31 ağustos tarihinde 12:00 - 18:00 Saatleri arası izmir park pistinde pist günü var, katılım 225 tl. Katılım yapacak arkadaşlar ile bu başlık altında toplanıp birlikte gidelim istiyorum.
31 ağustos tarihinde 12:00 - 18:00 Saatleri arası izmir park pistinde pist günü var, katılım 225 tl. Katılım yapacak arkadaşlar ile bu başlık altında toplanıp birlikte gidelim istiyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/
Bilmişlik yapmak istemem ama,
http://www.motosiklet.net/forum/moto...uru-oldum.html :@6
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
kngsze kardeşim, neden her açtığım konuya saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz acaba. Sadece bana değil açılan her konunun yerini yurdunu ayarlamaya çalışıyorsun, Tabletten giriyorum kardeşim, sadece motosohbet bölümüne basabiliyorum sadece orada konu açabiliyorum.
İzlemek için gelebilirim ama aramızdan katılmak isteyenler de olacaktır.
Katılım şartları nelerdir ?
Hem onlar için de ön ayak olur.
Çünkü burada sabah birileriyle yazışıyorum ve paylaşım yapıyorum akşamı konuyu bulabilmek için kırk takla atıyorum.
Neden ? Orada zibilyon tane bölüm boşu boşuna açılmamış di mi ?
Ayrıca hiç kimsenin de yerini yurdunu ayarlamaya çalışmıyorum.Haddime de değil.
Dikkat ettiyseniz amacım sorgulamak veya yadırgamak değil di sadece soru sordum.
He bu sefer bilmişlik yapıyorum şarjım bittiğinde 150 liralık eski telefonuma wifi'ye bağladığımda gayet rahat her yere tıklayabiliyorum ya neyse.
Ben diyeceğimi dedim rahatsız olduğumda belirtiyorum.Bu konunun burada olması aşırı saçma ve gereksiz diyerek sadece şahsi fikrimi beyan ediyorum.Sizin burada istediğiniz gibi konu açmanız serbest de benim fikrimi söylemem mi yanlış ?
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
sitesini baktımda http://www.izmirpark.net/detaylar/2/...pist-gunu.aspx ayrıntı yok tur limiti falan varmı 10 18 arası diyor orada fiyatta yazmıyor belki ilgili arkadaşlar daha çok ayrıntı isteyecektir
A b c grupları olacakmis, durumumuzu gore yavaş orta ve hizli diye ayrilacagiz, katılmak isteyenler ozelden yaşarsa irtibat numarasini verebilirm yada İzmir parki arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. İnternet sitesinde yayinlamamislar evet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
Bu gecen seneye ait, 31 agustostakini yayinlamamislar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Bu arada tulum (2parçada olabilir belden baglansin yeter) bilekli eldven , bilekli bot mecburi. Olmayan arkadaşlar bir yerden kiralikta bulabilir.
keşke şartlar olsada (kabiliyet olarak ) katılabilseydim benim pist gününden önce pist te şöyle css tarzı bir eğitim alamaya ihtiyacım var
birde tahminim full koruma hariç piste sokmuyorlardı herhalde
Ben birkac bilgilendirmeye yapayım düşünen arkadaşlara ve kendi fikirlerimi söyliyim daha sonra karar verin.
Şimdi 225tl demiş arkadaş fakat bu işi süleyman yıldız düzenliyor. kendisini şahsen tanıyorsanız belki ücreti daha ucuza cekersiniz yada aynı fiyattan katılırsınız orasını bilmem.
Tulum . kask . deri eldiven botlar ve bakımları yapılmış kusursuz motosiklet şart.( Bunlar olmassa olmaz benim önerim degil tulumsuz piste cıkamazsınız ).
Grup grup piste cıkıyorsunuz amatör grubunda piste cıkıcaksınız sırası gelen grup piste turlayacak . 30dk sürüş 30dk mola gibi. Onu nasıl ayarladılarsa artık.
Piste kaza olması durumunda SİGORTA.KASKO işlemiyor. gelip arkadan biri size carparsa yok efendim sen suclusun vs yok. motor pertse perttir saglık olsun.
Şimdi Kimler katılsın Benim Önerime gelirse =..
Ufak cc motorların bence pistte turlamasının cok anlamı yok (50 cc 100cc 150cc gibi ) maksimum hız deniyim durumuda yok cunku dar acılı virajlar ve son hız görmeye müsait uzun yol pek yok. Zaten 125cc grubu kalktı 250cc gurubuyla birleşti diye biliyorum.
Hangi ufak ccler katılsın derseniz piste cıkmayı düşünen arkadaşlar kesinlikle kacırmasın. 250cc C grubunda başlamayı düşünenler bu antremanları kacırmasın ..
