyetsiz olduğundan dolayı 1400 tl.Alt tarafı adam uğraşmasın motor bağlanmasın diye iyi niyetinden senden rica etmiş.Alırdın 24 saat sende kalırdı sonra verirdin.Hemen katı kesilmeyi çok iyi biliyosunuz yarın bi gün sizinde bi kardeşiniz yakınınız ehliyetsiz yakalanır, uğraşırsınız aylarca bağlı motorla.
Kötü niyetle açılmış bi konu kaale almamak lazim ama mecburen aliyoruz herkes kafasına gore konu açabildigi icin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)