İnsanın kendi hayatını ilgilendiren sorunlara dahi karışır olduk
Şimdi fırsatçılarda kusmadık kin bırakmaz buraya
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
İnsanın kendi hayatını ilgilendiren sorunlara dahi karışır olduk
Şimdi fırsatçılarda kusmadık kin bırakmaz buraya
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
para varrr huzur varr ağa.
diyecek başka hiç bişeyim yok.
kim ne yaparsa kendine yapar.
Simdi bu herif, bu halde motoruyla trafikte aralardan gecerken gormesem ve yalnizca arabanin tamponuyla dokunup dusursem, kask da olmadigi icin kafasini vurup ölse, normalde sadece uzerindeki tozu cirpip gecmis olsun denip devam edilcek bu kazada, %100 hakli da olsam, gorgu taniklari ile bunu ispat da etsem sonucta olumlu kaza oldugu icin ve olen kisi de "Acun Ilicali" oldugu icin en iyi ihtimalle girip aylarca hapis yatacak miyim yatmayacak miyim?
Yatacagim...
Suc kimde olursa olsun bir insanin ölümüne sebep oldugum icin bir hayat boyu bunun vicdan azabıyla yasayacak miyim yasamayacak miyim?
Yasayacagim...
Daha ne salak salak kedi... mundar... bilmemne muhabbeti yapiyosunuz ki? Madem sadece kendi hayati gitsin trafige kapali alanda korumasiz akrobasi yapsin,hiz yapsin kime ne...
Kendi hasetinden, herkesin herifin malini mulkunu kiskandigi sonucuna varmak icin nasil bir kafa yapisi gerekiyor acaba...
Bir gün bu şekilde kaza yaparsa, kask kullanımını bilinçlendiren kampanyalara istemeden büyük katkı sağlamış olacak.
Memleketimizde zengin olmanın nasıl olduğuna dair bir fotoğraf bence.
Biz parayı,gösterişi,rahatı hayatımızdan bir adım öteye koyuyuruz hep. Bize birşey olmaz mantığı ile devam ediyoruz. Yolsuzluk yaparız bize birşey olmaz herkes yapıyor,kask takmayız bize birşey olmaz çoğunda yok,kırmızıda geçeriz herkes geçiyor vs vs.... Bir yanlış diğer bir yanlışla savunulmaz. Allah korusun kaza yapsa Acun herkes ayaklanır ama sıradan bir insan kaza yapsa(ki hergün yaşanıyor) kimsenin umrunda olmaz 2 gün sonra. Burası Türkiye insana değil paraya,güce tapınılan bir ülkeye doğru gidiyor,insanlarımızda öyle maalesef!.(Sözüm meclisten dışarı olmayanlar var elbet onlar üstüne alınmasın insan kendini biliyorsa ondan mutlusu yok )
Takmaz takmaz.. Bize ne ya? Kusura bakmayın ama bu topluma acun gibileri örnek olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Aptallık sonradan oluşmaz. Ve zekanın seviyesi ile alakalıdır. Yapacağın hareketin bir sonraki sonucunu düşünememek bunun açık göstergesidir ki bu tip zeka azlığı ne yazıkki tedavi edilemiyor.
Bırakalım bunlar heba etsin kendini. Doğal seleksiyon fikrine genelde katılmam ama olacağı maalesef bu.
Zaten bu tip adamlarla bizim aramızdaki farkın belli olması açısından iyi yapmış acur bey... Devam ayyynen devam canım.
Kesinlikle katılıyorum.
Onun kask takmaması sadece kendini değil bizide ilgilendiriyor.
Sonra haklıyken bile ufacık dokunmada düşüp ölse ben nasıl yaşayacağım bu vicdan azabıyla ? İnsan öldürmüş oldum ya.
Giyicek kardeşim bal gibide giyicek o kaskı.
Kimsenin çekemediği içinde laf söylediği yok.
Böyle trafiğe açık alanlarda kask takmadan dolaşanlara "zararı kendisine, bize ne" diye yaklaşanlara şunu hatırlatmak isterim: böyle sürüş yapan bir motosiklet sürücünün gözüne birşey kaçabilir ve bundan ötürü sürücü, kontrolünü kaybedip bir kazaya sebebiyet verebilir. Zaten trafik kanunlarında kask ve koruyucu gözlük kullanımı olarak geçer. Sadece böyle 'zararı kendine'cilere istinaden yazmak istedim. Yoksa Acun Ilıcalı'nın nasıl sürdüğü umrumda değil.
Kendi haline birakin sorumsuzu...
Yaptigi programlari da yukaridaki fotogralardaki kadar degeri vardir deyin. Gecin.
Ama en kotusu; keske baba olmadan once dogal secilime ugrasaydi...
kask yok, motorda plaka yok...
Polis durduramaz çünkü o ünlü ve zengin.
Daha önceden kazada yapmış. Bu adam azrail ile dans ediyor resmen.
Herkesin gözü önünde olup, böyle motosiklet kullanan insanlar için bir dileğim var. Tesadüfen, bir kere hafifçe emniyet müdürünün arabasına çarpıp, kafasını kaldırıma vursun. Hem kendisi hem de ona özenenler sonucu görerek gerçekleri anlasın.
Neyin ne olduğunu fazlasıyla bilen adam yapar yapmaz kendi bilir..
Polis ceza yazsa ne olur? Bizim hayallerimizi süsleyen motosikletler adamın koleksiyon parçası.
Beyler Acun hükümetin en büyük dostlarındandır çünkü beyin yıkama programları hep ondan çıkıyor , yani bu adamım parasında somada ölen insanların katledilen insanların ülke toprağının peşkeş çekildiği insanların bizim ahımız kul ve yetim hakkımız var , bu adamın aldığı motorları bile kıskanıyorum çünkü Acun kim ki. Salağın Teki beyinsiz olduğunu bildiği için de kask takmiyor bu kadar basit , kıskanmayın da zaten beyler bu kadar günah işleyen bi adam milyon dolarlık motora binse nolur binmese nolur hep şunu söylerim televizyon bağımlısı toplumlar cehalete mahkumdur
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
Kıskanmıyorum olacaktı autocorrect hatası
Abi adam da para cok sulalesi rahat yani smdi hesaplamistir kaska kiyafete o kadar para baglasa ohoo onun yerine hatane masrafi icin bir butce ayirmistir sonucta bu adamlarin ticari zekasi bizden iyi kisa vadedeki para getirmeyen yatirima girmezler
Kendi kendini yalanlayan bir adam işte.. Son cümlelerine kendi bile inanmıyordur eminim..
vay beko suziki mi aldın la :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)