Richa Airstrike vs 4Riders Armor
Reklamlar
-
21 Ağustos 2014, 21:35
Selamlar,
Mont almak için 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmek gerekiyor? Var mı aramızda bu ürünleri kullananlar?
Ya da 'bunların ikisini de boşver şuna bak' tarzında yorumlara da açığım.
1. Richa AirStrike : http://www.motosikletaksesuarlari.co...keti_2330.html
2. 4Riders Armor : http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...-ceket-pmu2204
Reklamlar
-
21 Ağustos 2014, 21:43
4riders armor modeli bende var fakat yazın sıcak havada terletiyor. Hernekadar hava kanallarını açsakta ( omuz ve kollardaki fermuarlar arkada da ikitane var ) Giderken ferah fakat ışıklarda durunca terletiyor. Kışında eğer hava çok soğuksa üşütebiliyor gerçi kışında kullandım içimde ince bir hırka vardı işimi gördü. Kalite olarak fena değil. En azından deri kalitesi olarak korumalarını test etmedik henüz ( inş.Test etmeyizde :D ). Görüntü olarakta çok güzel giyince çok yakışıyorbuda ufak bir artısı. Başka bir tavsiyem yok çünkü ilk ve tek montum bu tavsiye veremem o yüzden. Ama alırsanız pişman olmazsınız diye düşünüyorum
-
21 Ağustos 2014, 23:52
oknglr adlı üyeden alıntı
4riders armor modeli bende var fakat yazın sıcak havada terletiyor. Hernekadar hava kanallarını açsakta ( omuz ve kollardaki fermuarlar arkada da ikitane var ) Giderken ferah fakat ışıklarda durunca terletiyor. Kışında eğer hava çok soğuksa üşütebiliyor gerçi kışında kullandım içimde ince bir hırka vardı işimi gördü. Kalite olarak fena değil. En azından deri kalitesi olarak korumalarını test etmedik henüz ( inş.Test etmeyizde :D ). Görüntü olarakta çok güzel giyince çok yakışıyorbuda ufak bir artısı. Başka bir tavsiyem yok çünkü ilk ve tek montum bu tavsiye veremem o yüzden. Ama alırsanız pişman olmazsınız diye düşünüyorum
Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
-
22 Ağustos 2014, 00:10
Selamlar ibo,
Bende airstrike mont var. 3 ay kullandım sonrasında deri olan bir modele geçtim. 3 katlı olduğu için kesinlikle kışın soğuk alma gibi bir durumu yok. Yağmur katı olduğu için su da geçirmiyor. Kol ve göğüs kısmındaki havalandırmalar ile sıcakta da sıkıntı olmuyor ışıklarda durmadığın sürece. Daha öncesinde bir ilan yayınlamıştım. Eğer istersen özelden görüşebiliriz. Sitedeki fiyatı oldukça yüksek.
-
22 Ağustos 2014, 15:01
Gökhan45 adlı üyeden alıntı
Selamlar ibo,
Bende airstrike mont var. 3 ay kullandım sonrasında deri olan bir modele geçtim. 3 katlı olduğu için kesinlikle kışın soğuk alma gibi bir durumu yok. Yağmur katı olduğu için su da geçirmiyor. Kol ve göğüs kısmındaki havalandırmalar ile sıcakta da sıkıntı olmuyor ışıklarda durmadığın sürece. Daha öncesinde bir ilan yayınlamıştım. Eğer istersen özelden görüşebiliriz. Sitedeki fiyatı oldukça yüksek.
Teşekkürler Gökhan.
Başka önerisi & fikri olan var mı acaba?
-
22 Ağustos 2014, 16:31
Selam,
Richa nın 4 mevsimi var bende, içinde ki diğer 3 kat fermuarla çıkartılıp takılabiliyor. Bu model de varmıdır bilmiyorum fakat, bütün kışı Richa ile geçirdim, yağmurun kralını yedim, soğukta kullandım ancak hiçbirşekilde sıkıntı çekmedim. Fakat, yaz için hiç tavsiye etmem. Yane 4 mevsimini tavsiye etmem, bu modeli bilemiyorum, hava kanalları olmasına rağmen durduğum anda ışıkda veya trafikte, cayır cayır yanıyordum. O yüzden Dainese yazlık montum var ikitane, döndür dolaştır onları kullanıyorum. Tabi onların da dezavantajı var, terlediğimde koku yapıyor ve çok rahatsız oluyorum. Benim gördüğüm kadarıyla 4riders armor tasarım olarak çok şık, bir ara bu modelle ben de ilgilenmiştim, ancak Richa dan da kış ve sonbahar dönemi için gayet memnunum. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. Avatarımda ki montum Richa. Gerçi biraz küçük ama
-
22 Ağustos 2014, 19:03
ibooo adlı üyeden alıntı
ibooo Hızlıoğlu musun sen?
-
22 Ağustos 2014, 21:18
dockerengin adlı üyeden alıntı
ibooo Hızlıoğlu musun sen?
Doğru tahmin sayın Delipınar.
Feyizoğlu Richa AirStrike'a baya güzel bir indirim yapmış. 630TL yerine nakit olarak 330TL'ye alınabiliyor.
Bknz: http://www.feyizoglu.com/Airstrike-4...ntu_48207.html
-
22 Ağustos 2014, 23:59
ibooo adlı üyeden alıntı
330 lira 4 mevsim mont için gayet iyi fiyat bence. Ama ne kadar 3 katman ve yazlik katmanı olsa da yazlık montun yerini tutacağını sanmıyorum. Bence sen şimdilik bu tarz bir mont al, seneye yazın çok rahatsız olursan bir de yazlık mont bakarsın. Bu arada gidip üstünde denemeden mont alma abi.
-
23 Ağustos 2014, 00:09
Bende 4riders ın deri montu var resimde görünen şimdiye kadar 10 kişi motorsiklet hakkında soru sorduysa 8 tanesi montumu merak etti :D Yolda çevirip abi o montu kaça aldın diye soran bile oldu tipi çok güzel koruması harika ama yaz mevsiminde uzun yol olmadıkça kullanılmaz, işten eve geliyorum gram ter yok mont sırtımda garaja çekene kadar motoru 30 saniyede sucuk oluyorum :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)