14 yaşında bir çocuk 100 lük honda activa yla polise yakalanırsa ne olur
Reklamlar
-
20 Ağustos 2014, 23:40
Merhaba abiler 14 yaşındayım mondial elektrikli bisiklet im va rdı babam şirkete götürdü şimdi sadece bisiklet var ben de babamın kuzeni nin büyük bir araba satış yeri var ordA BANKALRIN HACİZLEDİĞİ ARAÇlar var ben de oradan can sıkıntısından bir tane activa buldum babam dan izin aldım ve kullandım babam bunu sana alalım mı deyince havalara uçtum neyse motoru bugün aldık honda mutluhana servise gitcek . Asıl soru şu kocaelinde bir sitede oturuyorum babam motorla siteden dışarı çıkamazsın dedi neyse ben siteden çıktığımda polise yakalansam nolur? Şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
20 Ağustos 2014, 23:44
fena öperler hem baba'nı hem seni ....
-
20 Ağustos 2014, 23:47
Erdemonski adlı üyeden alıntı
Merhaba abiler 14 yaşındayım mondial elektrikli bisiklet im va rdı babam şirkete götürdü şimdi sadece bisiklet var ben de babamın kuzeni nin büyük bir araba satış yeri var ordA BANKALRIN HACİZLEDİĞİ ARAÇlar var ben de oradan can sıkıntısından bir tane activa buldum babam dan izin aldım ve kullandım babam bunu sana alalım mı deyince havalara uçtum neyse motoru bugün aldık honda mutluhana servise gitcek . Asıl soru şu kocaelinde bir sitede oturuyorum babam motorla siteden dışarı çıkamazsın dedi neyse ben siteden çıktığımda polise yakalansam nolur? Şimdiden teşekkürler
Kaca aldin
-
20 Ağustos 2014, 23:48
Polis seni, babanI polis en sonunda hepsi activaya )
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
-
20 Ağustos 2014, 23:49
Baba hacizli malı oğluna alır,oğulda 14 yasinda ehliyetsiz motora biner, güzel bir aile tablosu..
-
20 Ağustos 2014, 23:49
2800tl sıkışır devlet baba çıkarır ;)
sorumluluk bilinci de cabası...
-
20 Ağustos 2014, 23:51
baban senden bıkmış kardeş.. biran önce ölmeni istiyor bence..
-
20 Ağustos 2014, 23:52
Ciddi ciddi, forum'a eğlenmek, makaraya almak maksatlı, net gruplarının dadandığını düşünüyorum.
-
20 Ağustos 2014, 23:58
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Ciddi ciddi, forum'a eğlenmek, makaraya almak maksatlı, net gruplarının dadandığını düşünüyorum.
Aynen abi y hacizli eşyayı 14 yaşında çocuğa vermek nedir abi
-
21 Ağustos 2014, 00:05
Her zaman söylemişimdir 3000tl cebine koy öyle bin he birde kazaya karışırsan hapishaneye kadar yolu var
Madem o kadar meraklısın site içinde dolaş yada yanına ehliyetli birini alarak trafiğe kapalı yerlerde sür ama mutlaka kafanda kask olsun
-
21 Ağustos 2014, 00:13
a) Sürücü belgesi olmayanların,
b) Mahkemelerce veya Cumhuriyet savcılıklarınca ya da bu Kanunda belirtilen yetkililerce sürücü belgesi geçici olarak ya da tedbiren geri alınanların,
c) Sürücü belgesi iptal edilenlerin,
araç kullanarak trafiğe çıktıklarının tespiti hâlinde, bu kişilere 1.407 Türk Lirası idari para cezası verilir. Ayrıca, aracın sürücü belgesiz kişilerce sürülmesine izin veren araç sahibine de tescil plakası üzerinden aynı miktarda idari para cezası verilir.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
21 Ağustos 2014, 00:45
sanırım bir spamdı kaçtı gitti
-
21 Ağustos 2014, 11:44
Polis seni yakalarsa başın büyük belaya girer ayrıca babanın güvenini boşa çıkartırsın şimdi sana kask mont al diyecemde boşver
-
21 Ağustos 2014, 12:47
arada ceplerini yokla evden çıkarken, baban esrar koyup polise ihbar edebilir bana pek güven vermedi
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
-
21 Ağustos 2014, 13:38
Arkadaşlar karşınızdakinin 14 yaşında bi çocuk olduğunu unutmayın...
-
21 Ağustos 2014, 14:03
bu işin sonunda polis en az 300 liralık çorba içer bence.
-
21 Ağustos 2014, 14:05
Polis çevirdiğinde motoru bağlar, babana 1400tl ceza yazar, cezayı ödeyip motoru alana kadar günlük otopark ücreti borcu yazılır. Sana ne ceza verirler o konu hakkında bilgim yok
Ayrıca şu forumun da kalitesini düşürmeyin düşük seviyeli mesajlarla arkadaşlar lütfen.
-
21 Ağustos 2014, 14:10
Siteden dışarı çıkma. Polise yakalnmaktan daha kötüsü, kazaya karışırsan hem senin hem de babanın başı derde girer.
-
21 Ağustos 2014, 14:17
Cezalar garanti de kaza yapıp bir başkasına zarar verirsen baban oyarlar. Son yasa değişiklikleri ile araç sahiplerini büyük mükellefiyetler altına soktular.
Yeri gelmişken;
Burayı okuyan arkadaşlar, sakın araçlarınızı kullanması için başkasına vermeyin. Tüm evraklarınız tam olsa bile birinin mal veya özellikle canı zarar görürse kullanan ve kazayı yapan ile araç sahibi de aynı oranda sorumlu. Aklınızda olsun.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
21 Ağustos 2014, 18:18
sende çok dehşet bi ışık gördüm kardeş. gelecegin cupcu su olacan sen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)