Merdiven için takoz işlemi
Reklamlar
-
16 Ağustos 2014, 13:15
Reklamlar
-
16 Ağustos 2014, 13:51
Ufak bir tavsiye,
Bu tarz şeyler için Moto Sohbet'bölümünde çok ama boş yorum gelir.
Misal benim ki gibi.
Orada nereye koyacaksın ayıptır sorması ?
Ayrıca ben apartman sakini olsam her geçişte çarparım (biraz iriyimdir.)
Yapılışı konusunda bir fikrim yok.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...teknik-servis/ 'buraya açmış olsan daha yararlı olurdu.
Aklında bulunsun.
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
16 Ağustos 2014, 13:52
kngsze adlı üyeden alıntı
Ufak bir tavsiye,
Bu tarz şeyler için Moto Sohbet'bölümünde çok ama boş yorum gelir.
Misal benim ki gibi.
Orada nereye koyacaksın ayıptır sorması ?
Ayrıca ben apartman sakini olsam her geçişte çarparım (biraz iriyimdir.)
Yapılışı konusunda bir fikrim yok.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...teknik-servis/ 'buraya açmış olsan daha yararlı olurdu.
Aklında bulunsun.
girişe koymucam ki ilerde ki merdiven altına koyucam. Orda kimse görmez diye buraya açtım abi
-
16 Ağustos 2014, 14:05
Fotoğraftan öyle bir yer gözükmüyor ama varsa problem yok
İnternetten biraz bakın bence bunun illaki Türk modifikasyonlarıyla beleş yolu vardır
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
16 Ağustos 2014, 15:48
internetten ne yazıpta bunun gibi takoz bulabilirim acaba bilginiz var mı ?
-
16 Ağustos 2014, 15:57
Kendin yapabilirsin aslında.
Ama rampa ile merdiven arasındaki boşluğu tamamen doldurmana gerek kalmayabilir. Mesela o boşluklara(T yazdığın yere) birer ayak yaparsın tahtadan, ucuna da lastik takarsın
-
16 Ağustos 2014, 16:12
Espaniole adlı üyeden alıntı
Kendin yapabilirsin aslında.
Ama rampa ile merdiven arasındaki boşluğu tamamen doldurmana gerek kalmayabilir. Mesela o boşluklara(T yazdığın yere) birer ayak yaparsın tahtadan, ucuna da lastik takarsın
güzel bi fikir aslında fakat ben nasıl yapıcam
-
16 Ağustos 2014, 16:20
Yöneticiden izin al paraya kıy adam akıllı betondan rampa yaptır, bebek arabaları engelliler vs de nasiplensin. Hem de ay takoz kaydı motorum devrildi derdi olmaz sonra
-
16 Ağustos 2014, 16:37
-
16 Ağustos 2014, 16:45
bu rampalar çok büyük geldi bana 120 kg motor :/ rampa yaptırılmaz ki abi dar zaten merdiven ?
-
16 Ağustos 2014, 16:50
Dostum 2 tane çuval al içine kum doldur , güzelce kapat kum falan dökülmesin, kullanacağın zaman çuvalı koy boşlukları dolduracak şekilde , ağzına kadar doldurmazsan çuvalları rahatça şekil verebilirsin , maliyetsiz ve pratik bir çözüm olur diye düşünüyorum, motorunda hafif ,kayma dağılma olmaz. Diğer alternatifler içinde fayans zemin olacağından kayma ihtimali var gibi gözüktü bana bunu göz önünde bulundur istersn
-
16 Ağustos 2014, 17:35
jagerbull adlı üyeden alıntı
Dostum 2 tane çuval al içine kum doldur , güzelce kapat kum falan dökülmesin, kullanacağın zaman çuvalı koy boşlukları dolduracak şekilde , ağzına kadar doldurmazsan çuvalları rahatça şekil verebilirsin , maliyetsiz ve pratik bir çözüm olur diye düşünüyorum, motorunda hafif ,kayma dağılma olmaz. Diğer alternatifler içinde fayans zemin olacağından kayma ihtimali var gibi gözüktü bana bunu göz önünde bulundur istersn
teşekkürler abi bu fikri babama söyleyeceğim
-
16 Ağustos 2014, 17:40
zati 2 merdiven git beton dök soran olursada hastamız var tekerlekli sandalyede gecemiyor dersin herkezinde işine gelir merdiven cıkıcagına ufak bayır cıkar
-
16 Ağustos 2014, 17:40
yukarıdaki gibi bir kalasa, merdivene uygun şekilde üçgen takoz çakarak kaymasını engelleyebilirsin.
motoru çalıştırarak çıkaracaksan zemine, kalasın dayanabileceği bir çıkıntı vidalayabilirsin.
-
16 Ağustos 2014, 17:43
cok cok apartmandan atılırsınız
-
16 Ağustos 2014, 17:55
burak5353 adlı üyeden alıntı
cok cok apartmandan atılırsınız
ne diyosuunuz ?
-
16 Ağustos 2014, 18:36
yapacagın o takozu her gün kaldır koy etmekten bıkmıcaksan yaparsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)