seçim yapmakta kararsızım
Reklamlar
-
24 Ağustos 2014, 19:49
evet kaplatmak gibi bir düşüncem var benimde mat siyah özellikle çok hoş duruyor ama bakalım bi alim ilk önce gerisi kolay. zaten sıfır düşünüyorum özzellikle çin motorlarında 2. ele güvenemiyorum . ilk sahibi nasıl kullandı kim bilir zaten 300 500 tl fark ediyor.
Reklamlar
-
31 Ağustos 2014, 23:04
bence düşünmeye pek gerek yok http://www.motosikletaksesuarlari.com/GDR-Motosiklet-Kaski-OF-627-METALiK-Gri_925.html al rahatla
-
sanırım yanlış konuya yazdınız ama skntı yok motor almadan kaskımı montumu alacağım için şuan kask ve montta arıyordum
-
merhaba arkadaşlar kararı değiştirdim şuan iki model arasında gidip geliyorum bütçem kısıtlı olduğu için seçenek kısıtlı genellik şehir içinde kız arkadaşım ile süreceğim güzel bir motor lazım. xtrem max hala aklımda onun yanında honda cb 125 aklıma takıldı fiyat çok uygun 3.250 tl gibi bir fiyatı var siz ne diyorsunuz acaba bu duruma ...
bu arada bugün kadırgayı gördüm üstüne bindim gerçekten çok iri bir motor tipi filanda çok hoşuma gitti gerçekten ama fiyat aklıma takılıyor 7.250 internet fiyatı indirim yaparız dedi motor hoş ama o para edermi düşüncesi var tabi benim bütçem o kadar olmadığı için alamıyacağım merak edenler için kendi çektiğim resmi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)