Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum, biraz aradım ama bulamadım. Benzinlikte arkadaşımızı sıkıştıran bir araç, gerisi videoda.
Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum, biraz aradım ama bulamadım. Benzinlikte arkadaşımızı sıkıştıran bir araç, gerisi videoda.
Güzel geçirmiş lafları arabadan indiğine pişman olmuştur
iyi laf yapmış adam o araba sürene içimdekileri yazmak istiyorum ama site yöneticisinden izin almak gerek banlamasanız olurmu :D
Adamdaki akla bak trafikte saatlerce bekler acele etmez petrole geldimi 10 sn. beklemez.Acelen varsa motora bin arkadaş. Abimize helal olsun ben cevap veremezdim takkeyi takar gazlardım.
Lavuk diye tabir edilen cinsten işe geç kalmış benzinlikte zaman kazanmaya çalışıyor :D
Heh, sıkıştırılmadık bir benzinlik kalmıştı. Onu da tamamladığımıza göre
agzini burnunu kiracaksin
Bu durum benimde başıma geliyor ama bu kadar aldırış etmıyorum. Özellikle hafta sonu pazar günleri öglen benzin almaya giderken dibime kadar girenler cok oluyor.
Adam haklı tabiki. Fakat şu konuda motorcuların biraz anlayışlı olması lazım. benzini aldıktan sonra 5 dakika ekipmanları pompanın önünde giymek haksızlık olur ileri marketin önüne ittirip orada ekipmanları giyerek yola devam etmek daha mantıklı.
Ekipmanı başka yerde giymek büyük depolu araçların biz beklemeyelim diye az benzin almasına benziyor bence, bu olay ufak bir şey gibi görünebilir ama bana kalırsa net şekilde insan yerine koyulmadığımızın göstergesi. (Büyük depodan kastım 50 lt depolu arabalar, yani günümüzde yaygın olan modellerin hemen hemen hepsi.)
Orası kesinlikle öyle motorcuların taşıt yerine konmadıgının bir göstergesi bu cekim.
Motor psikolojisiyle çok fazla kenara yaklaşılıyor, bazen başka yerlerde de bu yapılıyor. Araba sürücüsü acaba aradan geçebilir miyim diye düşünüyor. Bu şekilde düşündürtmemek için biraz açığa parkedin. Ben ışıkta da böyle yapıyorum, onlar bana yol vermiyorsa ben de onlara yol vermiyorum. araba kullanırken de beni en çok gıcık eden çizgi üstünde 10 km hızla giden motorlar. Adam kendini ciddiye almıyor, trafik nasıl onu ciddiye alsın.
Yani pompanın dibine girmek yerine arada 1,5 m mesafe olsun. orada olduğunuz farkedilsin. Meydan okuyun.
Motorcu haklı inadına sıkıştırıyorlar , alıcaksın yanına bi beyzbol sopası ya da sustalı bıçak , zaten koruma da var ne yumruk işler ne kafa ağzını burnunu kırıcaksın
Bende vergisini veren ,mecburi trafik sigortasını yaptıran bir insan evladıyım .Senin le aynı statudeyiz lan ayı diyeceksin ,basıp gideceksin.
Balmumcu shell burasi.
iyi ailede yetiştiği belli... mal mal kalıyor ağzının payını alnınca...
Açıkçası.
Benzin aldıktan sonra eldivenleri giyip oradan fırlama hızımı görmeniz lazım.
Arkadaki araçta haklı. Adam sallana sallana giyiniyor.
Bu saygısızlıktır. İster araba ister motor olsun. 5 metre ileri al madem orda sallan.
Yaptığı bencillik.
Fakaat
Adam bencillik yaptı diye araçta bunu yapamaz. Açık açık motoru araçtan saymayıp, saygısızlık söz konusu.
Açıkçası 2 tarafta sütten çıkmış ak kaşık değil malesef bu olayda.
Öyle döveceksin, böyle keseceksin,sopa bıçak taşıyacaksın diyen arkadaşlara allah akıl fikir versin.
Videoda net be kardeşim, adam lafını sokuyor ve gidiyor. Ne sopası, ne bıçağı, magandamısınız siz?
Bazı arkadaşlar da aldırış etmiyorum demiş, daha güzeli mi var? Ne moral bozuyorsun, ne de karakolluk oluyorsun.
Döveceksin kıracaksın diyenler bir gün otomobil sürücüsünden okkalı bir dayak yerse hiç ağlamasın. Gelip burada yazdıklarını okusun, az da empati yapabilirse insanlıkta bir seviye üste çıkar.
Titanyum yada karbon korumalı eldivenler muşta gibi çalışıyor zaten, bir videoda adam yumruk atmıştı italyan eldivenlerle, adam yere yığıldı kaldı. Ama ozaman haksız konuma düşer işte, biraz tahrik edip ilk atarı karşı tarafın yapması lazım. Bu sebeple korumasız çıkmayalım arkadaşlar, yere düşeriz diye değil o kask. Kafa atınca karşı tarafa hasar gelsin bizim kafamıza birşey olmasın diye.
---------------------
şaka bir yana adam kültürlü eğitimli lafları soktu soktur çıkardı adama, diğer herifinde bir laf anladığını sanmıyorum. Benzini aldıktan sonra ilk gördüğü motorcunun üstüne kırıp hırsını almıştır eminim.
Bence de aynen , trafikte maganda çok , yolun ortasına park edenler yolda en sol şeritte duranlar sürekli kaynak yapanlar artık gördükçe deliriyorum araba sürmekten de soğuyorum soğudum da zaten , ve bunları hakeden çok insan var akan trafikte zevkine motorcu sıkıştıran ölmeyi hakeder bence ya da şöyle söyliyim şarampole yuvarlanıp alev alıp canlı canlı yansa üzülmem sevinirim üstüne , sokakta kedilere köpeklere canice işkence eden tekmeleyen insanların lince uğramasına üzülmemem gibi , kayıp insanlar bi faydası da yok ne ülkeye ne dünyaya
yazmıyım dedim ama duramadım 'kodumun ayısı'
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)