ikinci el mi almıştınız motoru ?
ikinci el mi almıştınız motoru ?
evet 6000 km de almıştım temiz gordugum birinden
Şimdi aynı sorun bende olsaydı iki şeyden kıllanırdım ya servis ufak birşeyden fazla para almak için debriyaj balatası dedi ya da aldığım motorun km orjinal değil diye düşünürdüm alırken göstermiş miydiniz birine ?
Motoru nasıl kullandığınız bilmiyorum fakat motorun garantisinin olmaması benim çok ilgimi çekti bana kalırsa garantiye girmez çünkü honda gibi bir motorun şanzumanına o kmde zarar gelmez eyerki fabrika çıkışlı bir problem olsaydı saten bu km ye kadar çoktan anlaşılırdı.
Yarım debriyaj kullanırsan biter. Muhtemellen senden önceki hor kullanmıştır. Sonra "Niye Çinli? Caponlar şöyle über motor, böyle kibar motor". Parça servis olayı bu da ondan parçası servisi ucuz iyi Çinli peşinde koşuyoruz. Benim çinliye Honda cbf'in debriyaj balatası takmak işçilik dahil 75 TL. Hem de iki takım bozuluyor. (6 tane)
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Büyükçekmece de motostop diye bir tamirci var, hiç gittinmi oraya ?
1 hafta ben yarım debrıyaj kullandım. Gösterdim servise km orjınal olmaması çok düşük bir durum. Ben bilgisizim bu tamir konularında ama olay dizesi sanırım şöyle. Motoru bi kere sola devirdim vites çarptı kaldırıma. O gunden sonra 1 ve boşa düşmedi ne kadar zorlasamda. Cumartesi yaptırıcam diye 6 gun öyle yarım debrıyaj 2 de kalktım vs. 100 km kadar kullandım. Cumartesi böyle oldu usta üstüne bindi işte denedıler böyle dediler.
Nerde acaba tarif edebilir misiniz?
Arkadaşlar servis faturasının fotosu:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
Bu faturadaki spring clutch yani yaylara gerek olmadıgından çıkartıldı faturadan..[COLOR="Silver"]
Fiyatlar bana normal gibi geldi, ayrıca ben motorumu Honda Marmara dan aldım ve servisinden gayet memnunum. Özellikle Bülent Usta, bilgili ve her konuda yardımcı oluyor.
Fiyat normal. Kasaplara yaptırma servis yapsın.
Bu arada +118 tl de işçilik vereceksin. toplam 452 tl oluyor.
Biliyorum evet. Ben zorla yaptırdım herşeyi açıkcası ve yoğunuz yoğunuz diyorlar ama yoğunluk değil içeride 5 motor 2 kişi takılıyor benim sabah gözlemim buydu.
https://www.google.com/maps/place/Be...3508f0634f444a
Kırmızı işaretli yerde olması lazım 0535 212 04 29 ismi erdoğan dı herhalde net hatırlayamıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)