Ninja 300 için ekipman tavsiyesi
Reklamlar
-
17 Ağustos 2014, 18:42
Mont,kask ve eldiven tavsiyesi istiyorum arkadaslar motorum haftaya gelicek ekipmanlarida tamamlayim dedim.oncelikle corumda yasadigimdan burda satan bir dukkan bilmiyorum ya netten siparis vericem yada ankaraya gidicem.Bana motorla uyumlu(renk) ve kaliteli ekipmanlari soylermisiniz , butcem 3000 3500 civari ama tabiki ne kadar uygun olursa o kadar iyi sonucta öğrenciyim.Teşekkür ederim şimdiden...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Bu arada 2014 model special edition yazmayi unutmusum rengi
Reklamlar
-
17 Ağustos 2014, 22:39
-
17 Ağustos 2014, 23:26
fzr1000 adlı üyeden alıntı
tesekkur ederim ama kisa parmak eldiven ne kadar guvenli olabilirki?
-
17 Ağustos 2014, 23:30
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
tesekkur ederim ama kisa parmak eldiven ne kadar guvenli olabilirki?
uzun eldiven de yazin çile oluyor
-
17 Ağustos 2014, 23:52
Parmağımın yarısı lazım değil diyorsanız alın yarısı açık eldiveni.
Resim vardı kesip eldivenle düşülen bir kazaya ait. Bulabilseydim atardım.
Uzun eldivende madem yazın çile oluyor. Kask ta çile oluyor. Ozaman kask ta takma ccc67.
-
18 Ağustos 2014, 01:09
[/COLOR adlı üyeden alıntı
Bu arada 2014 model special edition yazmayi unutmusum rengi
'Ninja 300 için ekipman tavsiyesi' :
1.Koruma takozları
2.Kısa ayarlanabilir manet takımı
3.Zenon far
4.Angel eye de yaptırabilirsin
5.Depo üstü çanta
6.Arka çanta
7.Aynaları değiştirebilirsin
8.Akrapoviç egzos
9.Bir de racing kit taktırdınmı tamamdır heralde.
-
18 Ağustos 2014, 01:38
mhmtesk adlı üyeden alıntı
'Ninja 300 için ekipman tavsiyesi' :
1.Koruma takozları
2.Kısa ayarlanabilir manet takımı
3.Zenon far
4.Angel eye de yaptırabilirsin
5.Depo üstü çanta
6.Arka çanta
7.Aynaları değiştirebilirsin
8.Akrapoviç egzos
9.Bir de racing kit taktırdınmı tamamdır heralde.
Bide kaskina "Ben bi apaciyim" sticker i yapistirsinda tam olsun dimi. Ilk once kendine harca parani. Sen olursen o egzos aldigin motoru baskasi kullanicak ve sevgilinide baska erkekler goturcek sakin unutma . Bot ve pantalonu eksik etme. Tech90 kevlar kot ile yds bot alabilirsin. Ikiside turk malidir ve yurt disina buyuk miktar ihracatlar yapip kalitelerini kanitlamislardir. Sirtligida unutma sakin. Kask olarak mt revenge diye 5 yildiz korumali uygun bi kask var onu inceleyebilirsin.
-
18 Ağustos 2014, 01:47
motorcu adam adlı üyeden alıntı
Bide kaskina "Ben bi apaciyim" sticker i yapistirsinda tam olsun dimi. Ilk once kendine harca parani. Sen olursen o egzos aldigin motoru baskasi kullanicak ve sevgilinide baska erkekler goturcek sakin unutma . Bot ve pantalonu eksik etme. Tech90 kevlar kot ile yds bot alabilirsin. Ikiside turk malidir ve yurt disina buyuk miktar ihracatlar yapip kalitelerini kanitlamislardir. Sirtligida unutma sakin. Kask olarak mt revenge diye 5 yildiz korumali uygun bi kask var onu inceleyebilirsin.
Arkadaşım konu başlığında ne soru sorulmuşsa ben ona göre cevap yazdım.
İstersen sende bi bak başlığa, öyle cevap yaz.
Yazdıklarımıda alıntı yapıp bana vurgulamaya çalışma, şu saatte şarjın bitmiş sanırım.
-
18 Ağustos 2014, 02:37
arai veya shoei kask 1500 tl
güzel bir deri ceket 1000 tl
güzel bi eldiven 200-400 tl arası
tech90 kevlar kot 200-300 tl
bot : bilmiyorum
-
18 Ağustos 2014, 18:11
Arkadaşım konu başlığında ne soru sorulmuşsa ben ona göre cevap yazdım.
İstersen sende bi bak başlığa, öyle cevap yaz.
Yazdıklarımıda alıntı yapıp bana vurgulamaya çalışma, şu saatte şarjın bitmiş sanırım.
motorun rengini belirtmek ve ninja 300 kullanicilarini konuya cagirmak icin oyle bi baslik yazıldı ve zahmet edip keşke icerigi okusaydiniz anlardiniz
arkadaslar model olarak atarmisiniz bende alpine stars arai felan bakiyorumda hangi model nasil onu bilmiyorum sitelerin cogundada ayrıntılı bilgi yok
-
18 Ağustos 2014, 19:35
Bende de alıp hiç kullanmadığım pipercross performans hava filtresi var sahibindende bakabilirsin.motoru satınca öyle kaldı takamadan sıfır paketinde...
