Motorsikleti Supermoto'ya dönüştürmek.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2014, 19:54
Merhaba arkadaşlar.Motorsikletimin tekerleklerinin boyutu Ön, 2.75 - 18 • Arka, 3.00 - 18
Ölçüler biraz zayıf ama benim jant takımına verecek kadar param malesef yok, acaba hangi marka model tekerlek alabilirim kalın olarak? Kalın alırsam çok bi zararı olur mu peki? Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler, hayırlı kazasız sürüşler
Reklamlar
-
17 Ağustos 2014, 20:00
Motor ne
Sava mc 24 veya mitas e-08 bakabilirsin
-
17 Ağustos 2014, 20:06
Ölçü dönüştürücü bu linkte var,
http://www.kgmotorcycletires.com/siz...ion_charts.htm
Yalnız; Önü 3.00'dan (yani 90/90'dan) arkayı 3.25'ten (yani 100/90'dan) fazla büyütürsen sıkıntı olur. SAVA'nın MC7 serisinde hem senin ölçülerin hem bir üstü var. Bence mecbur kalmadıkça orjinal ölçülerle oynamadan lastikleri değiştirmelisin.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
17 Ağustos 2014, 20:07
Motor nedir?, hasılı kelam lastiği kalınlaştırmak tutunma ve sürtünme yüzeyini arttıracağından, her motorda sağlıklı olmayabilir, bu durumda yalnızca tipi süpermoto yapmış olursunuz, standart süpermoto jant ölçeği ön/arka 17 inch'tir.
Örnek süpermoto lastik ebadım : Ön : 110 / 70 / 17
Arka : 130 / 70 / 17
-
-
Lastik kalınlaştırmanın bedeli yakıta yansıyor diye biliyorum, haricinde kimine göre sürtünme yüzeyi büyüdüğünden tutunma daha iyi oluyor, kimine göre tam tersi dezavantaj quantum fiziği işleri.
Bence olan, yüzey büyüyor extra külfet yakıta, ancak yol tutuşta iyileşme, tabii aşırı olur ise tam tersi tehlikelide olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)