Oh be direksiyon sınavını geçtim bugün ve haftaya artık rahat rahat gezebilirim suziyle ))) kamp malzemelerini ayarlayayım bu sure içinde )))
Oh be direksiyon sınavını geçtim bugün ve haftaya artık rahat rahat gezebilirim suziyle ))) kamp malzemelerini ayarlayayım bu sure içinde )))
Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim bir an önce randevu işlerini halledin emniyetten de bir de onun için beklemeyin
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
hayırlı olsun abi kazasız belasız
hayırlı olsun sana bende girdim bugün iki kere kırmızı ışıkta geçmekten ve otobüsü hatalı sollamadan kalmışım...
Ben hala sınav bekliyorum.. temmuzdaki yazılıya girdim, ağustos bitcek daha ehliyet kursundan ses yok arıyorum belli değil diyolar bu ne iş anlamadım gitti ya motor bahçede yatıyo
Hocam masaallah ne diyim nerede nasıl hatalı sollama yaptın tek teker falan da var mı )))
Hayırlı olsun kazasız belasız can güvenliğini düşünerek kullanman dileğiyle...
hayırlı olsun kazasız belasız kullan gittiğin yeri bari videoya cek koy izliyelim
Abim hevesını kırmak gıbı olmasın ama ben nisanda sınava girdim(direksiyon) daha yeni alabildim ehliyetimi :D Tabı bunun 1 ayı benım ihmalkarlıgım ama sertıfıka falan olayı meb yaptıgı ıcın ve eğer istanbuldaysan emniyet randevu olayı cok sıkıntı e bide 1 hafta basım süresi veriyolar :D
Hayırlı olsun bu arada :D
Siz 12.07.2014 tarihli Teorik Sınava mı girdiniz?
Temmuz sınavı ise o tarihte girmeniz gerekiyor, Direksiyon Sınavınız ise 02-03 ağustos veya 16-17 ağustos sınavıdır,sizi normal şartlar altında belirtilen tarihler de sınava girmeniz gerekmektedir,
Siz bu işin ucunu bırakmayın. Kursunuza neden sınava girmediğiniz sormanız gerekmektedir.
Saygılarımızla As Sürücü Kursu
02125092029
bende bügün yazılı sınavdan geçtiğimi öğrendim 76puanla 9 ağustos sınav sonucları acıklandı ayrıca.
bana 31 agustorta girebilceğimi söyledi 2 ayrı kurs ama arac ehliyeti aldıgım kurs hocasını sıkıstırdım 16 agustosta olabilecegini söyledi bende sürekli sıkıstırdım ve sonunda 15 agustosta aradı yarın gel sınavın var dedi baya mutlu oldum üniversite baslamadan rahat rahat gezim 1 ay bari
Arkadaşlar sonraki sınav (direksiyon) ne zaman hangi tarihte?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)