eski bir görüntü geçen sene görmüştüm
Bu adamdan nefret eden bir benmiyim?
Değilsin kardeş hiçkimseye yararı olmayan sonradan görme klasik azgının teki , karısını aldattı , sonra da karısını aldattığı kadını da aldattı falan zaten ülkeye tek yararı halkı uyutan programlar yapmak , benim gözümde hiçbir değeri yok. Negatif değer katıyor hatta ülkeye.
100 metre ileride otoparka giderken bile kaskımı takarım ben ,binmedim henuz kasksız motosiklete.Lakin bu adam ölümsüz zaten ,tanrıdan şanslı, paralı, manitalı .
Bu konudaki fikrim ; kask,koruma ekipmani, emniyet kemeri vs yasal olmaktan çıkarılsın . Nasıl ötanazi hakkı varsa,kasksiz ve ekipmansiz da arac kullanilabilinmeli , bu kisinin kendi sorumlulugu olmali.Devletin ne haddine adamın ölebilme hakkına müdahale etmek .
Not1: Acunu savunmak icin yazmadim.300m$ kazanip pekala ekipman alabilir kendisine keko.
Not2: Ekipman kullaniyorum .
Not3: Caninizi seviyorsaniz ekipman kullanin.
sefil beyni asfalta yapışırsa düşündümde hiç üzülmem.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
konu baya önce açılmış. o zamanlar yorum yapan arkadaşlardan biri de emniyete mail atma zahmetinde bulundu mu acaba?
artık bu fotoğraflar ceza yazılması için yeterli.
Adam itiraz eden polisleri de satın alır da ondan bir şey demiyorlar ayrıca parmak arası terlikle sürüyor ya böyle bir şey var mı ben skuteri bile ayakkabı ile sürüyorum takılır bir yere felan diye nüfuz kurtarmaz böyle durumlarda birinin söylemesi lazım.
Acun Ilıcalı Kawasaki H2 marka motosiklet ile Dominik Cumhuriyet’inde bir yolu trafiğe kapatarak hız rekoru kırdı. İşte 299 km/h hıza ulaşan Ilıcalı’nın görüntüleri.
Yine şort terlik
Apaci gördüm ama h2li apaciyi şimdi gördük
Hız rekoru derken herhalde kendi çapında
İzmirde çeşme otobanında hergun 300 km hız rekorları kırılıyor ozaman
Acun Bilinçsiz motosikletçiler için kahraman gibi gözüksede bilinçli motosiklet sürücülerine kendını rezıl ettıgını anlamıyor herhalde.
iyi motosiklet kullanmak 70 yaşında dedelerımızın yapabilecegi gibi gazı açıp vites yükseltmekmi ? parası ve motosikleti büyük olan kazansın
Herhalde viraj almaktan bi haber. Çünkü parayla viraj dönülmüyor. Ama parayla 299km görülebiliyor.
İdda ediyorumki izmir ülkü pistinde acun abimize 250 cc ile 9-10 yaşında olup tur bindirecek cocuklar var. Ama acun abimiz pistide satın alır yine 1nci olur
Kendi egosunu tatmin etmiş bana göre başka bi amacı yok. popülerligi bu kadar yaygın olan adamın geniş kitlelere hitap ettigi için en azından örnek olması lazım.
kask ls2 dir kesin. yanlız o kdar araştırdım motorda terliksiz bi fotoğrafını bulamadım adam terlikli fenomen oldu başımıza :D
Bu kez Goldwingle ters yönden gelen bir araçla çarpışmış ve kolunu kırmış. Geçmiş olsun diyelim kaskı vardır herhalde.
Acunun aklina. Helikopterle alplerin basina motor indirip zirveden kendini aldirabilecek yada istanbulparki 1 yil kapattirabilecek paran var ama Sarıyer Kemerburgaz Caddesinde goldwing kullaniyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)