Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

az para çok zaman az sabır çok seçenek az bilgi çok heves

REKLAM ALANI

arkadaşlar aranızda yeniyim gıcır gıcır bol kromajlı üyeyim. çıraklığım apache'de kalfalığım 250cc cbr honda ustalığim haki renk ural-t üstünde geçsin hayalindeyim =) motor ehliyetine başvurup kasım ayına ehliyeti almayı planlıyorum. tüm forumu üye olmadan önce taradım okudum taradım ve ilk motorum için 150cc tvs apache'de karar kıldım. sizce 180 boy 80 kilo sadece bisiklet dengesi olan biri için bu motor uygun mu ? azami 4500 tl bütçem var 0km 2012 model tvs için yetiyor ama görünüşune vurulduğum 2013 modeline yetmiyor can alıcı sorum şu ; ehliyet kışa denk geliyor ve benim acemiliğimden motoru kışın yatırcam. sizce baharı beklersem 2013 0km o fiyata düşer mi. yoksa 2012 tvs apacheye 2013 granaj takılır mı ? makyaj yapıp görüntüsünü yakalayabilir miyim ? ehliyet kışa denk geleceğinden motoru alma tarihim 2015i bulacağından 2012 0km apache bulabilir miyim ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Ama hic guvenlik ekipmanlarindan bahsetmemissin? en az 1500-2000 Tl butce ayirman lazim

acemiliğime ver ama o kadar tutuyor mu ki kuryelere baktım bir kask bir eldiven bir yağmurluk motor üstünde yaşlanıyorlar.

motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    En az 1500luk oluyosun kardesim ekipmanda.

Aga bisikletle kıyaslayanları anlamıyorum. Ben uzun yol bisikletiyle baya profesyonellerin arkasına takıldım, günde 220 km yol gittiğim oldu (tabi profesyonellere göre kondüsyonum çok düşüktü) Motosiklet ile alakası yok. viraja girerken gaz açma yok, Arka kaycak korkusu yok. Yani buz pateniyle tekerlekli patenin alakası olmaması gibi (deneyen bilir), snowboardla kayağın alakası olmaması gibi, bisikletlede motosikletin alakası yok. Hatta motosikletle motosikletinde alakası olmayabiliyor, cross motosiklete bindiğinde bütün teknik biranda değişiveriyor, yarış motoruna binince öbürtürlü değişiyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler