Acun benim dayım terbiyesizlik yapmayın çok çalıştı kazandı goygoya gerek yok. Kıskanmayın
Şaka şaka basın kalayı terlikle ZX kawasaki kullanan tek Türk Acun Ilıcalıdır. Bu Adamın varlığı utanç sebebi benim için.
Acun benim dayım terbiyesizlik yapmayın çok çalıştı kazandı goygoya gerek yok. Kıskanmayın
Şaka şaka basın kalayı terlikle ZX kawasaki kullanan tek Türk Acun Ilıcalıdır. Bu Adamın varlığı utanç sebebi benim için.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Acunu tanimam ancak burada acunu elestirenler bir kez olsun ben motoru kasksiz kullanmadim desinler bakayim.
Once kendimizi elestirelim hepimiz ama hepimiz eminimki bir veya bir kac kez kasksiz motor surmustur.acunda surekli kasksizmi geziyor anlamina geliyor bu resimler.
Ben motorum olmamasına rağmen arkadaşların motoruna bindiğimde bile onların kasklarını takıyorum onların montlarını giyiyorum yani evet hiç kasksız binmedim.
Binmek gibi de bir niyetim yok
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Kapalı sitede üst otoparktan alt otoparka günlük elbiselerimle alayım dedim ki robocop gibi giyinirim kardeşim bu ne zevk yahu, elimin teni gaz tepkileri o rüzgar o sesss, incecik ayakabıların verdiği hafiflik .. kardeşim bu ne zevktir yaaa.. hafif hafif gitmek .. off offf.. ama buna kanmayacağız tabiki robocopa devam....
Bu nasıl iş arkadaş ya altımdaki çinli scooterla bile ekipmanla dolaşıyorum. Bi ölselerde kurtulsak. Şimdi bu herif ölse yine kabak bize patlıycak motor şöyle tehlikeli bakın acun bile öldü :D Allah'ın apaçisi ya normalde de sevmem şimdi iyice kıl oldum. Bu arada cidden ekipman olmadan kullanılmıyor bizim üst yol trafiğe kapalı kısa bi alan zaten yağ falan değiştirdim dedim bi turliyim şurda, mümkünatı yok. Hele eldiven olmayınca hiç kullanamıyorum
Olaya yorum yapmayacağım, görüşler hep aynı şekilde olacaktır zaten. VFR güzelmiş, resmen ZX10R sönük kalmış yanında.
bu adam süper ya^^
Beyler konudan bağımsız acaba plakayı o şekilde kuyruğun altına takılabiliyor mu ? sorun teşkil eder mi?
Konu hortlamış da ben bir bilgi vereyim.. Arkadaşın versys 650 sini z moto ya bakıma getirdiğimizde kendisi 3 eleman ile beraber geldi.. 5 dk sonra h2 yi dışarı çıkartıp marş bastılar ısınsın diye.. Bir ara benim motoru bırakıp atlayıp gitsem mi diye düşünmedim değil hani
Adam terlik, bermuda, t-shirt ve klas yapılmış saçla muhafaza ediyordur kendini ses etmeyin.
Onlara ceza yazmaz, yazamaz polisimiz merak etmeyin.
https://www.youtube.com/watch?v=HR0Wrvyx93s
Abi her şeyi geçtim. Tamam kendi takmazsa kendi ölür de. Çok komik duruyor. :D Altındaki motora mı bakayım ona mı güleyim bilemedim. Öyle motorlara şort terlik binince iğrenç ve komik gözüküyor.
Not: Videodakinin Acun olduğunu yazmışlar yorumlarda.
Hortlamış konuya birde ben yorum yaziyim bari.
Acun 90 lı yıllarda bağdat caddesinde motosikleti ile bir kaza yapmış ve artçısı vefat etmişti. kendisinde dekırıklar ve yaralar mevcuttu. Şimdi böyle bir badire atlatmış bir kişi. herkese örnek olabilecek bir kişiye yakışmamış bu görüntüler. Sanırım 90 lı yıllardan kalma bir alışkanlık o yıllarda herkes bu şekilde motosiklet kullanırdı maalesef.
Sadece bir kez arkadaşımın evine gittiğimde kasksız bir şekilde 20m motoru hareket ettirip park etmek durumunda kaldım ve çıplak gibi hissedip, cidden rahatsız oldum. Bu iş alışkanlığa bakıyor, asla zorunda kalmadığım müddetçe ekipmansız binmem ve böylelerini görünce aklıma Endonezya vs. sürücüleri gelir, sadece güler ve sevenlerine yanarım.
Emniyet kemeri ikazı yüzünden emniyet kemeri takma alışkanlığı edindim.. Hangi araca binersem bineyim ikaz olmasa bile elim emniyet kemerine gidiyor ve takıyorum artık.. İkazın aslında ne kadar önemli olduğunu anladım çünkü alışkanlık edinmemi sağladı emniyet kemerini.. Motor kullandığım sürece de kasksız yol almamaya çalıştım.. Güvenlik önlemlerini alışkanlık edinmek en güzeli..
Konu hortlamış :D beynini kafasını seven adam kask takar , sürünmek uzuvlarının sürtünerek kopmasını istemeyen de ekipman giyer bu iş bu kadar basit.
Acun motor kullanırken benim bildiğim 2-3 defa ölümcül kaza atlattı her tarafında platin var adamın..
lakin hala ders almamış görünüyor da benim anlamadığım çıplak ayakla nasıl vites yükseltiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)