seçim yapmakta kararsızım
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 23:07
merhabalar. ne alsam diye kararsız kalırken yaşadığım yerin coğrafi koşullarının da etkisiyle cross motor almaya karar verdmi yalnız bütçem kısıtlı 5 bin lira gibi bir bütçem var. bir kaç marka arasında kaldım . arasında kaldığım marka model motorlar.
kadırga KD-250GY ( pek bilmediğim bir marka olmasına rağmen fiyat biraz fazla geldi )
lifan shalter
apache XZ250R
küba BLACK CAT
şuan aklıma gelmeyen bir iki seçenek daha var. gönül isterki kawasaki yamaha alayım ama şuanlık bütçem bunlara yetiyor. sizce hangisi veya daha farklı bir marka model . şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 23:21
mondial x-treme max da bakabilirsiniz kullananlar çok sağlam diyorlar bu forumda grubu da var bi girin okuyun derim
-
22 Ağustos 2014, 23:31
-
23 Ağustos 2014, 03:39
Bence de xtreme max cunku en uygun yedek parca onda ayrica servis agi Turkiye'de cok genis. O olmazsa kuba bence cunku digerlerine oranla yedek
Parca daha uygun bence
-
23 Ağustos 2014, 12:16
Boyun 1.75 ve üzeri ise Mondial X-Treme Max. Servis ağının yaygınlığının yanı sıra bir çok çinli motorun parçaları birbirine uyumlu olduğu için serbest parçacılar da parça getiriyor ve onların getirdikleri daha ucuz. Sadece debriyaj balatasında cbf'in balatalarını kullanıyoruz. Şahane oluyor.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
23 Ağustos 2014, 12:44
Bu kadar kotu 4 secenegi bir arada gormemistim hic.
-
23 Ağustos 2014, 12:59
daha önce mondial znu kullandım ve kullanılan parçalar o kadar dandikti ki korkuyorum artık mondialden küçük bir çarpmaya neler olduğunu gördüm çünkü motorda. lifan iyi dedi birkaç kişi o yüzden ona baktım kadırgayı canlı gördüm binen arkadaşla konuştum. ama mondial xtrem max tip olarak ve fiyat olarak daha çok hoşuma gitti diyebilirim. boyum 1.81 sanırım uyabilir bana. evet seçenekler kötüdür ama pek fazlada seçeneğim yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
ve ben bu motora çoğu zaman 2 kişi bineceğim. bir skntı teşkil etmez sanırım.
-
23 Ağustos 2014, 13:23
kardeşim al bi ybr yada cbf keyfine bak!!!!
-
23 Ağustos 2014, 13:46
Clearidas adlı üyeden alıntı
daha önce mondial znu kullandım ve kullanılan parçalar o kadar dandikti ki korkuyorum artık mondialden küçük bir çarpmaya neler olduğunu gördüm çünkü motorda. lifan iyi dedi birkaç kişi o yüzden ona baktım kadırgayı canlı gördüm binen arkadaşla konuştum. ama mondial xtrem max tip olarak ve fiyat olarak daha çok hoşuma gitti diyebilirim. boyum 1.81 sanırım uyabilir bana. evet seçenekler kötüdür ama pek fazlada seçeneğim yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
ve ben bu motora çoğu zaman 2 kişi bineceğim. bir skntı teşkil etmez sanırım.
boyun 1.81 ise başka çaren yok zaten canım kardeşim İstersen üç kişi bin. Benle oğlum 200 kiloyu geçiyoruz yokuşta bile gık demiyor gözünün yağını yediğim. Raat ol.
-
23 Ağustos 2014, 14:05
-
23 Ağustos 2014, 14:36
Clearidas adlı üyeden alıntı
forumdaki X-Treme MAX konusunuda okuyorum şuan baya bir rahatladım bu motor hakkında fiyatı uygun birde. yakın zamanda değiştirsem bile sıfır almayı düşünüyorum 2. ele güvenemiyorum motorda özellikle çinde. birtek benzin göstergesi yokmuş vites göstergeside yok o biraz zorlıyacak beni ilk etapta sanırım ilk defa vitesle deneyimim olcak. bakalım güzel motor araştırmaya devam almadan önce önceliğim X-Treme MAX oldu teşekkür ederim yardımlarınız için. herzaman almadan önce danışma araştırma taraftarıyım yararı çok oluyor
.
