Ben bir duke 390 kullanıcısı olarak abs li bir mt-07 ye geçmeni öneririm ancak gis
akademi veya hondadan güvenli sürüş eğitimi alman şart, 125 duke diğer arkadaşların söylediği gibi yada bildiği gibi ybr 125 veya cbh 150 den daha dinamik bir motosiklet olması nedeniyle ona alıştıysan motosikletine hakimiyetin iyi ise mt-07'yide kullanabilirsin ki bazılarının düşüncesinin aksine duke 390 da belirli bir kalibrenin üstünde bir motor bloğuna sahip.
Yalnız bir nokta var bin lira daha ucuz dediğin mt-07 de abs yok ve fren ve süspansiyon rijitliği iyi olmasına rağmen yinede duke 390 dan bir kademe daha aşağıda gibi ama yurdum bezemelerinde bu yumuşaklık konfor olarak geri de dönüyor son tahlilde. yapabiliyorsan yada bulabiliyorsan mt-07 abslisini almanı tavsiye ederim tabi fiyat 20500 civarında oluyor o zaman, şimdi kontrol ettim bu arada mt-07 abssiz fiyatı 18850 yani 2013 abs li duke ile aynı, burada duke ten bazı indirimlerde koparabilirsin bu arada.
Ama gel sana benim makinayı vereyim istersen koruma demirleri takozlarıyla, elcik korumasıyla 17000 tlye
Şaka bir yana gönlüne ve cebine hangi motor giriyorsa onu tercih et bence mantık illaki olsun ama sadece mantıklı diye motosiklet düşünme gönlünede gelsin, şimdiden hayırlı olsun iyi sürüşler diliyorum sana