Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

390 Duke mu Mt 07 mi?

REKLAM ALANI
    xawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Daha erken değiştirmek için ,çok değiştirmek istiyorsan duke 200 al arada 10 hp fark var hızlanması fark edecektir , şehir içi kullanıyorsan duke 200 den hiç sıkılmasın .
    Sadece daha yüksek cc yanından geçerse veya sesini duyarsan o zaman keşke yüksek cc alsaydım dersin ama dert etmeyeceksin senin girdiğin yerlere onlar giremeyecek mutlu olacaksın.
    Birde şuna dikkat et kışın ortalıkta yüksek cc motor pek göremezsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Mantıklı olan; MT-07

'Senin yerinde olsaydım' MT-07'yi seçerdim.

Ancak başka arkadaşların da dediği gibi arada ciddi güç farkı var Duke 125'e göre.
    125cc'den geçilmez diyenlere katılmıyorum.
    125cc'de yeterli trafiği okuyabilme, panik, ani karar verebilme, frenleme, pozisyon, ileri bakış - geniş görüş, çim sulama, taksici tecrüben var ve bilinçli bir sürücüysen geçilir. Bekleme bile. Motora zamanla alışırsın.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Ninja 300 konumuza bekleriz.
    Tech_N9ne bunu beğendi.

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Honda cb 600 veya 900 cc hornet modellerine de bak derim. Naked ve sıfır km. Diyorsan kesinlikle mt serisi şu an piyasadaki teknolojinin son aşamasındadır. Teknoloji konusunda yamaha ile honda 2000 yılından beri rekabet ediyorlar. Gerek supersport gerekse naked motorlarda her sene bir marka en iyisini yapiyor. Tarz olarak ta bir rekabet var yani. Suzuki ise hiç oralı değil gibi. Kendi piyasasında ötüyor.
    Avrupalı markalarda ise başını almış gitmiş olayı bitirmiş bir Ducati olduğunu unutmamak gerekir. Benim düşüncem, ducati yamahadan daha önde.

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    tabikide ktm şaka mı bu?

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardes; 120bin km 400-500luk motorlarla tecrubem var gecen hafta MT-07 aldim. Tam bir azman. SAKIN 125ten MT-07ye gecme yeminle helvani yeriz sonra Allah korusun.

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    74 beygir cok yahu.
    Bizum

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    MT-07 kullandığım dönemde KTM 390 testi yapmıştım ve ilk binişimde bana MT-07'den sonra hiç gitmiyor gibi geldi. Halbuki süper gidiyor ama aradaki farkı bir düşün. Bence Duke 125'ten Bajaj Pulsar'a geç, Duke 200'e falan o kadar para bağlama, sonrasında MT-07 alırsın. Pulsar'ı bir kere test etmeni tavsiye ederim. İstersen 390'a geçebilirsin bence ama bana göre MT-07'ye tercih elilmez.

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    250cc'lik scooterda 8000km tecrübeden sonra 250cc 25hp SYM WOLF'a geçtim, ilk ay (1500km) çok zevkli gelse de açıkçası sıkılmaya başladım bile. Benim de şu an durumum olsa 40-50hp civarı bir motora geçmek isterdim. Benim de alternatiflerim arasında;
    - Ninja300
    - KTM Duke 390
    - Honda CBR500R ya da NC serisi gibi motorlar var.
    Bence de MT-07 için biraz erken. Kolay gelsin..

bsongoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Almak Üzere
    Sadece başlığı gördüm, tıkladım ve mt-07 diyorum

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    yeni mt07 aldım...alt devirlerde çekişi çok fena....onun için temiz bir xj6 al bence...çünkü 6000 devire kadar çok efendi bir motordur...ancak o da biraz ağır...210kg...bu iki motor hakkında sorun olursa özelden mesaj at yardımcı olayım...23 yıllık kullanıcı olarak belki faydam olur...

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    duke 390 / kawasaki ninja 300 se olur

Mt 07 önermiyorum kimse yanlış anlamasın

Ktm gibi bi marka kullanmışsın yeniden sıfır km motosiklet bakıyorsun kawasakiye bak , bmw gs 650f al alternatif gelmiyor aklıma da önermek istediğim üst kademede gördüğün markaların modelleri
    Ben Yamaha'yı düşünmezdim senin yerinde olsam.
    Yamaha tabiki kötü bir marka değil ama Ktm den sonra cc yükseltip markayı düşürmüş gibi hissettirdi bana.

Hayırlısı olsun

motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Alıntı cece89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duke 390 / kawasaki ninja 300 se olur
    Mt 07 önermiyorum kimse yanlış anlamasın
    Ktm gibi bi marka kullanmışsın yeniden sıfır km motosiklet bakıyorsun kawasakiye geç bmw ye geç yamaha'yı düşünmezdim senin yerinde olsam
    tamaha tabiki kötü bir marka değil ama ktm den sonra cc yükseltip markayı düşürmüş gibi hissettirdi bana.

Hayırlısı olsun
    Markaci sekilci arkadaslarda cikti piyasaya.
    cece89 bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Mt 03 mu baksam acaba 2.el.
    390 Duke güzelde baya tuzlu geldi bana şimdi.
    Benzin sorun olmasa zaten konu acmam gider 2.el harley 883 alırım:D

Az yakan bi chopper yokmu dur?
    Az dan kastım 4 5 litre civari.

doraemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300 SE 2014, Honda CB125E 2012
    XV950'ye bakabilirsin, arkadaşıma aldık bir tane, iron'dan her konuda üstün marka ismi dışında.
    crew bunu beğendi.
    fish does not think, cause fish knows everything

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Ben bir duke 390 kullanıcısı olarak abs li bir mt-07 ye geçmeni öneririm ancak gis akademi veya hondadan güvenli sürüş eğitimi alman şart, 125 duke diğer arkadaşların söylediği gibi yada bildiği gibi ybr 125 veya cbh 150 den daha dinamik bir motosiklet olması nedeniyle ona alıştıysan motosikletine hakimiyetin iyi ise mt-07'yide kullanabilirsin ki bazılarının düşüncesinin aksine duke 390 da belirli bir kalibrenin üstünde bir motor bloğuna sahip.

