Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

250cc ikinci el, chopper, cruiser tavsiyesi ?

REKLAM ALANI

İyi geceler tekrar

Tanışma bölümünde kendimi tanıttıktan sonra bilgilerinize ihtiyacım olduğundan dolayı bu açıyorum. Umarım yanlış değildir.

Bir süredir 125'lik scooter, bir günlüğüne de 150'lik vitesli paketçi motoru kullanmıştım. Bir süre önce dedim ki "motor almalıyım"

Aradığım özellikler; Mümkünse cruiser. Çünkü benim tarzım o. Arka çantalar, sissy bar ve ön cam ile tamamladıktan sonra sanat eseri oluyorlar benim için.

Önceliğim parça, yakıt ekonomisi. Üniversite öğrencisiyim. 250cc mantıklı geliyor artık. İkinci el, bütçem max 3.500- 4000TL

Genellikle şehiriçi ama arada bir şehirdışı yolda kullanıma uygun olacak YAZLIK VE KIŞLIK bir alet arıyorum. Öğrenci olduğum için de düzenli bakımlarını yaptıktan sonra parça masrafı konusunda falan üzmesin. Ama en tedirgin olduğum noktalar da şöyle 400km'lik yolu kamyonlardan falan sakınarak, güvenli şekilde alabilecek hızda ekonomik şekilde olması.

Biraz bakındım; Hayalim Hyosung GV250 falan pahalı.

Mondial MCT250 konusunda çok şüpheliyim. O sebeple "şu tam senlik" dediğiniz motoru araştırmak ve edinmek istiyorum.

İyi günler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Bisan Roadstar 250 olabilir.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    kardeşim ben mct 250 kullandım ve çok keyif aldım ama temizini kullandım ve sana tavsiye ederim sende temiz kilometresi az olan bir mct 250 kullanmalısın kullanmadan yorum yapmak yanlış olur acele etme bulursun inşallah.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)