Canını yediğim motorcusu ^^
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 15:03
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 15:14
plaka düşüyo sürekli takıyo, düşüyo yine takıyo aferin :p
-
22 Ağustos 2014, 15:23
bıkmadan usanmadan takıyo hahaha
-
22 Ağustos 2014, 15:25
Varya Bizi sevmeyen ölsün be valla, billa Helal olsun )) Allahına kurban
-
22 Ağustos 2014, 15:26
bende dün bi bisikletliyi uyardım arka ayaklığı açıktı sola bi ayaklık kapanmazsa takılıp yatabilirdi
-
22 Ağustos 2014, 16:40
bende geçenlerde adamın teki araba sürüyodu kadın da çocuğu kucağında ön koltukta işte, ama kadının kapısı açıktı neyse korna çaldım işaret ettim anlamadılar ileride trafik sıkıştı yanlarına yanaştım tekrar korna çaldım işaret edicem önce adam el frenini çeker çekmez koşarak geldi yanıma kadında arkasında döveceklerdi beni yakamı felan tuttular dedim işte kapınız açıktı uyarıyorum o yüzden felan hiç bişi demeden bindiler arabalarına özür bile dilemediler ne denir bilemiyorum komik
-
22 Ağustos 2014, 16:53
-
22 Ağustos 2014, 17:29
kyagmur adlı üyeden alıntı
bende geçenlerde adamın teki araba sürüyodu kadın da çocuğu kucağında ön koltukta işte, ama kadının kapısı açıktı neyse korna çaldım işaret ettim anlamadılar ileride trafik sıkıştı yanlarına yanaştım tekrar korna çaldım işaret edicem önce adam el frenini çeker çekmez koşarak geldi yanıma kadında arkasında döveceklerdi beni yakamı felan tuttular dedim işte kapınız açıktı uyarıyorum o yüzden felan hiç bişi demeden bindiler arabalarına özür bile dilemediler ne denir bilemiyorum komik
göçebe hayattan yerleşik hayata geçememişler .
-
22 Ağustos 2014, 17:37
Adam plakaya ceza yazilmasin diye bilerek cikarmis olsa. Eve gittiginde bayagi bi ceza yemis olur herhalde :p
-
22 Ağustos 2014, 17:44
-
22 Ağustos 2014, 17:51
efizikci adlı üyeden alıntı
Birşey demeye ne gerek var ayıyı ferrariye koysan yine ayıdır
ben de kpss sınavına girdiğim gün bir arabanın arka kapısı açıktı yanaşıyorm adam ilerliyor yanaşıyorum adam ilerliyor sonra mecbur durdu arka kapın açık dedim kaçtım
Adamlara iyilikte yaramıyo abi... Zaten bizim toplumun işi ne kavga gürültü direk fırlıyor arabadan.
Bir fırtına gibi gelir mutluluğum ve özgürlüğüm! Ama düşmanlarım,başlarının üstünde iblisin kükrediğini sanacaklar.
Friedrich Nietszche
-
22 Ağustos 2014, 18:35
efizikci adlı üyeden alıntı
Birşey demeye ne gerek var ayıyı ferrariye koysan yine ayıdır
ben de kpss sınavına girdiğim gün bir arabanın arka kapısı açıktı yanaşıyorm adam ilerliyor yanaşıyorum adam ilerliyor sonra mecbur durdu arka kapın açık dedim kaçtım
muhaha koptum iyi yapmışmıssın dövmeye felan inerdi mazallah aman yarabbim korkunç
-
22 Ağustos 2014, 18:52
Bende geçen kadının biri araba kullanıyodu "araba kullanıyosun" diye uyardım nolur nolmaz
-
22 Ağustos 2014, 19:06
muhaha koptum iyi yapmışmıssın dövmeye felan inerdi mazallah aman yarabbim korkunç
aynen hocam üstüme müstüme kırar sen mi açtın lan kapıyı diye :D
-
22 Ağustos 2014, 19:32
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
Bende geçen kadının biri araba kullanıyodu "araba kullanıyosun" diye uyardım nolur nolmaz
uhehhehehhehehe
-
22 Ağustos 2014, 21:47
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
helal olsun
-
22 Ağustos 2014, 22:31
düşüyo takıyor bu şekilde 5 dakika sürdü trafik hiç ilerlemiyormu
-
22 Ağustos 2014, 22:45
Hayata rahat oturamayan aslında yerleşemeyen insanımız çok hep negatife çalışıyor trafikte insanımız kimsenin birbirine saygısı yok. Arabada da motorla giderken de motorlu görürsem hep 2 düdük otturuyorum seni gördüm selam mahiyetinde .
-
22 Ağustos 2014, 23:30
bende gece kilometrelerce farları kapalı giden adama müsait olunca farlarını işaret ettim, gazladım gittim, arkama bakmadım. meğersem yardırmış geliyo arkamdan, yanıma yaklaşınca yolcu koltuğundaki dayı "ne itlik yapıyosun laaaağğyğyynynnnn" diye çemkirdi. dedim farlar kapalı. utandılar
-
22 Ağustos 2014, 23:52
Beyler sabah saat 2 den beri izliyorum adam bikmadan usanmadan sokup takiyo. Biz istanbulda trafige laf ediyoruz ama adamlarda hic ileleme olmadi kac saattir. Guneste batmadi hala orda acaba neresi orasi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)