3 festivalin aynı anda olması kötü olmuş.. Köyceğize geçen sene gittim. tam kafa dinleme yeri. Akdeniz turu + köyceğiz mi yapsam yoksa eskişehire mi gitsem. herkes çiftelere gitmekten bahsediyor.
odunpazarı out çifteler in
köyceğiz
çifteler
odunpazarı
3 festivalin aynı anda olması kötü olmuş.. Köyceğize geçen sene gittim. tam kafa dinleme yeri. Akdeniz turu + köyceğiz mi yapsam yoksa eskişehire mi gitsem. herkes çiftelere gitmekten bahsediyor.
odunpazarı out çifteler in
Eskişehir çifteler reklamını iyi yapıyor çifteleri takip ediyordum odunpazarını daha 2 gün önce ögrendim bi Eskişehirli olarak. Keşke ikiye bölünmeseydi ama takip ettiğim kadarıyla çifteler kalabalık olacağa benziyor.
Valla önüne gelen festival yapar oldu tabi o kadar km gidipte memnun kalınmaması çok kötü olur.Bende çok kararsız kaldım o tarihte birde Zeytinli Rock Fest var benim açımdan.Köyceğize gitmedim ama giden arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla yerini çok beğenmişler ve memnun kalmışlar.Bana Eskişehir daha yakın olduğu için bir tık önde şimdilik.En kötü Rock Fest.
Eskişehir festivalini rant kavgasına dönüştürüp, ikiye bölen, cidden motosiklet felan ruhunu taşımayıp ,sırf sivrilmek adına ,o karşıdaki gruba nasıl gider yaparız diye uğraşan tiplemelerin zıtlaşması olarak kabul ediyorum ben.Cidden amatör bir sürücü olarak ,ciğeri 5 kuruş çekmeyen insanların başkan sıfatıyla kendilerini başbakan gibi gördükleri yüzünden,şehrimizi rezil ediyorlar.Uzak izleyiciyim ben, benim cürmüm ve cismim sürücü insanların yanında koca bir sıfır.Şehri derya denilen yer eskişehirden hangi istikamette gitseniz 10km ,yapay şehrin içinde gürültülü yer.Ha kim gidecek eskişehirden sehri deryaya ?Kim gidecek günübirlik çalışan esk yerlisi ,karşı gurubun ikna edeceği şehir dısından gelen bir kaç yüz kişi.Çifteler eskişehirden uzak ama şuna inanın çiftelere gidecek sayısı, şehri deryayı hertürlü katlar.
Savunduğum dan felan değil.Çifteler sakaryabaşına amerikadan bildiğiniz dalgıçlar gelip dalış yapıyor.Gittiğiniz yerde doğa ve tatlı su altı olarak bir akvaryum mevcut.Dip not düşeyim tatlı su balıkçısı olarak.Yeni bir tür keşfedilmiş sadece sakarya nehrinde yaşayan.Geçen hafta inceleme bile başlatılmış merak edenler.Görüntüleri incelesin internetten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)