Arkadaşlar Honda CBR 1000RR ın fiyatlarında kampanya yapmış nakit keş para 39500TL.
Duymayanlara duyrulur.
Bu arada sahibinden de liste fiyatı üstünde isteyenlerde devam etsinler bakalım ellerinde patladı.
Arkadaşlar Honda CBR 1000RR ın fiyatlarında kampanya yapmış nakit keş para 39500TL.
Duymayanlara duyrulur.
Bu arada sahibinden de liste fiyatı üstünde isteyenlerde devam etsinler bakalım ellerinde patladı.
bu haberi 5 gün önce duymuştum demek doğruymuş o zaman sahibinden de sadece bir bayi vardı sıfır fiyatı 39 500 olan şu an iki olmuş durumda honda sitesinde ise 44500 olarak göstermeye devam ediyor
2 hafta oluyo düşeli sanırım. bu durumda 47500 ikinci ele ilan koyan arkadaslarda ilanları kaldırmışlardı.
5 bin lira indirdiklerine göre 30000 liralık motordan 1000 lira ,cbf ten 250 lira kazanıyoruz lafı yalan olmalı bayilerin
Üzülme benim hanzo, tam 9 defa sıfır süratte iken yana düştüü/devirdim diye, teselli edecektim'ki , OKU !! YARADAN RABBININ ADIYLA OKU !! ( ALAK-1 süresi 1. ayet) düsturu gereği bi okuyayım didim, ehh alacak olanlara hayırlı olsun diyelim.
koskoca honda 1000RR dan 5000 TL düşür gel gelelim 250R dan 1 tl düşürme kesin ben aldıktan sonra düşürürler :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...56245194/detay
ilanda pazarlık yapılır demişler enteresan.
Kasa felan değişecek galiba , stokları eritme eğilimi bu sebepten olabilir...
Hondanın elinde 50 tane kaldığından ve 44500 den satılmadığından dolayı böyle bir indirime gidildi. Büyük ihtimal o 50 motoru bayiler kendi adına almıştır ve fiyat zamlanınca geçireceklerdir. Atı alan Üsküdar'ı geçti yani
Gecmis olsun nerde dusurdunuz motoru .sizde bisey varmi
Şuan sahibinden.com a girip hangi honda bayisinin delikanlı olduğunu, hangisinin deliği kanlı olduğunu anlayabilirsiniz.. Dürüst esnaf 39500 den vermiş ilanı ama tekelci,çakıcı,belki tuttururumcu,kimse ucuza almasın zihniyetindeki esnaflar 44500 den devam =) girin girin yazın bi kenara o bayileri =)
hani devlet ötv yi düşürdüğünde bazı motorların fiyatları düşmemişti ya, işte bu zihniyetteki yamyamlar yüzünden düşmedi, aradaki farkı halka yansıtmayıp karlarına eklediler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)