-
18 Ağustos 2014, 20:27
Anes motorda shark kasklarda indirim var haberin olsun
-
18 Ağustos 2014, 20:52
Hava filtresi link alabilir miyim
-
18 Ağustos 2014, 22:10
Karalı adlı üyeden alıntı
Anes motorda shark kasklarda indirim var haberin olsun
tesekkur ederim bakicam begenirim umarim bu arada motorum geldi yarin teslim edilcek hala kask mont bakiyorum ben en iyisi ankaraya gidip alayım
-
18 Ağustos 2014, 23:21
motorun rengini belirtmek ve ninja 300 kullanicilarini konuya cagirmak icin oyle bi baslik yazıldı ve zahmet edip keşke icerigi okusaydiniz anlardiniz
arkadaslar model olarak atarmisiniz bende alpine stars arai felan bakiyorumda hangi model nasil onu bilmiyorum sitelerin cogundada ayrıntılı bilgi yok
Ben motorun rengini belirtmek isteseydim başlik su olurdu: kawasaki yesiline uygun ekipman tavsiyesi
Yada: ninja 300 cüler bi bakın gibisinden.
Senin attıgın başlık motor içinmiş gibi olmuş, bende ona göre yazdım.
Sonuçta konun hakkında fikir sahibi olan kimse konu başlığına göre gelir.
-
19 Ağustos 2014, 00:52
Ben motorun rengini belirtmek isteseydim başlik su olurdu: kawasaki yesiline uygun ekipman tavsiyesi
Yada: ninja 300 cüler bi bakın gibisinden.
Senin attıgın başlık motor içinmiş gibi olmuş, bende ona göre yazdım.
Sonuçta konun hakkında fikir sahibi olan kimse konu başlığına göre gelir.
haklisiniz, ama böyle uğraşıp insanlara laf yetiştirmek yerine 1 dknizi ayirip konuyu okuyup ona göre bişiler yazsaniz emin olun cok daha fazla yardimci olursunuz , genede tesekkur ederim
-
19 Ağustos 2014, 02:11
haklisiniz, ama böyle uğraşıp insanlara laf yetiştirmek yerine 1 dknizi ayirip konuyu okuyup ona göre bişiler yazsaniz emin olun cok daha fazla yardimci olursunuz , genede tesekkur ederim
Yaptığım laf yetiştirmek değil, soruya cevap vermek.
-
19 Ağustos 2014, 03:23
Bende 1-2 aydır antalyadaydım hiç motor kullanma şansım olmadı orada,siteyede pek giremedim.Şimdi ninja 300 kullanıyorum arkdaşımınkini,daha doğrusu artık benim sayılır.Sadece resmi olarak değil.Neyse benim ekipmanları yazayım yeniden.Aldığım fiyat doğrultusunda.
Kask-Agv k3-500tl,Shark raw-750tl
Mont-Dainese g avro pelle 2-1700tl
Bel korumalığı-Wawe g1-280tl
Eldiven Dainase mig-210tl
Dizlik-Dainase knee v-160tl
Bot-Yds diablo,Şimdilik elimde yok ama sipariş verdim.
-
19 Ağustos 2014, 04:07
Bence arai alma, Shoei'nin güneş gözlüklü bir modelini al, abartı pratik, arai de yeni bir model çıkardı dışardan güneş gözlüklü bir sistem ama Türkiye'de satılıyor mu şuan bilemiyorum. İllaki yeşil kıyafet almak zorunda değilsin. Ya da kaskta yeşil desen olup, kıyafetlerini siyah veya hangi renk hoşuna gidiyorsa o şekilde alabilirsin.
Benim eski kıyafetler şöyle duruyor.
Belki daha sonra shoei'nin racing için ürettiği modellerden, ayrıca racing bot ve deri ceket alabilirim. Ama şimdilik daha acil işlerim var, otopark yeri bulmak, kasko gibi
fish does not think, cause fish knows everything
-
19 Ağustos 2014, 04:16
Hayırlı olsun motorun ninja 300 için koruma takozu grenaj delinerek yapılıyor galiba. Bu şart tavsiye ederim. Merkezdeysen As motordan uygun fiyatlı koruma ekipmanları alabilirsin. Ben ekipmanlarımı Ankaradan , Ulusan motordan almıştım. Kesinlikle kaskı kaliteli bir şeyler al. Görüş , rahatlık , ses konusunda çok fark ediyor. Montuda deri olanlardan almanı tavsiye ederim. Kawasakiye göre yeşil renk ürün bulmak zor. Ben siyah almıştım mesela. Memnunum. Alpinestarsta http://www.motosella.com/U675,47,alp...lpinestars.htm vardı ilgini çekerse. Ama ben siyah almanı tavsiye ederim sonra yeşil eldiven bot bulman zor olur. Ama siyah her motora gider
doraemon adlı üyeden alıntı
Bence arai alma, Shoei'nin güneş gözlüklü bir modelini al, abartı pratik, arai de yeni bir model çıkardı dışardan güneş gözlüklü bir sistem ama Türkiye'de satılıyor mu şuan bilemiyorum. İllaki yeşil kıyafet almak zorunda değilsin. Ya da kaskta yeşil desen olup, kıyafetlerini siyah veya hangi renk hoşuna gidiyorsa o şekilde alabilirsin.
Benim eski kıyafetler şöyle duruyor.
http://i.imgur.com/Hqin0uO.jpg
Belki daha sonra shoei'nin racing için ürettiği modellerden, ayrıca racing bot ve deri ceket alabilirim. Ama şimdilik daha acil işlerim var, otopark yeri bulmak, kasko gibi
Arainin dışarıdan gözlüklü sistemi satılıyor. Fakat siyah ya da iridyum vizör alıp gece gündüz sürüşüne göre vizörü değiştirmek daha mantıklı bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)