Bloğuda oku;
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
-
23 Ağustos 2014, 14:49
bende birseyler yazacaktım ama attila abim herseyi yazmıs.
sizin verdiğiniz secenekler arasında
apachi de plaka sorunu var, onlar plakasız
kadırganın koltugu rahat görünüyor ama o da o kadar para etmez benim gözümde.
apachi ler artı tek kişiliktir, arka yolcu basamagı yoktur
koltugu da cok serttir. lifan da ve kuba da da koltuk konforu arama.
ama max da herseyden yeterince mevcuttur.
sadece ilerde motor gücü az gelebilir, onuda o zaman düşünürsünüz.
135 kg bos agırlık ve 150 cc bazı sert arazi kosullarında yetersiz kalabiliyor
vs vs
-
23 Ağustos 2014, 17:36
yorumunuz için çok teşekkür ederim. motor genel itabari ile rahatsa dayanıklı bir motor ise tipide güzel canlı görme şansım oldu çok fazla gitmesede olur dediğiniz gibi o ilerde düşünülcek birşey sonuçta ilk vitesli motorum olcak son değil.
-
23 Ağustos 2014, 17:41
Vitese çok kolay alışılıyor hiç merak etmeyin araba gibi nasıl araba kullanırken kaçıncı viteste olduğumuzu bakmak için devamlı vitese bakmıyosak motosiklette de rahat olun alışırsınız çok kolay içiniz rahat olsun , zaten baktınız motor çekmiyo düşür yetmiyo yükselt vitesin mantığı bu
-
23 Ağustos 2014, 23:05
çok sağolun vites göstergesi olmadığı için karıştırabilirim diye korkuyordum ama dediğiniz gibiyse sorun yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
bir sorum daha olucak asvalt yolda sürerken kayma virajlardan dnöerken kayma yada ıslak yolda fren yapınca kayma tehlikesi oluyormu bu lastiklerle çünkü genelde asvalt yolda kullanacağız sıkıntı olurmu acaba.
-
24 Ağustos 2014, 00:56
Kafanı karıştırmak istemem ama birde bajaj boxer 150 bm ye bak istersen ben işe gidiş gelişlerde kullanıyorum 4 bin km oldu çok memnunum.
-
24 Ağustos 2014, 02:16
yorumunuz için teşekkür ederim baya değişik bir tarzı var videolarını filan izledim baya yüklü geziyorlar motorda araziye filan sokuyorlar fiyatıda baya uygun sanırım siz ikinci motor olarak kullanıyorsunuz
-
24 Ağustos 2014, 16:50
O fiyata alacağın en iyi motor mondial x-treme max. Bende cross a başlarken Çinlileri çok araştırdım kullanan sayısına bakarsan görürsün zaten. Sonra dayanamadım klx250 aldım ama çinli alsam mondial alırdım. Ha benim kawasaki de de vites ve benzin göstergesi yok. Cross larda göstergeler küçük olduğundan asgari kullanıyolar
-
24 Ağustos 2014, 17:01
bende araştırıyorum dediğiniz gibi tip olarak ve kullanıcı sayısı olarak o sınıfta en fazla tutulan motor xtrem max. baya bir süre binen arkadaşlar var fiyatıda diğerlerinden uygun en uygunu diyeiblirim hatta hemen hemen kafamda netleşen motor xtrem max ilk motorum bu olcak sanırım.
-
24 Ağustos 2014, 18:18
X-treme max sizi üzmez merak etmeyin hiç. Sıfır alın bakımlarını düzgün yapın kitapçığına uyun yağını suyunu eksik etmeyin hiç bir sıkıntısı olmaz tip olarak da gerçekten çok hoş motor ama ben alsam garenajı full siyah yaparım tek renkten yanayım da :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)