iki tane rks 150 kullandım biri 1100 küsur biri 90 km de. 1. vitesten 2. vitese zor geçıyor dediler sahıpleri. bende kullandım gercekten de dedikleri doğru.
iki tane rks 150 kullandım biri 1100 küsur biri 90 km de. 1. vitesten 2. vitese zor geçıyor dediler sahıpleri. bende kullandım gercekten de dedikleri doğru.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Akşamdan beri düşünüyorum kredi gerçekten beni zorlayacak, oğlumun okulu da zamlanmış, motoru oğlumun eğitimi için erteliyorum. Seneye bahara alırım inşallah. Hem o zamana bajaj dublex lastikliler de gelir, hem de yeni kaliteli motorlar gelir seçeneğim artar, LİFAN KP 150 mesela...
YAŞASIN İŞÇİLER VE KÖYLÜLER ! ASGARİ ÜCRET 2000 TL OLMASI LAZIM !!! KÖLE GİBİ ÇALIŞIYORUZ GEÇİNEMİYORUZ !!! SİNİRLENDİM YİNE AĞZIM BOZULACAK !!! Herkese iyi günler kazasız belasız arkadaşlar !!!
maddi sebeblerin dışında o iki motoru almadığınıza sevindim. ödeyeceğiniz faizi de biriktirip bi tık iyisini almayı nasip eetsin inşallah rabbim
Bana göre kalite olarak ve satarken de hızlı giden bajaj olur rks ye göre, artı şimdiki kuryeler bajaj da kullanıyor onlar kullanıyorsa vardır bi bildiği.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)