Bir hafta da üç kere lastik patlar mı ya.
Reklamlar
-
18 Ağustos 2014, 10:02
İyi günler arkadaşlar son günlerde lastik patlamasından bayağı sorun yaşıyorum motosiklete binmeye çekinir oldum. Bir hafta da tam üç kere oldu lastik patladı birisinde baş parmak büyüklüğünde demir girdi iç lastik değişti, diğerinde yandan girmiş yama ile hallettik küçük bir patlaktı bu sonuncusu ise nasıl neden patladı hiç bilmiyorum kafayı yiyecem artık götürdüm servise bıraktım gerekirse arka lastiği dubleks yapın dedim yağ değişim zamanı gelmişti zaten. Nasıl ne yapmalı bu patlak işi için arkadaşlar çıldıracam yoksa.
Reklamlar
-
18 Ağustos 2014, 10:26
Şans işi birazda,dublex oluncada patlar birşey değişmez
Şükür 20 bin kilometredir lastiğim inmedi bile
-
18 Ağustos 2014, 10:34
Aynı gün iki defa patlar mı? Üstelik seyehatte iken evine 350 km. kala. Sonra gecenin köründe eşinle birlikte malkaradan otostop ile eve dönmek zorunda kalırmısın
Mümkün olduğunca emniyet şerini kullanmamaya çalış, lastik patlamaları yada lastiğe cisim girmesinin en çok yaşanadığı yerdir emniyet çeritleri. Birde inşaat gibi yerleri geçerken biraz daha dikkatli bak yol.
Geçmiş olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
18 Ağustos 2014, 11:00
dostum dış lastiği değiştir rahat et aynen benimde bir hafta 2 kere patladı baktım dış lastik biraz yumuşamış gibiydi 6000 km olmuştu kalitesizdi. gittim pirelli aldım şimdi çok rahatım.
-
18 Ağustos 2014, 11:55
Motoru yıka abdestsiz çıkma hocam
şaka biyana ama dikkat edin yüksek hızda patlaması facia allah korusun.
-
18 Ağustos 2014, 14:04
Sonuna kadar seyredin
-
18 Ağustos 2014, 15:55
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Bi insana 2 kere yıldırım çarpamaz
-
18 Ağustos 2014, 17:14
Hayko5,
Benim rekorum iki idi sen üçe çıkarmışsın. tebrik ediyorum.
-
18 Ağustos 2014, 17:38
Moderatör
Lastik basıncını düşürebilirsin biraz.
Ve evet patlar
-
18 Ağustos 2014, 19:36
Bundan 25-27 yıl önce babamla memleketim olan Fethiye'nin bir köyünden Dalaman'a babamın rus motoruyla gidiyoruz. Yollar stabilize yol tabi. Lastik bir patladı yamadık, bir daha patladı yine yamadık. Bir daha patladı bu kez heybemizde taşıdığımız yedek iç ve dış lastikle değiştirdik. Biraz gidince yine patlayınca babam bu kadar yeter dedi ve motoru ormana kaktırıverdi. O rus motor hala sapasağlam duruyor. Eşşek kadar ağır namıssız.
-
18 Ağustos 2014, 23:31
Insaat demirlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim.yolun ortasina gelisi guzel seriyorlar.bir gun arabamla sokaktan geri geri cikarken bir patlama sesi duymustum yerdeki iki insaat demiri ok gibi arabanin tekerini yarmisti.
-
19 Ağustos 2014, 00:30
patlar hocam şuan arka lastikte 7 tane fitil var bi kaç güne yeni lastik bakıyorum fitil seti aldım kendim atıyorum delik deşik oldu akıllı vidamı dersin telmi dersin ne varsa giriyor
-
19 Ağustos 2014, 05:02
lastik patlıyomuymuş ya hiç haberim yok
-
20 Ağustos 2014, 13:20
İç lastiğe son defa mahalli tamircide yama yaptırırken acayip zoruma gitm. Ardından servise gittim 2 gün sonra ve arka lastiğe PRO MAXX STREET dubleks lastik taktırdım servis lastiğin ömrünü doldurmuş olduğunu söyledi üstünde verilen lastikler adi oluyormuş zaten iyice yumuşamış lastik. İnşallah uzun süre patlama olayı yaşamam. Tabi sizlerde.
Tekeriniz düz bassın iyi günler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)