araro ar 180-31 avantgarde hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim ??
Reklamlar
-
23 Ağustos 2014, 17:12
bu motoru kullananlardan yorum alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
23 Ağustos 2014, 18:00
bende merak etmişdim ama hiç bir yerde bilgi bulamadım bu forumda belki kullanan biri leri çıkar
-
23 Ağustos 2014, 18:34
dün ilk motorum olarak bu motoru aldım ömrümde motor kullanmamış biri olarak ordan bide 70 km yol yaptım hatta asfalta bile yapıştım 140-150 rahat rahat görüyo sesi benim çok hoşuma gitti ben çok acamiyim gerçi pek anlamam motordan ama . bide sağ ayağım motorun sıcaklığından biraz yandı oda acemilikten oldu galiba
-
23 Ağustos 2014, 18:52
bayraktarar adlı üyeden alıntı
dün ilk motorum olarak bu motoru aldım ömrümde motor kullanmamış biri olarak ordan bide 70 km yol yaptım hatta asfalta bile yapıştım 140-150 rahat rahat görüyo sesi benim çok hoşuma gitti ben çok acamiyim gerçi pek anlamam motordan ama . bide sağ ayağım motorun sıcaklığından biraz yandı oda acemilikten oldu galiba
Sıfır motorla o kadar basılmaz. Rodaj diye bişey duymuşmuydun?
-
23 Ağustos 2014, 18:53
dokunma abisi hevesi var
-
23 Ağustos 2014, 18:56
benimde hızlı bir motora ihtiyacım var otobanda ağır kalıyorum 125 lik ile fotoğraflarını varsa videosunu paylaşırmısın motor çok şekil duruyor tel jant olmayanı bir hoş olmuş ona 2 dublex lastik attınmı tamamdır 200 cc güzel ama motor kaç kg kaç km gidiyor son hız bilmek lazım
-
23 Ağustos 2014, 19:15
yok duymadım mağradan çıktım şehre indim motor aldım diyorum da :D
-
23 Ağustos 2014, 20:10
Trollemek istemiyorum,Hayırlı olsun
-
24 Ağustos 2014, 03:59
En fazla 10.000 km kullanirsin duzgun bir sekilde daha fazlasi degil sakin ama sakin bulasma.
Not: bu motor hakkinda bilgim yok. Sadece marka hakkinda konusuyorum.
-
24 Ağustos 2014, 12:27
yolda tanıstıgım bi adam 2800tl ye aldığını 2 aydır kullandıgını bi sıkıntısı olmadıgını söylemişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------
aslında aroranın chopper tipine bak
-
24 Ağustos 2014, 12:54
dün bir arkadaşın bana tavsiyesiyle incelediğim bir motor var hemen hemen benzer tipteler ama izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla dayanıklı bir motor sanırım fiyatı 3 bin tl uygun baya bakabilirsin onada bajaj Boxer 150
-
24 Ağustos 2014, 23:11
bayraktarar adlı üyeden alıntı
Demekki göstergeleri hatali gösteriyomuş :-)
Öğrenmis olduk
-
Bu makineyi denemiş olan yok mudur cidden? Proje için alınır gibi.
-
150 cc'lik modelini geçtiğimiz hafta satın aldım. Sağında solunda değişiklikler yapılacak bir motora benzediği için tercih ettim. Bakalım önümüzdeki hafta teslim alacağım.
-
mmysgr adlı üyeden alıntı
150 cc'lik modelini geçtiğimiz hafta satın aldım. Sağında solunda değişiklikler yapılacak bir motora benzediği için tercih ettim. Bakalım önümüzdeki hafta teslim alacağım.
Kullandıkça görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
ülgenhan adlı üyeden alıntı
Kullandıkça görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Tecrübelerimi paylaşacağım. Bende sizlerden düzenlemelerle alakalı görüşlerinizi almak istiyorum. Cafe racer bir tarz oluşturmak istiyorum motor üzerinde.
-
mmysgr adlı üyeden alıntı
Tecrübelerimi paylaşacağım. Bende sizlerden düzenlemelerle alakalı görüşlerinizi almak istiyorum. Cafe racer bir tarz oluşturmak istiyorum motor üzerinde.
bu tip projeler takibi güzel şeyler merakla bekliyoruz.
-
şasi olarak köylü cg motorundan farkı yok. depo ve egzoz ile klasik yarış motoru havası vermişler. ama klasik havaya dijital gösterge olmamış motoru ise üstten egzantrikli. fiyatı uygun. arora hangi markadan alıyor bilmiyorum ama, loncin, lifan ya da zongshen ise alınabilir.
-
solmyr adlı üyeden alıntı
şasi olarak köylü cg motorundan farkı yok. depo ve egzoz ile klasik yarış motoru havası vermişler. ama klasik havaya dijital gösterge olmamış
motoru ise üstten egzantrikli. fiyatı uygun. arora hangi markadan alıyor bilmiyorum ama, loncin, lifan ya da zongshen ise alınabilir.
Motor zongshen. Servisten aşağıdaki resimdeki sele ve kuyruk parçalarını sipariş ediyorum. Lastikleri ve gidonu değiştireceğim.
-
klasik çinli , yakışıklı ama o kadar ... fuarda incelemiştim geçen yıl, olumlu yorum yapamam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler