Maaşallah pırıl pırıl...
Kazasız belasız güle güle kullan kardeşim.
Maaşallah pırıl pırıl...
Kazasız belasız güle güle kullan kardeşim.
maşallah oldukça iyi görünüyor seksenli yıllarda bir mobiletim olmasını istiyordum ozamanlar kocaeli fuarının hemen yanında kiralık mobiltler vardı kiralar ve büyük keyifle binerdik eski günler geldi aklıma o günler unutulmuyor ozamanlar fakirlik vardı herşeyin değeri bir başkaydı arkadaş ve dostlar kazık atmazdı şimdi eski dostluklar kalmadı kazasız belasız kullan inşallah motorsikletinin değererini bil çünkü eski günler geriye gelmiyor.hayırlı akşamlar.
Maaşallah ne kadarda orjinal bir motor. Kazasız belasız binin inşallah
8 sene bindim java ya geçmeden önce büyük zevkti o yıllar da.
İşte snappy 'in gizli silahı...
Kaç tavuğun, koyunun canını yaktın bununla bir biz şahidiz. Köyün hayvanlarından çok ah almışlığın var bununla bak dikkat et
Ezdiğin hayvanlar rüyana giriyor mu sahi?
bkz:
Çünkü öyle bir anlatıyorsun ki snappy, bizim rüyalarımıza giriyor :D
İşin espirisi bir tarafa, kazasız belasız daha nice seneler kullan kardeşim.
Ne gemiler yaptım, ne gemiler yaktım...
Kızın onunde teker yakarken hayal edıyorum senı mobılet artık cıldırmıs sampıyonluk ısterken
Her şey bununla başladı
Adı barıştı sanırım arkadasın forumda bır numaralı adamım :D jandarmadan kacısından tut koyuna vurması arada bı tavur ezıyor 12 tane farı olan tırın onune atlamıslıgı bıle var tam bır dakarcı koyun zorlu sartlarında kendını egıtıyor bırgun egenın denize sıfır yollarında güneşe dogru surmek hayalıyle inş.
https://www.instagram.com/besafes1kr/
:D
"öğrenemedin gitti şu mobileti kullanmayı.. heyvan"
it it bak duvara itiy :D
Sen ne diyosun hocam yaa, ortaokul ve lise yıllarımda bende Peugeot varken tek hayalimdi bu motor, hele ki bir kırmızı beyazı vardı ki of of of aklım çıkardı ayrıca çok keyifli ve rahat bir motordur kımetini bil Türkiye'de ki efsane motorlardandır ayrıca aile motoru olarakta bilinir, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah kardeşim...
Çok güzel bu bionikleri çok severdim kazasız belasız binin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)