Yalnız bir nokta var bin lira daha ucuz dediğin mt-07 de abs yok ve fren ve süspansiyon rijitliği iyi olmasına rağmen yinede duke 390 dan bir kademe daha aşağıda gibi ama yurdum bezemelerinde bu yumuşaklık konfor olarak geri de dönüyor son tahlilde. yapabiliyorsan yada bulabiliyorsan mt-07 abslisini almanı tavsiye ederim tabi fiyat 20500 civarında oluyor o zaman, şimdi kontrol ettim bu arada mt-07 abssiz fiyatı 18850 yani 2013 abs li duke ile aynı, burada duke ten bazı indirimlerde koparabilirsin bu arada.

Ama gel sana benim makinayı vereyim istersen koruma demirleri takozlarıyla, elcik korumasıyla 17000 tlye
    Şaka bir yana gönlüne ve cebine hangi motor giriyorsa onu tercih et bence mantık illaki olsun ama sadece mantıklı diye motosiklet düşünme gönlünede gelsin, şimdiden hayırlı olsun iyi sürüşler diliyorum sana

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    istediğim motosiklet zaten xv 950 abs di.
    ama 27000 tl cok fazla bana.
    maks 19 bin bütçe vae maalesef 2.el dede harley var sadece oda su gibu icer benzini.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

Alıntı architect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bir duke 390 kullanıcısı olarak abs li bir mt-07 ye geçmeni öneririm ancak gis
    akademi veya hondadan güvenli sürüş eğitimi alman şart, 125 duke diğer arkadaşların söylediği gibi yada bildiği gibi ybr 125 veya cbh 150 den daha dinamik bir motosiklet olması nedeniyle ona alıştıysan motosikletine hakimiyetin iyi ise mt-07'yide kullanabilirsin ki bazılarının düşüncesinin aksine duke 390 da belirli bir kalibrenin üstünde bir motor bloğuna sahip.

Yalnız bir nokta var bin lira daha ucuz dediğin mt-07 de abs yok ve fren ve süspansiyon rijitliği iyi olmasına rağmen yinede duke 390 dan bir kademe daha aşağıda gibi ama yurdum bezemelerinde bu yumuşaklık konfor olarak geri de dönüyor son tahlilde. yapabiliyorsan yada bulabiliyorsan mt-07 abslisini almanı tavsiye ederim tabi fiyat 20500 civarında oluyor o zaman, şimdi kontrol ettim bu arada mt-07 abssiz fiyatı 18850 yani 2013 abs li duke ile aynı, burada duke ten bazı indirimlerde koparabilirsin bu arada.

Ama gel sana benim makinayı vereyim istersen koruma demirleri takozlarıyla, elcik korumasıyla 17000 tlye
    Şaka bir yana gönlüne ve cebine hangi motor giriyorsa onu tercih et bence mantık illaki olsun ama sadece mantıklı diye motosiklet düşünme gönlünede gelsin, şimdiden hayırlı olsun iyi sürüşler diliyorum sana
    125 duke u 8.000 den say üstüne vereyim alayim senin 390 duke u:D

doraemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300 SE 2014, Honda CB125E 2012
    Alıntı MotojeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istediğim motosiklet zaten xv 950 abs di.
    ama 27000 tl cok fazla bana.
    maks 19 bin bütçe vae maalesef 2.el dede harley var sadece oda su gibu icer benzini.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

125 duke u 8.000 den say üstüne vereyim alayim senin 390 duke u:D
    Yalnız xv950 alan arkadaş şekilden memnun olsada, motoru dizle tutamama, çok ağır, ısınma, gidonun yavaş dönmesi gibi sıkıntıları var, chopper olduğundan. Duke'den sonra, bir deneme sürüşüne çıkman gerekebilir, ben sürdüm, çok beğendiğimi söyleyemem. Evet torku var, şekli var ama neler yok, onlara da bakmak lazım.
    fish does not think, cause fish knows everything

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    aslında bende motorumu yükseltmeyi düşündüğüm için satıyorum yani nakite ihtiyacım var ama bak sen durumuna ben buralardayım

papirus00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09 Tracer
    Önerim,
    ikinci el bir Nc700s olur. nedenleri

1- 48 beygir, iki silindir düşük devirlerden itibaren yeterince torklu. Bu sana büyük motosiklet öncesi her devirde kabiliyet geliştirme imkanı sağlar.

2- Yakıtı 3,5 4,5 arası seni üzmez.

3- Düşük ağırlık merkezi ile tahminin çok üstünde viraj tecrübesi sağlarsın, düşük gaz tepkisi sayesinde viraj çıkışlarında rahat rahat gaz açarsın. Buda sana orta sınıf bir motosikletten büyük motosiklet geçiş öncesi güzel bir gelişim sağlar.

4- biraz tecrübe yaptıktan sonra aldığın fiyata zarar etmeden satarsın. Servisi bakımı 12binde bir olduğu için cebini de üzmez.

öle 20 30bin tecrübeye de gerek kalmaz emin ol. Saydığım özellikler sayesinde gönül rahatlığı ile Mt07 yada muadili bir motosiklete geçebilirsin diye düşünüyorum. Bu arada Nc seriside orta sınıf motosiklet olarak geçiyor ama bence bir er6 serisi mt07 ducati bilmem ile kıyaslanamayacak kadar güçsüz bir makina.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)