pek motorsiklet denemez ama
pek motorsiklet denemez ama
Bende de motosiklet tutkusu mobilette başlamıştı. Olsun iki teker iki tekerdir önemli olan doğru kullanabilmek.
benim için motosikletin cc si önemli değildir yaşattığı duygu önemlidir hoşgeldin aramıza
Küçükken bisiklete bindiğim zamanlarda 16-18 yaşındaki çocuklar binerdi ne özenirdim be fazla hız yapmazdı ama derdim ki ulan al bir tane pedal çevirme derdi yok ohh mis
teşekürler arkadaşlar gerçekten çok güzel bir duygu
Valla fıstık gibi motor işte. Daha ne olsun. İlerde daha güzelleri olur İnşallah. Hem mobilet candır can..Benim ilk gençlik yıllarımda efsaneydi bunlar.
Aynısından amcamda vardı, ayaklarım yetişmezdi binemezdim ama abim arkama oturur direksiyonu verirdi. Cayır cayır bagıra bagıra giderdik o gün bugün bi 10 12 yıl oldu sanırım motorla yatıp motorla kalkıyorum. Hastalığın başlanğıcı bu alet
İlk kazamda 50 cc küçük mobiletle olmuştur zaten ) fren tutmamas sonucu duvarda patlayan sinek gibiydm
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
aha(mobileti) ışığı gören geliyo. daha başlar başlamaz 600 1000den bahsedenlere duyurulur ;)
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Başlangıç için en iyi seçenek^^, ben'de ilk tecrübemi mobylette 52 "v" çatı ile yapmıştım, virüsü kapmışsın diyelim, hakkında hayırlısı^^
kardeşim bende ilk bu motorlarda alışmıştım ilk adımı bu motorlarda atmıştım 80li yıllarda mobilet ve puh motorları kiralardık ve çok keyif alırdım sürerken kardeşim motorun ccsi modeli önemli değil önemli olan iki teker aşkını yaşamandır ve inanıyorumki sende bu aşkı en iyi yaşayanlardan olacaksın ALLAHA emanet ol
ehliyetin varsa, kaskın kafandaysa yola devam
ilk motosikletin verdiği sevinç ve duyğu bambaşkadır.Sonrasında sahip olduğunuz motosikletin , ilk 'i kadar değerli olmuyor malesef.Ne alırsanız alın , kalbin hala ilk motosiklettedir.En azından benim öle
Bunların bu şekilde orjinal haline bayılıyorum. Güle güle kullan ve sakın bu halını bozma çok şık duruyor
herkese teşekürler arkadaşlar daha iyileri sizin olsun[gerçi öyle:D] seneyede bir cbf düşünüyorum motorsiklet özgürlüktür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)