karar verdim mondial 150cc mash ...
Reklamlar
-
21 Ağustos 2014, 19:55
Ark s.a
Once yamaha ybr 125 cc ardindan ise scooter mondial 150 cc mash.ybr nin maliyeti 7.000 tl yi buluyo dusundum cok para benim icin.sonra scooter e yoneldim ve mondial 150 cc mash da karar kildim tasarimi goruntusu maliyeti (3.000 tl) motoru benim icin ideal.hee dogru cin mali soyle boyle diyolar.hic umrumda degil sonucta bu bir motorsiklet max. 3 yil veya 5 yil binecegiz.hee ben uzun yolda yapacagim yani 200 km yol yapcam (balikesir-ayvalik) dinlene dinlene ayvaliga yol alacagim.herkesin gorusune elestirisine saygim var tabiki.tesekkurler ...
Reklamlar
-
21 Ağustos 2014, 20:33
Sakın alma her hafta 2 defa servise giderdim.yolda kalirdim.aku sorunu var sogukta calismiyo.cook sikintili .pisman olursun. 2nci el cbf al tas gibi motor.
Bendeki mash sifirdi. Hele onla uzun yol asla yapma.cok cektim mashten.
-
21 Ağustos 2014, 21:17
ybr nin maliyeti nasıl 7bine çıkıyor ? 4890 sıfırı zaten hadi 500 lirada sigorta plaka ruhsat 5390 O_o
-
21 Ağustos 2014, 22:07
Diyelim ki bu tür arizalar yamaha da honda da ciktigini varsayalim o zaman sey olcakti abi yamaha yaa olabilir boyke seyler diyecektik sirf cinn mali diye bu tur sorunlar cok abartiliyor.kullanan 6 7 kisiyle konusuom gayet memnunlar.ybr nin sifiri 5000 tl ceket kask 1000 tl yillik mtv sigorta vs. 1000 tl asagi yukari 6000 6500 tl yi buluyor
-
21 Ağustos 2014, 22:20
kardeşim mondial alınca ceket ve kask almıcakmısın bence hata yapıyosun ybr al derim yada cbf 150 2011 yada 2012 temizal mondialden 5 kat iyidir marka fanatiklği gibi olmasın ama bunlar kendini kanıtlamış motosikletler!!!!!saygılar
-
21 Ağustos 2014, 22:47
Mash kullandım bi süre arkadan minibüs çarptı ben haşata çıktım motor bi kaç kırık haricinde hala çalışıyordu. Peki memnun muydum? Kesinlikle hayır çok ama çok dengesiz bi motor en ufak suda kıç atıyor gaz ayarı verebilmek için valentino rossi olmak lazım yokuş çıkacaksın ve yokuştan aşağı su akmış değil mi? %95 motorun o virajı alırken kıç atacak eğer becerikliysen bi ihtimal ayaklarını yere koyup kurtulacaksın değilsen anında yerdesin rezilliğinde cabası.
Çok güçlü motoru vardı ama dengesizdi dediğim gibi.
-
22 Ağustos 2014, 19:44
scooter pişmanlıktır ne marka olursa olsun scooter alacagına mondial commuterlere bak tabiki honda yamaha kadar iyi olamaz ama çok sağlam motorlar rodajını iyi yap yeter 150 cc scooter sıradan düz vites commuter 150 ccye göre çok daha fazla yakar hadi manuel kullanamam commuter tipi bişey istemiyorum dersen cup al her türlü scooterden iyi ama ben commuter tipi motor öneririm bizzat kullanıcısıyım mondial grumble motorum taş gibi motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)