Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

s.a abilerim kardeşlerim ehliyetsiz yola cıksam sizce ceza yieme ihtimalim kaç

REKLAM ALANI
    mimforeva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Model Yamaha Ybr 125
    Arkadaşım bende 2 ay önce ybr 125 aldım ilk motor olarak aldım, Yarında ehliyet sınavım var a2 alıcam kısmetse ehliyetsiz yaptıgım km 1090 civarında. Sadece işe gidip gelme ve bir kaç kere koye cıktım oda polisin sotelenceği yerleri bildiğimden orlardan hic gecmedim. Polis yenilikci değil zaten tezgah kurdugu yerler hep belli bilmediğin yere gitmediğin sürece bence yakalanmazsın..
    bakışaçısıı bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Polis adam gibi görevini yapsa,plakasız, ruhsatsız, ehliyetsiz sürücü ve motosiklet piyasada kalmasa pek mutlu olurum.Böyle garip başlıklar açılmaz o zaman.
    Ertugyigit bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Kanunları hiçe sayıp mahalle arasında geziyorum diye ,affedersiniz benim yorumuma sen polisleri bilmiyormusun diye mesaj atana ,cidden beyin olarak acıyorum.Kanunlar insan evladı için ,toplumun düzeni için oluşturulmuş.Sen belirli bir statüye dahil olmadığın sürece toplumu ve kendini riske atıyorsun.Ehliyetin yok, kanunlara uymuyorsun.Ahlak sıfır, motosiklet bilgisi sıfır .Sinir bastı şu an, polisi savunuyorum.Her polis her kanun adamı kaypak değil.Bu memlekette ne polisler ne savcılar yetişiyor kardeşine bile hak ettiği kanunu koyuyor.Birşey yazarken google da çıkar ümidiyle yazıyorum çünki bu hesaplar hep fake .Adam akıllı birşeyi araştıran yeni üye olmuş adama cevap verilir.
    Fake işte ortalık karışsın forum da gündem oluşturulsun başka birşey değil.Bıtkınlık gelmedimi sizede .Hep aynı anlamsız başlıklar.Ya konuları açan modlar yada canı sıkılmış ergen adana tarsus afyon gençliği.Sabit bu konular, banlanırız bakalım ,çok şeyde kaybederiz hayatımız söner poff

Başlığa bak ehliyetsiz yola çıksam yüzde kaç yakalanırım hey Allahım ne diyeyim ,melemen yapıcam 3 yumurta kırsam iyimi olur demek kadar aptal bir başlık daha .
    orbues bunu beğendi.

Motosikleti
    CF250Nk
    Kardesim ehliyetini al da kullan. Benim de ehliyetim yok, persembe gunu kaza yaptim. Bende bir sey yok cok sukur ama kaza aninda kendimden yada motordan cok adami polis cagirmamaya nasil ikna edicem diye dusundum. Malum ehliyetsizlige ceza, ruhsata ceza, motor baglama, uzerine bir de kaza yaptim diye ceza. Allahtan adam anlayisli cikti da acik acik soyledin ehliyetim yok diye. Sonra gittik yaptirdik adamin arabasini, benim motor hala parcalanmis sekilde yatiyor.

Ehliyetini al oyle bin, is sakat is.

Saygilarimlar, kazasiz surusler.

orbues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom DL 650
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanunları hiçe sayıp mahalle arasında geziyorum diye ,affedersiniz benim yorumuma sen polisleri bilmiyormusun diye mesaj atana ,cidden beyin olarak acıyorum.Kanunlar insan evladı için ,toplumun düzeni için oluşturulmuş.Sen belirli bir statüye dahil olmadığın sürece toplumu ve kendini riske atıyorsun.Ehliyetin yok, kanunlara uymuyorsun.Ahlak sıfır, motosiklet bilgisi sıfır .Sinir bastı şu an, polisi savunuyorum.Her polis her kanun adamı kaypak değil.Bu memlekette ne polisler ne savcılar yetişiyor kardeşine bile hak ettiği kanunu koyuyor.Birşey yazarken google da çıkar ümidiyle yazıyorum çünki bu hesaplar hep fake .Adam akıllı birşeyi araştıran yeni üye olmuş adama cevap verilir.
    Fake işte ortalık karışsın forum da gündem oluşturulsun başka birşey değil.Bıtkınlık gelmedimi sizede .Hep aynı anlamsız başlıklar.Ya konuları açan modlar yada canı sıkılmış ergen adana tarsus afyon gençliği.Sabit bu konular, banlanırız bakalım ,çok şeyde kaybederiz hayatımız söner poff

Başlığa bak ehliyetsiz yola çıksam yüzde kaç yakalanırım hey Allahım ne diyeyim ,melemen yapıcam 3 yumurta kırsam iyimi olur demek kadar aptal bir başlık daha .
    +1 İmzamı atarım. Kalemine sağlık...
    Ek bilgi: Melemen 2 yumurta ile daha iyi olur.
    CANER1405 bunu beğendi.
    YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
    Keeway Superlight 150 - (2006) / Kawasaki ER-5 - (2005) / Suzuki V Strom DL650 - (2007)

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler