Honda nc 700 ön çamurluk eklentisi çalışmamız
Reklamlar
-
23 Ağustos 2014, 03:07
Merhaba arkadaşlar Honda nc 700- 750 ler için ön çamurluk eklentisi üretmekteyiz , ürün basit bir ürün gibi görünsede pislik içinde kalan radyatoru ve cok kısa sürede çürüyen egzoz borularını düşündüğünüz zaman ,bir motosiklet için kullanılabilecek en mantıklı aksesuarlardan birisi bence , şimdi nc serisi ile başladık ayrıca vfr 800 crosssrunner ve 1200x crosstourer içinde kalıp siparişimizi verdik . bundan sonrada bmw f700,f800,1200gs ,süper tenere,660 tenere ,triumph tiger ,v strom ,mt-07 ve dahası şeklinde model artırarak devam edeceğiz .
ürünü fiberglass malzemeden çift yönlü kalıp tekniği ile imal etmekteyiz, yani önüde arkasıda pürüzsüz oluyor plastik ürünler gibi . detaylı işçilik uygulayıp astarladıktan sonra akrilik otoboyası ile boyuyoruz ,ürün kalitesi ve boya kalitesi oldukça iyi . montaj için ise her cm si 1kg taşıyabilen dış ortama uygun montaj bandı ile gönderiyoruz (ortalama 30 cm bant kullanıyoruz her urun için yanı 30 kg taşıyabilir) . ancak işi garantiye almak için oto sanayinde kullanılan mastik silikonlarla desteklemenizi tavsiye ederiz. nc serisi için fiyat 50 tl ,vfr serisi için 60tl . https://www.facebook.com/kompozitaksesuar sayfamızdan takip edebilirsiniz
Reklamlar
-
23 Ağustos 2014, 07:18
Guzel sanat isi bu.tbr.benim xj6 diversion f icin arka camurluk yapabilirmisiniz ?ölçusu yok .orjinalini bulamadim kimsede.
-
23 Ağustos 2014, 23:52
Kesinlikle çok başarılı. Tebrik ederim. Arkadaşımın NC si hemen önerdim, umarım alır.
Allah işlerinizi, müşterilerinizi artırsın.
-
24 Ağustos 2014, 00:08
Hacı bunlara marka vs de bassanız ya; dişi kalıp içine kabartma harf vs kullanıp.. Siz daha iyi bilirsiniz gerçi bu teknikleri ama hem akılda kalıcılık hem ürüne orjinallik katacaktır.
-
24 Ağustos 2014, 00:28
çok güzel olmuş karşıdan şöyle bir baktın mı sonradan takıldığı zor anlaşılır tebrik ederim
-
24 Ağustos 2014, 00:32
tinerci adlı üyeden alıntı
Hacı bunlara marka vs de bassanız ya; dişi kalıp içine kabartma harf vs kullanıp.. Siz daha iyi bilirsiniz gerçi bu teknikleri ama hem akılda kalıcılık hem ürüne orjinallik katacaktır.
basızacda karar veremedikki 3 aydır marka düşünüyorum ne zor işmiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)