Diyeceklerimi demişler zaten. Maddi manevi yazık olur babalı oğullu.
Ben de Kullanıyorum ama hala mahalle dışına çıkmış değilim 1 ay sonra ehliyetim elimde istediğim yere gidebileceğim rahat rahat ve korkmadan.
Diyeceklerimi demişler zaten. Maddi manevi yazık olur babalı oğullu.
Ben de Kullanıyorum ama hala mahalle dışına çıkmış değilim 1 ay sonra ehliyetim elimde istediğim yere gidebileceğim rahat rahat ve korkmadan.
bende 14 yaşındayım mondial grumble manuel motorum var polisler bişey demiyor ben ankara gölbaşında oturuyorum polisin yanından geçiyorum hiç birşey demiyor üstelik plakasız ama sakin sürüyorum motoru kesinlikle hız yapmadım en fazla 80 e geldim korktum ve hızımı düşürdüm ana caddelerde sürmüyorum böyle sakin olan polisin az olduğu yerlerde sürüyorum
Bende ehliyetsiz korumasız kullanıyorum sonuçta 100 lük motor ee gencim de skıntı yapçak durum yok polisler görüyor aferin lan cesaretine hayran kaldık diyor bende diyorum gelin bir kapışalım işte drag yarış yapıyoruz yeniyorum tabi hala elimde gaz bile var ortam baya iyi yani bizim buralarda sürsen skıntı yapmazlar diyemedim ya la bu nedir ya şaka gibi konular açıyorlar dalga mı geçiyorsunuz abi ? ehliyetsiz motor kullanırsan bize birşey olmaz parana olur korumasız kullanırsan canına olur biz öğüdümüzü veririz hayatında başarılar dileriz anca Yazılarımda ki kişilerin gerçek kişilerle alakası yoktur tamamen hayal ürünüdür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)