600cc üzeri gazcı tayfada 300le akarım 200le viraj donerım hevesine kapılmasın kupa alan yarışcıların bile ortalama hızı 100 110. Dar acılı virajlar var öyle 170le otoban virajı döneyim durumu yok.
PİSTE CIKMADAN YAPMANIZ GEREKENLER.
İlk önce izmirdeki arkadaşlar icin gidip cesme otoban kenarında hang off teknigi calısın.
Pist egitimi veren kuruluşlardan yada kişilerden egitim alın ( serkan işbilir gibi ) piste cıkınca diz vericem mucizesi beklemeyin .
eger hang off teknigi bilmıyorsanız pistte ögrenme durumunuz daha zor olur . İlk önce kapalı alanda calısıp teknigi ögrenip daha sonra pistte ileri düzeyde daha hızlı seviyede geliştirebilirsiniz.
Benim hang off vs işim yok piste cıkıp sadece turlıcam derseniz foca virajlarında calışın derim 225 tl + lastik + benzin 350tl gözden cıkarın.
Cem herşey doğru da son dediğine katılmıyorum. Virajı kapalı alanda çalışmak gerek. Foça yollarında yolun boş olmasına ragmen defalarca benim şeridimden gelen arabalarla karşılaştım. Bi de hang-off gibi motosikletten ayrılacak hareletlerle sonuç korkunç olabilir. Bu sebeple yollarda sınırları zorlamayı vr motosiklettem sarkmayı kesinlikle önermiyorum. Konuya dönersek yol lastiği ile pistte lastiğin biteceğini düşünmüyorum. Gruplar lisansa göre ayrılıyor. C grubunda lisansı olmayanlar ve bayanlar var. Zevk meselesi, benim de zamanında istediğim bir şey ama çok pahalı beya. Geçen sene 150 tl gibi rakamlar söz konusuyken o zamanlar bile düşünürdük çok değil mi diye
Herşey aciklanmis. Tesekkurler.
Öncelikle batuhan kesinlikle haklı trafikte uygulamak cok tehlikeli ama kendi sürüş tarzımı anlatayım.
Dostum focaya gittiysen bilirsin. Özellikle kışın bomboş olur dahada ötesi kışın ve hafta ici genelde foca boş olur. Yaz ayında pazar günü arabanın arkasına takılmak farz olur.
Ben foca virajlarında bazı virajlarını özellikle hang offla alıyorum. 10 viraj varsa en az 3ünde virajın cıkış noktasına kadar gözüküyor ve araba gelip gelmiyecegini cok rahat görebiliyorum. Özellikle canak sitesi önündeki virajın hem cıkışını hemde birleştigi virajın cıkışını görebiliyorum.
yani görüş mesafesi cok acık olan 3 viraj mevcut. Örnek canak sitesi önündeki viraj..
Yazın zaten focada kontra bile calısılmaz.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Demişimki benim hang offla işim yok diyenler . Neden katılmıyosun kankacım banaBenim hang off vs işim yok piste cıkıp sadece turlıcam derseniz foca virajlarında calışın derimBatuhanK Cem herşey doğru da son dediğine katılmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
Karaburun oldukca tehlikeli. Yol hem cok dar hemde mıcırlarla dolu. Cesmeotoban kenarında calısmak daha mantıklı aslında.
Focada dedigim gibi 3 virajın cıkışı gözüküyor ama bu benim icin gecerli. yeni hang off ögrenen biri virajı alamayıp bariyerlere girebilir.
Eger virajda motoru yatırırsanız virajın zaten %5 egimi oldugu icin tam olarak kendinizi tartamazsınız.
Ama kapalı alanda dümdüz boş alanda eger motora belli acıyı verebilirseniz viraja cıktıgınızda virajın egimiyle harikalar yaratabilirsiniz.
sarkma falan yapacak kabiliyet yok zaten viraj antremanı hesabı demek istediğim
gümüldüre yaklaşırkenki virajlarda güzel.
Başlıktan bağımsız (hem güncel de kalır) haftaiçi ayarlayın gidelim bi yerlere. Karaburunu severim yalan makinası gibi bir yerdir ama riskli kontrolü kaybetmeye yer yok maalesef.
Özür dilerim cem kaçırmışım, foça deyince direk aklıma o ayı yavrusu geldi de :D
225 lirayı sadece pistte motor sürmek içinmi veriyorsunuz? yarış flan olmuyormu ? 1. gelene iyi para veriyolarmı ? Motoru riske atmaya değermi
Motora rizoma elcikler xenon farlar saçmasapan stickerlar yok uzayan yok katlanan manetler, herşeye para bulupta piste 200 lirayı çok görene ben hayret ediyorum. Ama bu dediklerimi yapanlara, diğerleri alınmasın Motorun heryeri zaten pist günü olmuş, sonra piste pahalı demeyin yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)