Arkadaşlar yeni ehliyet tasarısında a1,a2,a saçmalığında tek ve tek öğrenmek istediğim 16 yaşında a1 alınıyormu ben 15 yaşındayım seneye a1 alabiliyomuyum sadece bunun yanıtını verin (başka konulara girmeyin)
Arkadaşlar yeni ehliyet tasarısında a1,a2,a saçmalığında tek ve tek öğrenmek istediğim 16 yaşında a1 alınıyormu ben 15 yaşındayım seneye a1 alabiliyomuyum sadece bunun yanıtını verin (başka konulara girmeyin)
Aynı konuyu 10 kere açmaktan ne zevk alıyosunuz. konu hakkında bilgisi olan paylasıyor zaten. biliyoruzda söylemiyormuyuz gıcıklıgına. Çok merak ettiysen git surucu kursuna emniyete falan sor kuru kalabalık yapma
Ben sadece a1 yaş sınırını sordum adam gibi cevaplayan cevaplar.
açılan diger konularda bahsediliyor biraz araştır, yeni konu açmak saçma
Hepsi yarım yamalak hiç net bilgi yok onun için açtım
Bilgisi olan orada paylaşmış ama neyse uzatmayalım
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
İşte senin gibi egoist vede saldırgan tavırlı insanlar yüzünden insanlık bu halde ben kendimi ne padişah gibi hissediyorum nede üstün bi varlık ayrıca emir felan vermedim birilerini şişirmeye yer arıyorsan o ben değilim açıklık getirin dememdeki sebep emir değil yarım yamalak bilgileri açığa çıkartın amaçlıydı burası prim yeri değil dayanışma ve bilgi edinme yeri iyi forumlar.
Hız yoksa eğlencede yok demektir...
Şuanki yasa geregi 17 olman gerekiyor ama yenisinde a1 için 16 yaş olması yeterli. a2 18
Abi Allah razı olsun beklediğim buydu teşekkürler
Abi yapmayın ya tek soru soruyorum tek sadece bir tane benden yaşça büyüksünüz yol göstermeniz gerekir ama hep bi aşağılama çabaları bir tane bişey söyleyince ahlaksız terbiyesiz,artist oluyorum oysaki siz ben ve benim gibilere 2. sınıf insan muamelesi yapıyosunuz hiç eyvallah çekemem kusura bakmayın.
Yolun acik olsun. Hayatta basarilar...
Selamün Aleyküm Kardeşim şimdi senin için yandaki kuaför çocuğa sordum yaşı 17 a2 alacakmış.A1'i bilmiyorum dedi.Zeytinburnunda oturuyor.Bende b ye a2 ekleticem.Allah yardımcımız olsun Hayırlı Cumalar
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
forumlara da yaş sınırı getirilsin o ne öyle başka konulara girmeyin
mevzuat.gov.tr
emniyet.gov.tr
buralarda açık açık yazıyor. google'lamayı bilmediğini varsayıyorum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
http://www.usethefuckinggoogle.com/?...ya%C5%9F%C4%B1
Yetişen nesil,daha doğrusu neslim çok hazırcı...
Sonumuz hayrola...
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
orn1905 kusura bakmayın ama konuşma uslubunuz ters kalıyor yaşça büyük insanlara emir verir gibi laflar ediyorsun bu yanlış forumda rica edersin cevap gelmesse demekki bilmiyorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)