Ciddi - Şehir Magandalarına Karşı Önlemleriniz
Reklamlar
-
16 Ağustos 2014, 17:45
Herkese iyi forumlar kazasız günler...
İki dakikalığına alışverişe çıktım ve klasik senaryo sıkıştırmalar ölüm tehditleri.
Önümde giden araç bir anda frene asılıp o küçük sarı tümseklersen yavaş geçmek için dikkatsizce yavaşladı.
Bende frenleyip yanından geçip ilerlesene gibi el ahareketi yaptım. Kı.ıma kadar gelip tehditler küfürler vururum ölürsün gibi laflar...
Sabırla sustum basıp giderken indi beni çağırıyor...
Zamanında söz verdim ve o söze uyarak kimseyle dalaşmıyorum bu tarz konularda. Ancak buna bi çözüm arıyorum. İlla hizli polis falan olup bunlara gerekeni yapmak mıdır? Hırs yaptım iyice...
Kendi mahallemde bunları yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Her türlü fikir olur. Biber gazı ve kaskla kafaya gömçürme gibi
Reklamlar
-
16 Ağustos 2014, 17:55
Kocaeli İl Temsilcisi
Magandalara karşı alınabilecek bir önlem yok ne yazıkki . Tek yapmak gereken şey herhangi bir olaya karşı karışmamak . Hayatımız magandaların hayatından daha değerli .
-
16 Ağustos 2014, 18:01
Ne yazik ki boylelerine yapabilecek bir sey yok. Milletimiz oyle bir noktaya gelmis ki en kucuk hatalarda, en kucuk anlasmazliklarda kavgaya veriyor isi. Allah sabredenle beraberdir. Bize sabretmek duser.
-
16 Ağustos 2014, 18:08
Depo üstü cantamda Airsoft silahı taşıyorum.
-
16 Ağustos 2014, 18:11
mustang256 adlı üyeden alıntı
Hocam ne kadar onlar? Glock tarzı küçüklerden mi?
-
16 Ağustos 2014, 18:16
sırtında m4 veya pompalı taşı kimse sataşıyor mu bak
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
yusufgursoy adlı üyeden alıntı
şakası bir yana havalı da olsa çevirme de bunlarla yakalanırsan başın çok ağrır hava tüfek veya tabanca taşıma için kuralları vardı kutusunda olacak, şarjor silahtan ayrı olacak, namlu da mermi kalmayacak bayağı bir zırvalığı var
-
16 Ağustos 2014, 18:18
En güzel silah gaz kolu, kullanınca ne başın ağırıyor, ne bela alıyorsun. Temiz.
Tavsiye ederim.
-
16 Ağustos 2014, 18:20
Oyuncak silah tasiyorum ben plastik degil demir alin sirt cantaniza felan koyun
-
16 Ağustos 2014, 18:24
-
16 Ağustos 2014, 18:36
yusufgursoy adlı üyeden alıntı
Glock kadar küçük değil birebir silah ama özü boncuklu tabanca. Fiyat olarakta 250 den başlar 1000 tl ye kadar var sanırım.
^^
-
16 Ağustos 2014, 18:39
adama onla atsan adam silah cıkarır atar en iyisi bas gaza git
-
16 Ağustos 2014, 18:40
Espaniole adlı üyeden alıntı
En güzel silah gaz kolu, kullanınca ne başın ağırıyor, ne bela alıyorsun. Temiz.
Tavsiye ederim.
Tabikide katılıyorum. Tek başıma seyahate geziye cıktığımda yanıma alıyorum daha hiç yerinden cıkartmadım ama olurda dağda bayırda köpek bile cıksa işe yarar. Boncuklu tabanca yani hiçbir yasal sıkıntısı yok vursan anca morartır gazla calısıyo insanlar bunun oyununu oynuyo airsoft diye arastırırsanız güzel bir oyun. Benim alma amacımda bisikletle dağ tırmanışı yaparken köpeklerden ürkmemdi.
-
16 Ağustos 2014, 18:54
Kasisi gördüğünüz anda önünüzdeki araç sürücünün ani veya değil yavaşlayabileceğini gözönünde bulundurursanız silaha gerek kalmaz.
-
16 Ağustos 2014, 18:58
Tabikide katılıyorum. Tek başıma seyahate geziye cıktığımda yanıma alıyorum daha hiç yerinden cıkartmadım ama olurda dağda bayırda köpek bile cıksa işe yarar. Boncuklu tabanca yani hiçbir yasal sıkıntısı yok vursan anca morartır gazla calısıyo insanlar bunun oyununu oynuyo airsoft diye arastırırsanız güzel bir oyun. Benim alma amacımda bisikletle dağ tırmanışı yaparken köpeklerden ürkmemdi.
Bahsettiğiniz şartlarda bahsettiğiniz silah taşınabilir. Fakat magandalar için hiçbir yarar sağlamaz. Hatta sizi maganda yapar
-
16 Ağustos 2014, 19:13
pekala airsoft bir çare fakat bu dediğimiz magandalarda kurusıkıdan dönme silahı varsa
-
16 Ağustos 2014, 19:18
Abi bunlar bitmez ne söylesek azdır doğuş'tan özlü sözler https://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68
Şaka bir yana usta bir olay anlatıyım ; trafikte genç bir arkadaş arabasıyla kamyonla kapışıyor işte bi kaç km atışıyorlar sonra ileride duruyor kamyon in lan bin lan diye atarlı olurlar ya çocukta iniyor kamyondan peşinden 2 kişi daha iniyor çocuğu dövüyorlar ama öyle böyle değil sonra arabayı biri alıyor tenha bir yere götürüyorlar arabaya bindirip arabayı şarampole yuvarlıyorlar kaza süsü gibi çocuk yıllarca komada kalıyor en son geçen sene duymuştum bu haberi aile mobese kameralarından felan olayın faillerini bulmaya çalışıyor en son yakalandı diye duymuştum ama neye yarar yol verme davasına ne için olursa olsun canını geçtim evde bekleyenini düşün abi ananı babanı karını çocuğunu sen korkusuzsundur bir anda 3 kişiyide dövebilirsindir ama insanlar şerefsiz senin amacın iki üç yumruk atmaktır o seni öldürmez süründürmek ister adidir bunu hiç unutma ne zaman bir olay olsa önce dururum sonra gazlar giderim.
-
16 Ağustos 2014, 20:40
Kocaeli İl Temsilcisi
Aslında tek bir çözüm var , şehirden uzaklaşıp araziye , dağa tepeye cross motor veya enduro tarzı bir motor kullanmak . Ben bu şehirde ki magandalardan kurtulmak için motoru satip cross'a geçebilirim . Arazide sürmek daha eğlenceli ve güvenli
-
16 Ağustos 2014, 20:50
Hocam her gün üni ev arası gidip geliyorum benim için önemli. Ben arabada da gergin biriyim ama diyorum ya sabretmeyi öğrenmem gerek. Sanırım ölümcül bir kaza olana kadar en iyisi gazlayıp gitmek.
-
16 Ağustos 2014, 21:10
Oyuncak silah airsoft tasimak cok aptalca bir hareket olur, eger silahi cekerseniz karsidakide cekecektir , ustelik gercek silah tasiyan biri kendine dogrultulan silahi gercek olarak dusunmek zorundadir, o an artik olum kalim anidir , tum sarjoru sana bosaltmak hayatini kurtarmak tek dusuncesidir dikkat...
-
16 Ağustos 2014, 21:18
Adı üstünde maganda , değer verilmeyecek tipler ama insanın canını sıkıyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)