Her mesajı tek tek okudum, çok teşekkür ederim. Karşıyakada bir yer varmış saati 60 lira dediler, kendi ybr125 araçları ile dersleri veriyorlarmış. Onlardan ilk etapta kalan nakitim ile eğitim almayı düşünüyorum, açıkcası 2 saate falan anca yeter (2 saat eğitim 80 dakikaymış) . Ben motosikleti evin önünde düz yolda 1-2-3 viteslere takıp, yolun izin verdiği ölçüde dönüşleri yaptım fakat, gaza gelip yokuşa çıktım devir düşerken nedendir bilinmez vitesi 3'e taktım haliyle araç stop etti. Çalıştırıp yokuştan aşağıya elim debriyajda arka frenle iniyorum derken, evimin sokağına girerken elim ön frene gitti orada 10km/h ile motor sağa yattı. Egzoz korumasında çizik oldu, yağ akıtma, benzin akıtma vs yok. Satın aldığım arkadaşda aldı bir turladı sıkıntısı yok dedi evin önüne bağladım yatıyor şuanda, içimde rahat değil yani o kadar yıl sen paranı biriktir motor evin önünde uyusun
. Dün branda aldım bir tane hoş durdu aslında. O kadar yıl bekle bekle, videolar izle en azından birkaç hafta daha bekleyebilir, yeter ki benim trafikte insanlara zararım olmasın.